Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Túl sok a gyerek? Régen csak szalonnát, kolbászt meg virslit sütöttünk... :D

:D

Mindjár küldök egy körmailt, hátha jön még valaki.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

szerintem füreden láttalak 1 hete kedden este 6 körül a fõúton, almádi felé mentél... kocsiból láttalak, ha Te voltál..

könnyen lehet, esténként járok tekerni - fél 5 - 5 órai indulással és a köröm úgy van, hogy 1 óra után érek füredre...
bringautat nem szeretem, használhatatlan.

BBB
jah igen, útfelújítás. májusban kezdték, azóta káosz van :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

jaj..
:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
még nemtudom hogy dolgozok

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

a kislányomat is kiviszem magammal - ennélfogva akinek ilyesmire alkalmasnak tartott gyereke van, az szintén hozza magával bátran

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kell nekem ilyen messze lakni....pedig mennék :S

Trifo: majd kocának ha van szabadidõd írj már a lencse miatt.....biztos van olyan tündérke h elmegy érte :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
pénteki kinnalvós: akkor eddig rajtunk kívül az egyetlen jelentkezõ Alex, vagy sala urat is érdekli a dolog?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

..

szerintem füreden láttalak 1 hete kedden este 6 körül a fõúton, almádi felé mentél... kocsiból láttalak, ha Te voltál..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

találtatok kajálót tegnap?

Az Oli e Gino -ban voltunk. Jó kis útfelújítás volt, élvezetessé tette a kaját.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ah, köszi!

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Skacok, lehet nem pont idevaló, de segítsetek. Kellene egy értékbecslés a következõ összeállításra.

Kelly's Mobster váz, Duke SL 100 (MCD) teló, Deore HT1 hajtómû, sram lánc+sor, X9 hátsó, Xgen elsõ váltó, X9 karok. SLX fékek/tárcsák (180+160), LX CL 32 agyak, Sun Mach4 felnik, sherpa 2,0-1,7-2,0 küllõvel, Speci Fasttrak LK külsõk, Maxxis Ultralight belsõk, Schwalbe szalagok, Speci Indie XC 143 nyereg, BBB nyerecsõ 27,2/400. Trinity Light kormány, Kelly's Pro Rae szár.

Nagyjából ennyi.

Köszi elõre is

130-140 ha van rá sok 7ed

amógy értékbecslés topik a rech-ben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Skacok, lehet nem pont idevaló, de segítsetek. Kellene egy értékbecslés a következõ összeállításra.

Kelly's Mobster váz, Duke SL 100 (MCD) teló, Deore HT1 hajtómû, sram lánc+sor, X9 hátsó, Xgen elsõ váltó, X9 karok. SLX fékek/tárcsák (180+160), LX CL 32 agyak, Sun Mach4 felnik, sherpa 2,0-1,7-2,0 küllõvel, Speci Fasttrak LK külsõk, Maxxis Ultralight belsõk, Schwalbe szalagok, Speci Indie XC 143 nyereg, BBB nyerecsõ 27,2/400. Trinity Light kormány, Kelly's Pro Rae szár.

Nagyjából ennyi.

Köszi elõre is

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Másik aranyosság: Füreden a kikötõnél Almádi felõl jön a bringaút, szépen kikövezve, felfestve, majd beletorkollik egy büfésorba. Konkrétan a bringaúton vannak a padok. És már tavaly is így volt ez. Pedig a sétány amúgy nagyon szép.

és amikor nincs borhét a bringaúton, akkor is ott bóklászik minden paraszt... aztán ha közel megyek hozzá, még meg van sértõdve, mert nem képes arrébb menni 4 métert a járdára...

...

találtatok kajálót tegnap?

Na, affene. Most töltöttünk arrafelé - Révfülöpön - két hetet, bringa is volt nálam, esetleg összefuthattunk volna.

hát figy, itt élek 22 éve, ezt tudjátok is itt a fórumon... nem rajtam múlt :)
múltkor Tondach-hal találkoztam Alsóörsön :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

iljics:
~ 800m-el rövidebb a pálya!
az a nyögvenyelõs lapos etap az elején, a weekend házakkal, kimarad, a piros jobboson lesz egy placc kipucolva, elvileg
a többi persze marad :-)
most jöttem a hegyrõ' jó száraz
ha parkolsz, érdemes lenn hagyni az autót, ahol eddig, nem sok hely lesz, szvsz, a rajt meg pár perc séta

Bizonytalan az indulásom sajnos, de köszi az infokat! Remélem összejön, mert nagyon fogadkoztam magamnak, hogy idén nem én leszek az utolsó befutó! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ez elég kellemetlen.

Hogyan mész haza?

Az. Adtak egy elismervényt , amivel hazáig mehetek. Addig busz, bicikli. Lett volna kölcsönautó, de nem éltem vele, murphy nem alszik. Jól meg fogom fizetni a tanulópénzt...
Zoli, ha a jogsi lett volna gond, akkor a barátnõm átül és megyünk tovább. Más szitu. Látod, Kela is így járt, csak Õ megússza egy útvonalengedéllyel.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

kintalvás hogy?

van már hálózsákom :D

Kintalvás úgy, hogy hozol egy hálózsákot. A Sikárosi réten az eredeti helyszínt nem erõltetném a morcos erdészek miatt, de lejjebb egy kicsivel van egy fasza esõbeálló, vagy mifene. Jó nagy, sokan al lehet benne aludni, durva esõben is teszteltük már. Igaz, nem a múlt héten, mert akkor még Natival voltunk kinn együtt.

--Trifo

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Na figyu arcok!

Pénteken volna-e kedvetek kimenni Sikáros irányába este szalonnát égetni, majd ott is aludni? Amint az a kérdésbõl is kiviláglik, nekem volna, sõt, még az se kizárt, hogy a kislányomat is kiviszem magammal - ennélfogva akinek ilyesmire alkalmasnak tartott gyereke van, az szintén hozza magával bátran :)

Nakileszazaki?

Végre valaki! Már azt hittem idén elmarad!
Még nem ígérem biztosra, de rajta leszek!

edit: Írjad befele a bringás lányok... topicba, ha még megvan egyáltalán!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
kintalvás hogy?

van már hálózsákom :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Na figyu arcok!

Pénteken volna-e kedvetek kimenni Sikáros irányába este szalonnát égetni, majd ott is aludni? Amint az a kérdésbõl is kiviláglik, nekem volna, sõt, még az se kizárt, hogy a kislányomat is kiviszem magammal - ennélfogva akinek ilyesmire alkalmasnak tartott gyereke van, az szintén hozza magával bátran :)

Nakileszazaki?

Ez elég kellemetlen.
Hogyan mész haza?

Tréleren :)

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Igen, enyhén meghökkentem, gondolhatod...

Ez elég kellemetlen.

Hogyan mész haza?

A sebesség mindent megold.