A linkelt helyszínek közül csak Mostarban jártunk. Ezen kívül még Jajce, Jablanica, Visoko, Szarajevó, Kravica-vízesés, Pocitelj, Blagaj valamint Banja Luka volt mûsoron. Utóbbi városban nem éreztem túl jól magam, az éjszakában elég sokan néztek ránk csúnyán, mikor beszélni hallottak minket.
Az ország, a természeti kincsei hihetetlen szépek! Viszont ahogyan (nem)kezelik, óvják ezeket, az botrányos. Ahol lehet, szemét hegyek.
Szomorú látni, hogy ennyire nem figyelnek a környezetükre, pedig nagyon kis dolgokon múlna.. Te melyik részén jártál?
mi egy napot voltunk ott, néhol nekem is nagyon kellemetlen volt, látszott, hogy nem szívesen látnak minket, úgyhogy mi tovább is álltunk. a nagyobb látogatottságú helyeken nincs gond, csak mi elkövettük a hibát, hogy bementünk kis falvakba. ja és rengeteg a "színes"...
szerk: ami érdekes, hogy sok helyen a szétlõtt házak egy részét meghagyták emlékként, a másik részét felújították és lakják.
Jorus, én azt hallottam, hogy aki nem nyilatkozik a nagy adatgyûjtésnél, akkor az büntetendõ lesz... én nem akarok ezért börtönbe kerülni, de nem is tetszik, hogy felkerülök egy listára