Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
sehol egy tanga a földön? ehhh

juteszembe megvan a telefonszámod;mikor randizunk? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
találhattál volna jobb képet :D

az olyanokat meg NE merd :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mi is jártunk már így, több hónapig szolgálta ki a család a kiskutya-királyságot, anyu a végére az idegösszeroppanás szélére jutott, aztán végül mindnek jó gazdit sikerült találni :)

Találkoztam Bike-al pár hete...hátõõ picit szerintem el van hanyagolva. :( Szeretve van, de elhanyagolva.
szóbanforgó:
Feltöltött kép

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Tudom, de erre nem kerülhet sor. Akinek nem találok megfelelõ gazdát az marad. :)

mi is jártunk már így, több hónapig szolgálta ki a család a kiskutya-királyságot, anyu a végére az idegösszeroppanás szélére jutott, aztán végül mindnek jó gazdit sikerült találni :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Tudom, de erre nem kerülhet sor. Akinek nem találok megfelelõ gazdát az marad. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nem kell, csak érdekelt, hogy egy véletlen dolog volt-e, vagy van már a kölyköknek leendõ gazdájuk. :) Annyi kölyök kerül a menhelyre tényleg...
Befogták a gazdátlan kutyákat Nyíregyházán - Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei - Szabolcs Online
Az állatorvos mind a 16 befogott kutyát elaltatta | Állatvilág net újság
Ezek nagyon szomorú dolgok sajnos.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Az ok a biológia volt.

2004-ben, leginkább az akkori barátnõm miatt vettem egy kant. Õ volt az elsõ kutya nálunk, aki igazán családtagnak számított. Elõször vizslában gondolkodtunk, de egy ismerõs meggyõzött hogy Retriever kell nekünk.
Nem bántuk meg. 6 hetesen hoztuk el, óvtuk a széltõl is. Míg az elsõ 3 oltása meg nem lett, ki sem mehetett a házból. Nagyon féltünk a parvo-tól. Sokat kellett takarítani, gyakran már annak is örültünk, ha a kaki állaga lehetõvé tette hogy csak úgy felvegyük. :) Aztán felcseperedett, rengeteg örömet okozva az egész családnak.
Törzskönyvesek a szülei, de neki nem tudtuk megcsináltatni az övét, mert az anyját nem vette meg hivatalosan a srác, akinél fialt, így nem tudott alomigazolást adni. Csalódottak voltunk, mert nem egészen errõl volt szó az elején. Aztán, mikor egyre többen mondták, hogy a Retriever-ek közt is gyönyörû még inkább sajnáltuk. Az anyjáról egyelõre annyit tudok, hogy Egerbõl származik. Az apja Ózd környéki vérvonal, vannak munkavizsgái is. Remus-t csak pár apróbb dologra tanítottuk (ül, hozzám, stb.), azt akartuk hogy természete szerint élhessen. Apportírozni sosem tanítottuk, az eldobott labda / frizbi is csak néha érdekelte. Ennek ellenére, tóból-folyóból TANÍTÁS NÉLKÜL is kihoz bármit amit bedobsz neki. :) De hát erre lett kitenyésztve.;)
Ha már víz...na abból képes egy kiskanálnyit is megtalálni egy 3 hektáros területen. Egyszer, februárban sétáltattuk a Szalajka-völgyben, legalább -10 fok volt. Szokásához híven többet tartózkodott a gyors folyása miatt be nem fagyó patakban mint a szárazulaton. :) A víz a szõrére fagyott, de nem érdekelte. Nem fázott meg. Rengeteg szót ismer; ismeri például a különbséget az egér és a patkány közt (általában megfogja mindkettõt).
Tüzelési idõszakban gyakran eltáv-ra ment; ez ellen a kerítés magasításával védekeztünk eleinte. Olyan 2 méteres betonfalon még ki tud menni. :) Aztán, a nagymamám egyszer befogadott egy kis keverék szukát, akivel nagyon közel kerültek egymáshoz. Innentõl már nem akart szökni...fél napokat játszottak együtt. A szuka azonban megfogott néhány baromfit amivel piros lapos lett a nagyszülõknél, így kerítettünk neki jó helyet és megváltunk tõle. Akkor Rém depressziós lett, de tényleg. Legalább 1 hét kellett, mire feldolgozta a társ hiányát, addig leginkább csak feküdt. Ekkor gondoltam arra, hogy keresek neki egy fajtabeli társat.
Anka Budán lakott, egy közös udvaros házban. Szeretõ gazdinál, de intoleráns szomszédokkal körülvéve. Hamar beilleszkedett és a 2 kutya nagyon megszerette egymást. Órákon át játszadoztak együtt, de valahogy sokkal óvatosabban, finomabban mint a korábbi szukával. Anka egész más személyiség. Neki nagyon jó a gömbérzéke, nagyon szeret dolgokkal játszani. Gyakran feldob valamit magának, amit el is kap. Sokkal bújósabb mint a kan, sokszor, ha egy hét után hazajövök, annyira örül, hogy nyüszít. :)
Azt hiszem 4 tüzelés is elmúlt minden következmény nélkül, és kezdtem elhinni, hogy Rém-mel baj van. Mondjuk, az igazsághoz tartozik az is, hogy a tüzelések alkalmával kb. 2 héten át nem evett semmit, csak a szukát kísérgette, így mire az hagyta volna magát már feküdni sem nagyon volt ereje.ú
Most azonban valamiért másképp alakult: az élet utat tört magának. :) Nem vagyok tenyésztõ, de nem akartam beavatkozni sem. Megérdemlik, hogy utódaik legyenek, akár pedigrések, akár nem. Most, hogy ez megtörtént, valószínûleg ki kell találnom valamiféle fogamzásgátlást. Anka miatt is, a sok menhelyi kutya miatt is.

Jaj...nem tudom miért írtam le mindezt. Ha nagyon gáz vágják ki a modik.

Kérdésedre válaszolva: utánanézek, ha akarod.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Milyen vérvonal, hogy érdemes továbbvinni a kölykökben?
Vagy mi oka volt a pároztatásnak?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Most tájékozódom. :)

Ismerõs GR tulaj szerint 25-30k.

Kertesházba szánnám õket, ahol nincs lánc, és barkácsbolt sem a közelben, ha kísértésbe esnének. :)

X

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mi péz? lehet egyre igényt tartanék

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Ja.

Golden Retriever kölykök elvihetõk Dec3 után. :) Ivararányt még nem tudok. Szülõk képei itt: iWiW - Bejelentkezés

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
ilyenkor lehet már forralt bort szerezni valami pesti krimóban?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Ha áru-ként jön megy rá vám, áfa. Kardok (battle ready) is jönnek be, szal szerintem megoldható.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha rendelnék egy kést ($100 alatt) az USA-ból, lenne vele gondom a szállítás során?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
országut?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
valamikor kellene bringázni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Szentendrei HÉV-tõl milyen messze laksz?

uccsó elõtti megállótól (pannónia telep) 3 perc kényelmes séta
végállomástól 10-12 perc
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Szentendrei HÉV-tõl milyen messze laksz?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
mint fentebb is. a normális alapanyagokból, rendes konyhán készült kinai kaja sokkal egészségesebb mint pl vmi trad magyar konyha termék.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szegedi nagy tescoban lévõ kínai is féláron adja a kaját 20h. után
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.