salának Lupus van
]
szegény Sala.
azért az elég kellemetlen betegség.
salának Lupus van
]
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Azt azért vedd figyelembe, hogy Nógrád megyében élek, azon belül egy kb 1900 lélekszámú falucskában, ahol a kultúrális központ szerepét a kocsma tölti be. Uszoda 50 km-es körzetben 1, mozi 30 km-es körzetben egy sem, színházba Bp.-re kell mennem. Falat mászni maximum csatornatisztítás címszóval tudok.Az elfáradás kellemes érzését megértem, mert az minden tevékenység után ugyanolyan kellemes tud lenni (én pl. úszástól szeretek leginkább elfáradni - pontosabban mástól, de az már nem sport) - meg a kapcsolatokat is. Viszont a belsõ, ingerszegény környezetet nem szeretem...
Úszni télen is csak a szabadba járok, mászásnál meg a falat kaparom
, h mikor mehetek ki végre a szabadba. Mikortól itt a jó idõ, eldönti az edzéseim jellegét, h traktorral se lehet bevontatni épületen belülre sportolni, ha közben kinn is lehetek
Amúgy meg nem nagyon ismerem a termeket, mert a volt gimimnek van konditerme, ahová lejárhatok, pont az egyetemmel szemben, és szinte senki sem használja rajtam kívül (én sem sokat)
elkerültük egymást msn-en.
kérhetem mailben netán?
tothandras326kukacgmailpontkom
thx
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
elkerültük egymást msn-en....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Aszfalt volt, pofaszéllel. Próbálj ki egy ehhez hasonló "underground" -nem csilli-villi- termet, ahová én járok, ahol mindenki ismer mindenkit.
Jól tud esni egy egészséges fáradtság, másnap egy sms pl amiben megkérdezik, hogy érzem magam stb. Megvan a maga - csúnya , idegen szóval - feelingje.
![]()
De gondolom Te így vagy pl a falmászással.
palyabringazast neztek eurosporton vagymi? [nekem az nincsen ezert tippelek]
RAUH-Welt
B E G R I F F