Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

de azért nem lepõdsz meg azon, hogy ez a színvonal nem csak a bringára emlékeztetõ termékekben köszön rád . mûszki cikk, építõanyag, élelmiszer.........

Ja sajnos ez van ...talán annyit tehetünk hogy jól odafigyelünk mit veszünk:)

"just chillin killin"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ezt akkoriban olvastam ...hát eléggé meglepõ dolgok vannak benne..,nem igen érteni hogy lehet kereskedelmi forgalomba hozni ilyen bringákat

de azért nem lepõdsz meg azon, hogy ez a színvonal nem csak a bringára emlékeztetõ termékekben köszön rád . mûszki cikk, építõanyag, élelmiszer.........
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Köszönöm,már be is nyomtam a cikket egy helyre ahol nem akarták elhinni nekem hogy ez egy ganyé.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Hogy a nagy T-ból való-e azt nem tudom, de nagyáruházi:
Bikemag - Egy nagyáruházból származó kerékpár tesztje

Ezt akkoriban olvastam ...hát eléggé meglepõ dolgok vannak benne..,nem igen érteni hogy lehet kereskedelmi forgalomba hozni ilyen bringákat

"just chillin killin"

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Sziasztok volt egy cikk egy tescos bringárol hogy micsoda roncs csótány egy ilyen,nem találom a cikkek között,berakná nekem valaki a linket kösz.

Hogy a nagy T-ból való-e azt nem tudom, de nagyáruházi:
Bikemag - Egy nagyáruházból származó kerékpár tesztje

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
szerintem még nincs feltöltve.. elég "régi" cikk, és idõrendben megy hátra Zorg, ha jól olvastam fõoldalon..
u.itt cserélhetõ tányéros országúti hajtómûvet keresek városi rohangálós biciklire.. sorák elõnyben.. jóárasított megoldások érdekelnek fõként.. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Sziasztok volt egy cikk egy tescos bringárol hogy micsoda roncs csótány egy ilyen,nem találom a cikkek között,berakná nekem valaki a linket kösz.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
had kapjon el valami fertõt :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
azta....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

bázz Gabi most már személyesen is kell h találkozzunk :D

gondolod akkor Téged is befizet egy körre ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
bázz Gabi most már személyesen is kell h találkozzunk :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
CJ:
egyértelmû a prosti. De ha lehet, c##ány. Jóóó pár éve,késõ érõ tipusú -elsõ aktusa lett neki- metszõs, már nemszomjas barátunk kapott egyet egy zsiga hátsó ülésén. :-) Behugyoztunk a röhögéstõl. jááj E, jáááj E. :-D
S nem is volt húzós ajándék, viszont örök sztori.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Az is lehet, de a hideg kiráz az ilyen bringáktól :)
Avasson be az, aki érti!
Alacsony nyomás, mert hát ugye a versenyzõk is úgy mennek, úgy tudnak tized másodperceket gyûjteni. Majd összeépít egy bringát egy másfél kilós felnivel, amire rátol még fél kiló szintert. Mert hát ugye az meg nem lassít :) Hogy van ez?

PIMP my ride! XD

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A szinter -ha jól tévedek- átmérõben 0,5mm-t rak egy rúdra pl, ami azt jelenti hogy 0,25mm vastag kb egy réteg szinter. Ennyi számít? :S

SZerk.: Most olvasom hogy "túl vastag lett a réteg"....

Az is lehet, de a hideg kiráz az ilyen bringáktól :)
Avasson be az, aki érti!
Alacsony nyomás, mert hát ugye a versenyzõk is úgy mennek, úgy tudnak tized másodperceket gyûjteni. Majd összeépít egy bringát egy másfél kilós felnivel, amire rátol még fél kiló szintert. Mert hát ugye az meg nem lassít :) Hogy van ez?

Póló vicces felirattal, azaz! Nosza :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
zorg, a keresõhöz majd lesz valami használati utasítás? :)
evvel az újjal nem boldogulok. nem tudom rávenni, hogy idõrendben listázza az eredményt hozzászólások alapján. :s

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

az, hogy valószínûleg túl vastag lett a réteg és a perem amibe bele kéne kapaszkodni a külsõnek az kb eltûnt. plusz alacsony nyomás, nagy kanyarsebesség -> folyamat lefordult a külsõ a felnirõl. így a felni aztán idõvel szét lett baszva a köveken -> pattogzott le róla a festék. így a szétkrt felnin még könnyebben ütötte fel a gumit. meg szintén a szinter vastagsága miatt nehezen jött le/ment fel a külsõ a felnire így a végén már mindenfélével feszegette a srác ami fokozta a dogot .) lényeg hogy a végén már kb rocketlauncher-es smiley állapotban volt :)

A szinter -ha jól tévedek- átmérõben 0,5mm-t rak egy rúdra pl, ami azt jelenti hogy 0,25mm vastag kb egy réteg szinter. Ennyi számít? :S

SZerk.: Most olvasom hogy "túl vastag lett a réteg"....

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Mindkettõ van neki. Valami jelentõsebb, illetve emlékezetesebb dolog kéne, elvégre csak 18 lesz. Ja és nem szakadt rám a bank. : D

Gyártass neki egy jó minõségû egyedi polót Simson felirattal.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Tud nekem valaki sürge (csütörtökre) szerezni 6061-es húzott aluminium rudat mondjuk 40-es átmérõben? nem kell sok, elég egy 15cm.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
az, hogy valószínûleg túl vastag lett a réteg és a perem amibe bele kéne kapaszkodni a külsõnek az kb eltûnt. plusz alacsony nyomás, nagy kanyarsebesség -> folyamat lefordult a külsõ a felnirõl. így a felni aztán idõvel szét lett baszva a köveken -> pattogzott le róla a festék. így a szétkrt felnin még könnyebben ütötte fel a gumit. meg szintén a szinter vastagsága miatt nehezen jött le/ment fel a külsõ a felnire így a végén már mindenfélével feszegette a srác ami fokozta a dogot .) lényeg hogy a végén már kb rocketlauncher-es smiley állapotban volt :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

õ szopott a szinterezett doubletrackjeivel kint, és a végén szinte már toporzékolt hogy nem tud lejönni egy kört defekt nélkül .)

Lehet én vagyok a buta, de mi a baj a szinterezett felnivel? Nekem is volt, és semmi baj nem volt vele -mondjuk nem is helyen használtam-.