PBG
Te mit csinálsz abban a Meridás mezben a versenyeken?
Merida HCT.

PBG
Te mit csinálsz abban a Meridás mezben a versenyeken?
A sebesség mindent megold.
amúgy olyasmi "klipszet" hol lehet kapni, ami olyan, mint egy széles párnázott gurtni, keresztben a pedálon? (párhuzamos a pedál tengelyével) szóval elöl nem fog le, csak keresztben és hipphopp bele lehet bújni...több bringán is látom az egyetemen, jó lenne az SS-re tavaszra egy olyat felrakni - SPDt nem akarok, de elég dombos vidéken lakom, kellene hogy tudjak húzni is, de a rendes klipsz meg nem szimpatikus.
amúgy olyasmi "klipszet" hol lehet kapni, ami olyan, mint egy széles párnázott gurtni, keresztben a pedálon? (párhuzamos a pedál tengelyével) szóval elöl nem fog le, csak keresztben és hipphopp bele lehet bújni...több bringán is látom az egyetemen, jó lenne az SS-re tavaszra egy olyat felrakni - SPDt nem akarok, de elég dombos vidéken lakom, kellene hogy tudjak húzni is, de a rendes klipsz meg nem szimpatikus.
Nem gondoltam ,hogy annyiból is meg lehet úszni.én bementem a helyi bringásboltba, és kb egy ezresbõl megvolt a szíj+klipsz kombó.
oké a klipsz egyszerû mûanyag, fekete.. a szíj egyszerû vászon, fekete, fém csattal.. de megy a fixim színéhez:)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kiskubai, te most ötödik, vagy tizedik vagy?
milyen fél lityi, há majdnem 6 deciTam: 4font fél lityi sör? akkor nálad tuti nem vedelünk
Ebay-en tudom úgy paypal-lel rendezni a számlámat, hogy jelenleg nincs meg a kártyám, és így nem tudom a kártyaszámomat?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
gondolom a legjobb 10 eredményt tüntetik fel, aztán abba belefért kétszer is. van ott aki 3-4x is ott van...Kiskubai, te most ötödik, vagy tizedik vagy?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!