Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Azaz. Én elõtte mentem arra, de mikor beugatott az egyik zöld... Na ne már.

Utána a Baross utcánál voltam egy órát, a meki elõtt, és néztem a sok szerencsétlent. Még a lámpákkal sincsenek tisztában, páran kifeküdtek, akit telibevert egy másik vesztes hátulról, stb stb.
Nekem volt gáz, mellékutcákon távoztam.

Újra rendes CM-et kéne tartani, ahova mennének családosok is, ahol védve vannak, ami demonstráció lenne.

EZ önmagunk, és a forgalom szopatása volt.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Alapvetõen ennek a CM-nek már nem láttam értelmét igazából. Nem is volt biztosítva az útvonal, csak a sok rutintalan bringás szenvedett a kocsik között. Én nyugati-oktogon útvonalon vettem igénybe a "szolgáltatást", aztán leléptem fagyizni, onnan meg gödörbe.

Thez: Most fogom befizetni a múltkor 6k-s büntit. Szó nélkül, abszolút jogos volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Stp, Kubai: autósokat már régóta cs.szegetik hasonló nevetséges dolgokért.
Most kicsit rászálltak a bicajosokra. Jogosan.
Ezzel semmi baj nincs.

Zeee: én is így álltam hozzá.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én sem mentem a CM-re tavaly ép elég volt a sok agyatlan bringás barom pl nem volt elég az egyiknek a két sáv amiben haladhatunk az Andrássyn õ átment a szembejövök oldalára és ott poénkodott aztán véletlenül letört egy autó tükröt mire a sofõr kiszállt természetesen már el is tûnt. Sajnos vannak ilyen gyök kettes emberek és ezekkel én nem szívesen mutatkozom egy helyen mert csak az agyvizem megy fel.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

az egy nevetséges napközis matiné volt

ja, úgy értettem, hogy addig bezárólag.

meg tetszett az elsõ õszi nem lezárt (talán 2008?)
2005 tavaszin voltam elõször.

Mindazonáltal a rendõrség fellépése ugye alapjáraton jogszerû (elvégre igen, le van írva a kreszben hogy KELL, pont.).

hát nem tudom, én is kurva ideges lennék ha ilyen hülyeségek miatt kötekednének velemi mint prizma, csengõ stb.
arról nem is beszélve, hogy pár kõbuta rendõr még a kukásmellénnyel és kar/lábpántokkal dobálózva is fenyegetõzött, hogy büntethetne azért is.
amúgy meg a köhémben van leírva. és az alapján szerintem nincs is szabályos bicikli budapesten. arról nem is beszélve, hogy én nem akarok minden szarral teleaggatott karácsonyfát tekerni.
aki elsõ/hátsó lámpával nem vesz észre az nem is akar.

tükörlerúgásról meg csak annyit, hogy szándékos veszélyeztetésért csöppet sem túlzó...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ebbe a rendõri akcióba is belemagyaráznak mindenféle összeesküvést meg elrettentést. Szerintem baromi egyszerû a magyarázat: rengeteg a szabálytalanul közlekedõ, tökéletesen kivilágítatlan kerékpáros. A CM-en ott van egy helyen a sok bringás, nem kell egyesével levadászni õket. Tetszik vagy nem, a CM-en is be kell tartani a kreszt.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
itt ilyen nem volt, rendesek voltak.....egy pár inas ment valami 3 kerekû hintóbiciklivel, azt volt rajta valami politikai hírdetõ lepedõ, õket monnyuk majnem meglincselték...jogosan

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
ÉN kérek elnézést.

Mindazonáltal a rendõrség fellépése ugye alapjáraton jogszerû (elvégre igen, le van írva a kreszben hogy KELL, pont.), viszont az eddigi évek során nem ezt lehetett tapasztalni a Criticalmass-en. Segítõkész rendõrök voltak, persze ha járdázol rádszólnak, ha átlógsz a másik sávba, rádszólnak...stb, de nem az hogy üzletszerûen büntetnek.

A tükörletörés meg egy érdekes jelenség.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

a 2006os 80.000ezres tavaszi óta nem az igazi a cm. elõtte voltak a régi szép idõk.

az egy nevetséges napközis matiné volt

a 2004-es fél illegál volt az uccsó igazi CM kb 5k résztvevõvel
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
A tulaj jelenléte nélkül nem vállal fel semmit :)
Ez kicsit hajaz a tükör letörésre.

El is kerültem a CM-et :) Az ilyenek miatt.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

És azzal tudsz nagyobb bajokat okozni mint egy tábla eltüntetésével.

akkor ez nem visszavágás, meg nem megmagyarázás, hanem csak kiegészítés. Értem én...

Túl sok volt mára a fórum.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

ne kezdjünk visszamenni az óvodába. Nehéz lenne azt mondani, hogy tényleg törvénytelen,amit tett? Nem ilyennek kellene lennie egy 18 éves felnõtt mentalitásának.

Nem gyerekesen visszavágni próbáltam, hanem azt érzékeltetni hogy saját felelõsségére tette a dolgot. Lehet hogy Thez a táblalopókra allergiás, ugyanakkor a srác meg mondjuk a gyorshajtókra. Például. És egy szóval sem mondtam hogy nem törvénytelen.

Thez: Te csak maradj csöndben azzal a sok hézagolóval, jó?! ( :D:D )

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Õtudja. Te sem 50-el motorozol/motoroztál :) És azzal tudsz nagyobb bajokat okozni mint egy tábla eltüntetésével.

Nem hát. Sõt, autóval és bringával sem tartom be a kreszt sokszor. De akkor ez mentesíti õt a tette alól? 12 évesen még tényleg vicces húzás lehet ez, bár a szülei helyében kéz eltör, 1 hónap szobafogság. Bár nem is értem, hogy jut egyántalán eszébe? Ha ilyen kemény fiúcska akkor kapja el a tulajt, és mondja el neki. Miután feltette a két féket, a lámpákat, a macskaszemet a bringájára. Addig kuss a neve.

Majd ittas bringázás közben széttöröm a személyi igazolványát. Na? :) Érted... :P Hiszen szabályt sért. Ez már tényleg bringa-fasizmus.

Szal ennyire ne legyünk trendibendik, bár ugye ez kell a bringások között, hogy ki lehessen tûnni.
(nem rád gondolok továbbra sem! Elég megszólalnod, és már ledumáltad a többit :D:D)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Õtudja. Te sem 50-el motorozol/motoroztál :) És azzal tudsz nagyobb bajokat okozni mint egy tábla eltüntetésével.

ne kezdjünk visszamenni az óvodába. Nehéz lenne azt mondani, hogy tényleg törvénytelen,amit tett? Nem ilyennek kellene lennie egy 18 éves felnõtt mentalitásának.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
a 2006os 80.000ezres tavaszi óta nem az igazi a cm. elõtte voltak a régi szép idõk.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
a tegnapi volt az elsõ CM-em és lehet hogy roszat mondok de nagyon furcsáltam hogy a rendörök szinte nem is a forgalom segitésért ovltak ott és a baleset megelözésért vagy hogy visza fogják azokat az autosokat akik esetleg figyelmetlenül és baleset vezsélyesen vezetnek enyi bringás között hanem hogy a bringásokat büntesék mindenféle kis sz*r ért...
amugy tetszet a CM-em bár ahogy másoktol hallotam nem ovlt olyan jó mint a tavaszi..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kívánom annak az észkombájnnak, hogy kapja el egy rendõr.
Hatósági jelzés rongálása és hamisítása.

jófej ügyész esetén 150, rosszabb esetén 750 is akár.

Én a rosszabbra szavazok neki! Kapná el a 7-es busz.

Az ilyen senkiháziak miatt gyûlölik a bringásokat.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Matt: láttam ma a Colnagod a D elõtt, délelõtt. :D

kiskubai: gecc :D

tegnapi szívató akció jó nagy köcsögség volt. szerencse, hogy már nem járok cm-re.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Má' mé'?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Nekem hiába magyarázzátok. A véleményem nem fog megváltozni. Sokkal jobban fog egy elsõ fék.

nem állítottam soha az ellenkezõjét. csak azt mondtam hogy nem szükséges. kontraféknél is jobban fog egy tárcsafék.