Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Most néztem meg, a golfé is lejárt majdnem 2 hete:O:O Nekem fel sem tûnt.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Tudjátok, meg kéne gyõzõdni elindulás elõtt a papírok érvényességérõl!
Nekem is volt olyan, hogy otthontól 100km-re szólt a rendõrcsaj, hogy jó lenne, ha valami frissebb orvosit is mutatnék neki, mert a jogsim 8 hónapja lejárt.:)
De bejöhettem neki, mert elengedett és meg sem büntetett. Pedig, ha nincs a kocsiban érvényes jogsival rendelkezõ józan utas, akkor le is zárathatja a kocsit, hogy majd érvényes jogsival, vagy valaki mással elvihetem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Igen, enyhén meghökkentem, gondolhatod...

nekem is volt ilyen tavaly a masterral

10 k illetékbélyegembe fájt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

iljics:
~ 800m-el rövidebb a pálya!
az a nyögvenyelõs lapos etap az elején, a weekend házakkal, kimarad, a piros jobboson lesz egy placc kipucolva, elvileg
a többi persze marad :-)
most jöttem a hegyrõ' jó száraz
ha parkolsz, érdemes lenn hagyni az autót, ahol eddig, nem sok hely lesz, szvsz, a rajt meg pár perc séta

ug ynéz ki mégsem tudok menni, viszont a bort köszönöm! :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Most útközben vették el amikor mentél Dudarra?

Igen, enyhén meghökkentem, gondolhatod...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
iljics:
~ 800m-el rövidebb a pálya!
az a nyögvenyelõs lapos etap az elején, a weekend házakkal, kimarad, a piros jobboson lesz egy placc kipucolva, elvileg
a többi persze marad :-)
most jöttem a hegyrõ' jó száraz
ha parkolsz, érdemes lenn hagyni az autót, ahol eddig, nem sok hely lesz, szvsz, a rajt meg pár perc séta

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

van újra értelme az életnek:megkezdõdött a barátok közt

csak, hogy fokozzam lesz újra Való Világ
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hülye vagy ,évek óta megy

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

lájk
:D:D:D:D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ez a szuzuki kontra bmw borzasztó, bakker...
farkamé' nem kapta el a kormányt, még az árok is jobb, mint a fekete zacsi fõleg a delikvenst figyelembe véve...
emlékszem, amikor a beslani terror tetteseirõl kiderült, hogy melyik családhoz tartoznak, komplett klánok költöztek el, tartva a vérbosszú jogilag nem, de társadalmilag hallgatólagosan elfogadott törvényeitõl
Tartok tõle, hogy a kedves fiatalemberek vigyorogva, vállat huzkodva ücsörögnek majd a padon, " mé nám' jáárt erõssebb ótóval E, dik, a gádzso... még én üjjek E..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Trifo, nemrég vették el a kocsi forgalmiját, úgyhogy itt rekedtem pár megyével arrébb ... Le volt járva a mûszaki és nem tudtam.

Most útközben vették el amikor mentél Dudarra?

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Trifo, nemrég vették el a kocsi forgalmiját, úgyhogy itt rekedtem pár megyével arrébb ... Le volt járva a mûszaki és nem tudtam.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
akár fémhulladék gyûjtõk is lehetnek

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
A 11. képen vajon a rokonok, a túlélõk, vagy a riszájkling matadorok állnak? A helyszínelõket, mint lehetõség kizárnám :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Lnglovagok - Kpek - BMW s Suzuki frontlis karambolja az M2-esen #1 - rok bmw halleset kiszabadts

Érdemes megnézni a hordágyon a BMW sofõrjét és utána az elõítéletekre gondolni...

elõítéletek nélkül kívánnám neki hogy ezután csak, kiskerekû elektromos kocsit tudjon vezetni. bár elég lesz neki a kézzel hajtós is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Lnglovagok - Kpek - BMW s Suzuki frontlis karambolja az M2-esen #1 - rok bmw halleset kiszabadts

Érdemes megnézni a hordágyon a BMW sofõrjét és utána az elõítéletekre gondolni...

az azért elég vicces, hogy a képekre ha rámész felkúszik a reklám, hogy "családi autó olcsón eladó" :D

amúgy tegnap tök véletlenül mi is lementünk arra a balaton környékre, mert tesóm kizárta magát a kocsiból .) vittünk neki pótkulcsot, meg ha már itt ajánlotta andris akkor megnéztük tapolcán a barlangot meg a tavat. tényleg szép! léttunk is lent egykét bringás egyént. nem innen volt valaki fila cicanaciban? sajna másra nagyon már nem volt idõ, csak egy kis fürdõzésre de egyszer visszanézek arrafele. szép vidék.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ott. Csak nem másfél, hanem 300 és nem révfülöptõlõl, hanem Pálkövétõl. És ez még nem is lenne gond, ha arra a 300 méterre nem kergetnék ki a bringást a 71-esre. Elõttem a 4 éves lányom saját bringán, mögöttem a 3 éves fiam félbiciklin, mellettünk meg kamionok el full speed. Kicsit beleõszültem. Röviden összefoglalva, szüljön sünt farfekvéssel, aki elspórolta azt a 300m-t a Balatoni Bringakörútból.

Másik aranyosság: Füreden a kikötõnél Almádi felõl jön a bringaút, szépen kikövezve, felfestve, majd beletorkollik egy büfésorba. Konkrétan a bringaúton vannak a padok. És már tavaly is így volt ez. Pedig a sétány amúgy nagyon szép.

--Trifo

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

ki is fizethetné a kiszállás költségeit, gondolom nem fizet TB-t

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Fu az tenyleg jo kornyek. Balatonrendesen toltottem legszebb iskolas nyaraimat, az ott van Revfulop mellett masfel meterre.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F