Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Névileg már magyarabbul nem állhatok. (pl. Bike of the Year cikben szerepel)
A zsaru nem olvasta a papirokat, azonnal pofázta a kollegának.
Amugy fehér börü bünözö vagyok :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Esélyes, mentem rajta odavissza párszor :-) Jo-jo-jo :D
Bár én meg csak néztem ki a fejembõl.
Cserébe a papucsomat kétszer is elhagytam menet közben :P

Rebell: ha nem indiszkrét, névileg hogy állsz? Magyar, vagy magyarra hasonlító? Csak hogy még hülyébbnek nézhessük a sünciket.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
ha jól sejtem thez-t spottoltam ma este a fehérvárin. világít az a fixi.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Hülye rasszista zsaruk. Fehérváriak kihúztak anno gyorshajtásért. Német rendszám, német jogsi, külföldi útlevél.
az 1 ik. "kopasszuk meg öket, de rendesen". Akkor szólalam meg magyarul.

Matt, mikor van szabad napod? Lökj egy privátot, lehet elnézek 2 napra.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Rendõrség tárcsáz, paramparamparam, személyleírás, elsõ kérdés:
-Roma volt az illetõ?

Nálam az "ugye nem idén nyáron barnultak le?" volt ilyen szituációban az elsõ kérdés?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
E!

PARTY!

Csütörtök este lesz nálunk kertiparti, meg zsírégetõ klub. Akinek kedve van, jöjjön.

--Trifo

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Az nem lehet ;) Mid tûnt el?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Rendõrség tárcsáz, paramparamparam, személyleírás, elsõ kérdés:
-Roma volt az illetõ?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Nekem Hannah sátram van, nem volt túl olcsó, de nagyon könnyû és mindent kibír. Ha télen is használnád, akkor az extreme series-t érdemes nézegetni (ha még így hívják)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Nekem az a dóm-szerû volt, ami 2X2 személyes, középen meg egy közös rész. Nem emlékszem a nevére, de teljesen átázott az egész Svájcban, pedig nem volt tapogatva a sátoranyag. Szimpla hálózsákban nyomtuk :D Ellenben az ismerõseimnek csak pozitív tapasztalatai vannak, biztos én voltam peches.

Mi is áztunk meg benne, nem ázott be, olyan baja volt, hogy az esõ utáni nagy pára a belsõ oldalán teljesen lecsapódott. Mármint nem a fehér kabin belsõ oldalán hanem a kék külsõ vízálló rétegén, hiába volt az összes nyílás rajta kinyitva, hogy szellõzzön, meg az alja is kifeszítve, hogy onnan is szellõzzön, nagyon durván vastag páraréteg csapódott le, lényegében olyan volt ja, mint ha beázott volna, de látszott, hogy pára, nem beázás.
Ott virágozz, ahova elültettek!

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Akkor vegyél nem automata Quechua sátrat. Nekem ilyen van, kapott már özönvizet is, meg sem érezte. 140cm-es felfújható matracot szoktunk beletenni és kétoldalt még pont elférnek a nagy sporttáskák. Persze így csak két személynek az igazi.
Vaterán vettem újszerû állapotban 8000Ft-ért. Néha vannak ott is jó cuccok.

Nekem az a dóm-szerû volt, ami 2X2 személyes, középen meg egy közös rész. Nem emlékszem a nevére, de teljesen átázott az egész Svájcban, pedig nem volt tapogatva a sátoranyag. Szimpla hálózsákban nyomtuk :D Ellenben az ismerõseimnek csak pozitív tapasztalatai vannak, biztos én voltam peches.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nekem is ilyen van,de még nem használtam..

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Akkor vegyél nem automata Quechua sátrat. Nekem ilyen van, kapott már özönvizet is, meg sem érezte. 140cm-es felfújható matracot szoktunk beletenni és kétoldalt még pont elférnek a nagy sporttáskák. Persze így csak két személynek az igazi.

Nekem is ilyen Quechuam van, tök ugyanilyen. Baromira megérte (fõleg, hogy karácsonyra kaptam.. :'D ). Idén használtam elõször (ellenben sokat) és baromi jó! Én is tudom ajánlani.

Én polifoam + hálózsákkal használom, nem szeretem a felfújható matracokat, baromira fáj tõle a hátam. De pl ha a cucc, az elõtérben van, akkor 4-en is elférünk benne (vékonyak vagyunk), sok cuccal 2-en, kevés cuccal 3-an is. Ha a cuccok bent vannak.
Ott virágozz, ahova elültettek!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Meguntam, hogy mindig kölcsön kell kérnem, ha sátrazni megyek. Ajánlanátok nekem 2 személyes sátrat. Magától szétnyíló Quechua cuccot nem szeretnék, jobban tetszenek ezek a kistáskába összerakható megoldások, az összerakást valahogy megoldom :) Vízállóság és strapabíróság nem hátrány.

Elõre is kösz,

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Meguntam, hogy mindig kölcsön kell kérnem, ha sátrazni megyek. Ajánlanátok nekem 2 személyes sátrat. Magától szétnyíló Quechua cuccot nem szeretnék, jobban tetszenek ezek a kistáskába összerakható megoldások, az összerakást valahogy megoldom :) Vízállóság és strapabíróság nem hátrány.

Elõre is kösz,
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
hát na. a 0 az ha gumival csinálják, vagy mittudomén.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

a hozzászólásaim száma, te perveeerz! =(

Jaaaa, de az 690 volt nem?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
a hozzászólásaim száma, te perveeerz! =(

Volt egy jó éjszakád?:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

a 69 meg egy szép szám.

Volt egy jó éjszakád?:D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az hagyján, múltkor tõlem is kértek személyit, amikor cigit vettem, merthogy csak 18 év fölöttieknek árusíthatják (vmi fesztiválon voltunk). Mondom, ez komoly? (Tekintve, hogy kb. 40-nek nézek ki.) Aszongya a csöpp gádzsi, ez a szabály. :)

Ma meglepõ dologgal találkoztam az egyik hipermarketben. A pénztárnál az elõttem álló, bort vevõ sráctól elkérte a pénztáros (kb 20éves lány) a személyijét és mivel még nem töltötte be a 18at ezért nem vehette meg. A végén még fejlõdünk ezen a téren.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"