Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

kulfoldon elokre mi a szabaly?

magyar állampolgár vagy? akkor mi a kérdés?

-azt is meg kell adnod hol dolgoztál és mennyi idõt legutoljára, mennyi idõt éltél külföldön stb- csak azt nem tudom, mindre kötelezõ válaszolni?

lehet már fórumra se lenne szabad kiírni a lakhelyet, mi van ha figyelik... ezesetben: CSAK KAMU ÁM!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Amúgy valami bevándorló írta a kérdéseket?

HOL VAN LAKCÍMEM?
A LAKCÍMKÁRTYÁMON VAZZE'.
És mivel a leveleimet is ide kapom, ezért van az Erstés leveleken, a sulim által küldött leveleken, a közüzemi számláimon, valamint rajta van a forgalmimon, és a nekem kiállított számláimon is.
Ezt is fogom írni.

El kéne küldeni általános iskolába ezeket a mihasznákat.

http://maria.blog.hu..._campaign=index

A születéskori lakcímemre pedig sajnos nem emlékszem. Lehet azért, mert fél évesen költöztem el onnan?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha a pénz gyülekezetét felvették, meg azt a másik lehúzós izét, akkor ezt is szó nélkül felvehetnék... :) Én hozom addig a fénykardokat!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
7végén végre megtapasztalhattam, hogy milyen kékre égetni a tárcsát, meg lejönni 1000 szintet :) Bele se merek gondolni milyen lehet mindez singletracken és nem erdészeti úton lefelé...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A leguttóbi választásokkor nem volt itt egy olyan kezdeményezés, hogy egy f@szt kéne rajzolni a szavazólapra? A jedi-rõl jutott eszembe, ha elegen összejönnénk, még a végén be kéne jegyezniük hivatalos vallásként. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Az én lakásomba egy ilyen se fogja betenni a lábát, felmérni, mit kell vinni. Ha akarják, majd wifivel, az utcán megoldjuk.
Ja, és én is Jedi vagyok, szuahéli nyelvterületrõl.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kulfoldon elokre mi a szabaly?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

lehet neten tölteni, segítséggel (jönnek manusok) vagy egyedül, de papír alapon.

És beírhatom, hogy a vallásom jedi?

A sebesség mindent megold.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
lehet neten tölteni, segítséggel (jönnek manusok) vagy egyedül, de papír alapon.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az adatközlés kötelezõ, tv-ben rögzített állampolgári kötelesség, nem szeretnék kibújni alóla, csak annak az esélye, hogy otthon talál a számlálóbiztos, az kb. nulla.

Jorus, én azt hallottam, hogy aki nem nyilatkozik a nagy adatgyûjtésnél, akkor az büntetendõ lesz... én nem akarok ezért börtönbe kerülni, de nem is tetszik, hogy felkerülök egy listára :(

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

"Te örök gyerek vagy?"

Nem volt szándékos, máshogy nem tudtam volna megállni. Elszoktam az országútitól, rámarkoltam a fékkarra és már csúszott is :) Viszont ennek köszönhetõen rögtön be is nevezett a csapatom a fékcsíkhúzó versenyre. Még jó, hogy olcsó külsõ van a bicajon.

Szokj rá az elsõ fékre.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
"Te örök gyerek vagy?"

Nem volt szándékos, máshogy nem tudtam volna megállni. Elszoktam az országútitól, rámarkoltam a fékkarra és már csúszott is :) Viszont ennek köszönhetõen rögtön be is nevezett a csapatom a fékcsíkhúzó versenyre. Még jó, hogy olcsó külsõ van a bicajon.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

A linkelt helyszínek közül csak Mostarban jártunk. Ezen kívül még Jajce, Jablanica, Visoko, Szarajevó, Kravica-vízesés, Pocitelj, Blagaj valamint Banja Luka volt mûsoron. Utóbbi városban nem éreztem túl jól magam, az éjszakában elég sokan néztek ránk csúnyán, mikor beszélni hallottak minket.
Az ország, a természeti kincsei hihetetlen szépek! Viszont ahogyan (nem)kezelik, óvják ezeket, az botrányos. Ahol lehet, szemét hegyek.
Szomorú látni, hogy ennyire nem figyelnek a környezetükre, pedig nagyon kis dolgokon múlna.. Te melyik részén jártál?

mi egy napot voltunk ott, néhol nekem is nagyon kellemetlen volt, látszott, hogy nem szívesen látnak minket, úgyhogy mi tovább is álltunk. a nagyobb látogatottságú helyeken nincs gond, csak mi elkövettük a hibát, hogy bementünk kis falvakba. ja és rengeteg a "színes"...

szerk: ami érdekes, hogy sok helyen a szétlõtt házak egy részét meghagyták emlékként, a másik részét felújították és lakják.

Jorus, én azt hallottam, hogy aki nem nyilatkozik a nagy adatgyûjtésnél, akkor az büntetendõ lesz... én nem akarok ezért börtönbe kerülni, de nem is tetszik, hogy felkerülök egy listára :(

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Én nem jártam ott, csak azt hittem, hogy Szarajevónak valami szétlõtt részén vagy, hogy két nap után el akarsz jönni.

Szarajevó nem kapott annyit mint pl Mostar, ahol a belvárosban is nagyon sok romot még most sem takarítottak el. Mementónak-e, vagy csak hanyagságból? Nehéz eldönteni. De hogy ne csak köpködjek a hétvége után, a muszlim építészet teljesen lenyûgözött. Pocitelj is nagyon szép, élõ múzeumhoz hasonlítják, az erõdjét pedig Mátyás királyunk is építette.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

A linkelt helyszínek közül csak Mostarban jártunk. Ezen kívül még Jajce, Jablanica, Visoko, Szarajevó, Kravica-vízesés, Pocitelj, Blagaj valamint Banja Luka volt mûsoron. Utóbbi városban nem éreztem túl jól magam, az éjszakában elég sokan néztek ránk csúnyán, mikor beszélni hallottak minket.
Az ország, a természeti kincsei hihetetlen szépek! Viszont ahogyan (nem)kezelik, óvják ezeket, az botrányos. Ahol lehet, szemét hegyek.
Szomorú látni, hogy ennyire nem figyelnek a környezetükre, pedig nagyon kis dolgokon múlna.. Te melyik részén jártál?

Én nem jártam ott, csak azt hittem, hogy Szarajevónak valami szétlõtt részén vagy, hogy két nap után el akarsz jönni.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ha nem vagyok Magyarországon a népszámlálás ideje alatt, hogy számolnak össze? Nem különösebben érdekel, szal nem fogok neten regisztrálni és ûrlapot töltögetni, csak érdekel, hogy akkor most én ki fogok maradni, vagy elég az, amit a szülõk nyilatkoznak rólam?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Akkor feltételezem, hogy nem ilyen helyeken jársz.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A visszafordítón országútival 40-rõl húztam egy jó 30 métere fékcsíkot :)

Te örök gyerek vagy? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Megint megnyertük a Critical Mass csapatversenyt!! Lezárt utcán bringával gyorsulni, azért hangulatos. A visszafordítón országútival 40-rõl húztam egy jó 30 métere fékcsíkot :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

szép hely ez a Bosznia, de két nap elég belõle..

Akkor feltételezem, hogy nem ilyen helyeken jársz.

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép