és így mennyi lett az ideje?
![]()
Neki 2:25 lett

és így mennyi lett az ideje?
![]()
Jajjdeimádom ezt a hozzáállástha meg valaki táplálék kiegészitöket szedd vagy vitaminokat +ban akor az meg fuj mü ember meg kokszos és még sorolhatnám mi...
jah én is hallottam, hogy volt aki meghalt a tejtõl...
más
egy példa, hogy mennyi szart megetetnek velünk: múlt hét szombaton láttam, amint napraforgómezõt permetez egy helikopter. ma pedig kombájnozták. az akkor még szinte zöld napraforgó mára teljesen száraz volt. nem tudom elhinni, hogy egy hét alatt nyomtalanul eltûnik belõle az érés gyorsító szer...
jah én is hallottam, hogy volt aki meghalt a tejtõl...mavic van már hátul, majd sztem az lesz elõre is, dt-t sokan szidták h puha az anyaga, így nem mertem bevállalni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mindenesetre ha valaki vágás nélkül ki tud nyitni egy számzáras lakatot az szóljon.
egy hét után végre van tv-m
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
milyen márka Töki?Salika: felnirõl valami hír?
Amúgy nem teljesen világos nekem, hogy hogyan is kellene pontosan közlekedni ott. Amikor a hídfelújítás befejezõdött, két bringasáv félét festettek az úttestre a sávok külsõ felére.
--Trifo
Nos, én ott pont a járdán szoktam biciklizni, de mivel tudom, hogy az nem bicikliút, békésen és illedelmesen viselkedek. Az említett két suhanc viszont üvöltve ugrasztota szét a gyalogokat, mivel õk azt hitték, hogy bringaúton vannak.Velem egyszer egy autó utasa ordibált, hogy miért nem a kerékpárúton közlekedek és mutogatott a híd járdáján biciklizõkre.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Velem egyszer egy autó utasa ordibált, hogy miért nem a kerékpárúton közlekedek és mutogatott a híd járdáján biciklizõkre.Sõt, múltkor a Szabadság hídon suttyó módon közlekedõ bringások haját üvöltöttem le, hogy vigyázzanak a gyalogosokra. Kicsit meglepõdtem rajta, hogy sikerrel.