Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
a közeljövõben (egy-két héten belül) nem jár valaki szolnok felé? egy kutyaházat kellene elhozni vácra. díjazás megbeszélés szerint. :)
(utánfutó vagy kisbusz feltétel, egyébként hoznám én.)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Valaki nem tudna kölcsönadni jövõ héten 1-2 egy vízálló kamerát Budapesten? :/ :/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Boldogat Ali!!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kerti parti, sütögetés, iszogatás után, menjünk a városba esti tekerésre. Hát nem el kezdett szakadni az esõ, összesen 4 kocsmánál voltunk kénytelenek megállni. Haver akkorát esett egy 5 centis járdaszegélyen..:D Kerékpározás közben nem ittunk!
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ertem koszi, ez is kb 10% volt.
crc multkor megjott siman. mondjuk azt nem futar hozta hanem a posta, gondolom azert. vagy mert csak egy pedal volt. no mindegy. ilyen frank mellett igy se volt draga .)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

nem tortem el .)

rendeltem nemetektol cuccokat. dhlnek szallitaskor meg ki kellett fizetnem a merverstajert. tudok ebbol meg vhogy penzt visszakapni? gondolom a nemeteknel is kifizettem az afat. vagy hogyvanez?

Elvileg a kinti árból automatikusan levonják. CRC-n nekem így volt, most starbike-on és a singlespeed.nl-en is. Amikor beállítom az országot svájcra, egybõl csökken az ár. Csak a határon mindenre rámegy a vámkezelési költség + elvileg 8%, de ha nem frankban van a csomagra ráírva az ár, akkor ahogy épp átváltanak, kb. 10%-ra jön ki átlagban. Másrészt nekem a crc is csak a határig hozza ingyen, svájcon belül a posta ráteszi a szállítási költséget...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Lötem a kislányomnak egy bringát.
2009 szeptemberben lett vásárolva, azóta futott 7 kmt 50 perc alatt az elsö gazdinál :)

Mivel a váltók "nem müködtek" igy 70% al olcsób lett a bringa.
2 Hibike érkezett a házba egy hét alatt :D és a váltó is muzsikál 5 perc után.
Feltöltött kép

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nem tortem el .)

rendeltem nemetektol cuccokat. dhlnek szallitaskor meg ki kellett fizetnem a merverstajert. tudok ebbol meg vhogy penzt visszakapni? gondolom a nemeteknel is kifizettem az afat. vagy hogyvanez?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
eszerint pl mehetsz

Mit jelent a kezdõ vezetõi engedély? | JogIQ

meg a hivatkozott szabály

http://www.complex.h...&celpara=5#xcel

"Kezdõ vezetõi engedély
5. § (1) A vezetési jogosultság elsõ alkalommal történõ megszerzésének napjától számított két évig a vezetõi engedély kezdõ vezetõi engedélynek minõsül.

(2) A kezdõ vezetõi engedéllyel az „A” az „A” korlátozott kategóriára és az „A1” alkategóriára érvényesített bejegyzéssel utas nem szállítható, a „B”, „C”, „D” kategóriára és a „C1”, „D1” alkategóriára érvényesített bejegyzéssel - a Magyar Honvédség kezelésében lévõ jármûvek kivételével - pótkocsi nem vontatható.

6. § (1) A „kezdõ vezetõi engedély” minõsítés kétéves idõtartama az 5. § (1) bekezdésében meghatározott idõtartamon belül elkövetett közlekedési szabálysértés vagy bûncselekmény miatt jogerõsen kiszabott jármûvezetéstõl, jármûfajtától vagy kategóriától eltiltás, illetve a vezetõi engedély külön jogszabályban meghatározott visszavonásának leteltét követõen újra kezdõdik.

(2) Az (1) bekezdés rendelkezései szerint meghosszabbított „kezdõ vezetõi engedély” minõsítést és annak lejárata határidejét a nyilvántartásba be kell jegyezni, és ezt a tényt a vezetõi engedélyben kódszámmal jelölni kell.

7. § Ha a gépjármûvezetõ külföldi vezetõi engedélyét két évnél nem régebben szerezte, a kezdõ vezetõi engedélyre vonatkozó rendelkezéseket - nemzetközi szerzõdés eltérõ rendelkezése hiányában - a külföldi vezetõi engedély helyett a magyar hatóság által kiadott vezetõi engedélyre is alkalmazni kell.

8. § A kezdõ vezetõi engedélyre vonatkozó rendelkezések nem alkalmazhatóak nemzeti kategória esetén."

szal ha motorral akartok menni (nem írtad milyen jármû) akkor nem viheted :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
18 év felett vezethetsz,és hát annyi már elmúltál.könnyû pótkocsit vagy mi a fenét nem húzhatsz

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Vezethetsz szerintem, de mindjárt pontosítanak a többiek.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Kreszben jártasaokhoz fordulnék...

Nincs még két éves a jogsim, asszonnyal mennénk szlovákba. Vezethetek én ott? Úgy rémlik csak ha lejárt a Tanuló besorolásom, vagy ilyesmi.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Ilyen igen, garis még...csak ráfizetés nélkül, de pszt...;)
Rendes volt nagyon a Csepel, nem tudtak megfelelõ méretû cserevázat adni, így felkínálták ráfizetés nélkül.

Remélem ez minõségibb lesz egy fokkal.

Nahát. Tököm leszakad.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Szerintem gumit külön nem nagyon...Inkább tömlõt kompletten.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ilyen pumpaba a fejbe gumit hol kapok?
Pedros Prestige Standpumpe - BIKE-COMPONENTS.DE

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ilyen igen, garis még...csak ráfizetés nélkül, de pszt...;)
Rendes volt nagyon a Csepel, nem tudtak megfelelõ méretû cserevázat adni, így felkínálták ráfizetés nélkül.

Remélem ez minõségibb lesz egy fokkal.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Ha eltört, akkor jó eséllyel új, garanciális lesz, ráfizetéssel... :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Eltörött....Matt fekete lesz helyette, 4csillagos.

Ez?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
s értelmet nyert a "leszúrlak Mátéval" kijelentés. Maggival nem bírt..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Zsák a foltját :D