Egy bölcsész mit csinál, amikor a szakmájában dolgozik?
ez így elég tág fogalom, mert mintha annyit mondanál, hogy mérnök. általánosságban: tanít, fordít, ír, de pl. bölcsész a pszichológus is, esztéta, stb. miért kérdezed?
Egy bölcsész mit csinál, amikor a szakmájában dolgozik?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
VOlt módom debreceni "fiatalok" (30+) beszélgetését hallgatni. Mindezt osztrák környezetben. Hegyek, csicsergõ madarak, kora reggel, valamint egymással vitatkozó, egymást szívató debreceniek, nyíregyháziak.savanyu sorsa hogy volt gyerek Putnokon a gömör fõvárosában, ami most borsod része és exportálta a jó vederben a szlenget hevesbe. Nagyfater meg Mályinkai dialektusban nyomja, a csajosnak szoktam fordítani ha fenn vagyunk és látom nem érti mivan ottan amodabe le a kákásba la
Szóval fura h. nem érik sokan mit beszélünk. Ezt fõleg pesten vettem észre. Kis ország és milyen jó színes
Ja hogy ti tényleg így beszéltek? Azt hittem gabi csak szívat minket és õ találja ki a szöveget.savanyu sorsa hogy volt gyerek Putnokon a gömör fõvárosában, ami most borsod része és exportálta a jó vederben a szlenget hevesbe. Nagyfater meg Mályinkai dialektusban nyomja, a csajosnak szoktam fordítani ha fenn vagyunk és látom nem érti mivan ottan amodabe le a kákásba la
Szóval fura h. nem érik sokan mit beszélünk. Ezt fõleg pesten vettem észre. Kis ország és milyen jó színes
A sebesség mindent megold.
Vác??? Vác felõl egy jó darabon remek jó bicikliút van, kb Dunakeszi magasságáig, ha jól emlékszem.
....u hrvatskuBio sam u Hrvatska.
szept. 15 -tõl kiírják elvileg a fiatal gazdák támogatási mókáját s idén elvileg duplázás lesz / 8 guriga, asszem/
nyert pályázat esetén zsé 90%-a kézben.
Ellenõrzéskor EUMÉ érték hesszelés van, csak asszem!
Kitétel, hogy 5 évig menjen a móka, meg hogy te legyél a fõ perzekútor. Ja, lehet mellette akár fõ állásod is.
keresgess rá.
Nem értem mit nem lehet itt érteni
Ha nem vagy vén és van elég nagy talpad, hogy megálljál rajta 5 évig, nameg bírja a tenyered a nyelet, akkor a dellát ügyesen betolod a kecskékbe, a muftikat letejeled és szépen elevickélsz. Lehet jól jön a sok csóringernek, akik értenek a földhöz, állathoz, de nem tudnak beindulni.
szept. 15 -tõl kiírják elvileg a fiatal gazdák támogatási mókáját s idén elvileg duplázás lesz / 8 guriga, asszem/
nyert pályázat esetén zsé 90%-a kézben.
Ellenõrzéskor EUMÉ érték hesszelés van, csak asszem!
Kitétel, hogy 5 évig menjen a móka, meg hogy te legyél a fõ perzekútor. Ja, lehet mellette akár fõ állásod is.
keresgess rá.
Ezt tolmács nélkül is értem. Bringáztál is ott?
Bio sam u Hrvatska.
Aug. 1 óta nem voltam fórum közelben. Történt valami érdekes?