Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Thez: ha ez a forralt bornak szólt, akkor nem. Persze kocsival érkezni elõnytelen. Amúgy meg még mindig van nálam túszod!

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Hú, oda akkor már csak wannabe-ként lehet majd csatlakozni? :)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Tenyerelni? Abba, hogy van egy eladó bagaboom? :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ohlálá, mibe sikerült beletenyerelni? :)

Kiskubai, ha a rojtosság amúgy a mûködést nem gátolja, akkor nekem úgy is tök jó lenne. Ezzel párhuzamosan folyamatosan össze akarok hozni egy forraltborozós estét nálunk, de olyan szinten van tele a naptár, hogy közel reménytelennek látszik. De azért csak megoldom valahogy.

--Trifo

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

ajjaj, világvége :D Nekem van egy fölös L-es bagaboo-m, csak szereznem kéne rá kölcsönbe egy vállpántot ha kölcsönadom, mert a mostani el van rojtosodva rajta.

vagy ha magadénak érzed a Picilány feliratot ócsóért elboltolhatnánk :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Fixiztek itt, meg futártatyó, meg miegymás, teljesen rákívánkoztam én is egy olyan táskára. Volna esetleg valamelyikõtöknek egy ilyen táskája 1-2 hétre kölcsönbe, csak hogy az életérzést megkóstoljam?

--Trifo

ajjaj, világvége :D Nekem van egy fölös L-es bagaboo-m, csak szereznem kéne rá kölcsönbe egy vállpántot ha kölcsönadom, mert a mostani el van rojtosodva rajta.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

A minap megreparáltam a városimon a fékeket. Úgy félre volt már kopva az összes pofa, hogy szinte egyáltalán nem volt semmi fékhatás még szárazon se. Most szokni kell újra, hogy van :)

--Trifo

ismerõs a feeeling...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

mit dolgozol kinnt?

mi tegnap voltunk forgatni és elég elszomorító ami ott van sztem. nem értem, h miért nem ingyenesre kreálták az egészet, talán nem kétszáz ember lenne ott hanem 4ezer, mint anno a westend tetején..

a szervezésben néha valóban volt hiba,brutál egy ilyen rendezvényt tetõalá hozni..én mit? nézem a passom..riders coordinator/ramp staff van rajta :)

Elsõ Bejelentkezés | Facebook
második Bejelentkezés | Facebook
és harmadik Bejelentkezés | Facebook napképei
meg lõttem pár képet

meg voltam alkalmi dj,hó beszerzõ,fellépõ etetõ stb:D

du alig voltak,általában a koncertekre telt fel a placc,ingyenesre a fellépõk miatt illetve a komolyabb pénznyeremények miatt gondonolom nem lehetett
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Fixiztek itt, meg futártatyó, meg miegymás, teljesen rákívánkoztam én is egy olyan táskára. Volna esetleg valamelyikõtöknek egy ilyen táskája 1-2 hétre kölcsönbe, csak hogy az életérzést megkóstoljam?

A minap megreparáltam a városimon a fékeket. Úgy félre volt már kopva az összes pofa, hogy szinte egyáltalán nem volt semmi fékhatás még szárazon se. Most szokni kell újra, hogy van :)

--Trifo

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
azt el is felejtõdtem. elég furcsán voltam anno .)

avataron gondolkodtam má rajt csak lusta vagyok :) az egyik körben elférne sztem

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

így is gáz vagyok a colnago vázvédõvel a csepelen .)

Igazán nem azon múlik :D
Egyébként írtam hogy ha jössz, akkor kapsz csolnáddzsió matricát, mert engem megdobott kiscsúcs kettõvel.

Amúgy valahogy csak bele kéne rakni a CSEPEL logót az avatarodba :D

A colnago C betûjébõl jönne le a csepel.
a csepel e betûjébe meg belecsatlakozna a Magellan :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
volt colnago matricám? :D
mind1.
így is gáz vagyok a colnago vázvédõvel a csepelen .)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

nekem a lazábbakat se kapja be szerencsére a lánc .)

Mondom nem a hereszorítós sztreccsanyagos fajta :) És bocsi vagyok, de a colnago matricádat elosztottam másnak, nem jöttél royal fixi clubba :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem a lazábbakat se kapja be szerencsére a lánc .)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
"- Nézd, az állatja, csak viteti magát a rendszerrel.
- Nem is látszik undoknak a szaros bõrkabátos.
- Pedig ez a legrosszabb fajta. Csak áll a mozgólépcsõn, viteti magát a rendszerrel.
A jobboldalra szavaz, de nem fajgyûlölõ. Rögtön sztrájkol, ha bedöglik a mozgólépcsõ.
A legocsmányabb fajta.
..."
Hubert (La Haine / Gyûlölet)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Na amikor azt mondom hogy focista, akkor pont a Jorus által felvázoltakra gondolok :) Szerintem is modorosra vele. A török-beszarós gatya meg nemtudom mire jó, én leragadtam a csõgatyánál (na azért nem a tapinaci stílusú hereszorítónál), mert azt nem kapja el a -szigorúan csak városban használt- fixi lánca... :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Mostanában látok jópár fiút (?) a városban olyan nadrágban, ami olyan, mint nyáron a csajok török selyembugyogója, aminek az ülepe a térdek magasságában található, ám ezek a ruhanemûk a fiúkon (?) szürke szöszmöszmackó anyagból készültek, és viccesen feszülnek a kis csirkevádlijukon, miközben a fölötte levõ rész lágy, ondolált hullámokban redõzik a kis deszkaseggükön. Mindehhez fehér kapucnis fölsõ dukál (szigorúan aktív kapucnival), viccesen körbenyírt fiúzenekar hajjal, és Bekem-féle gyémánt-fülbevaló-utánzattal. Mindezt koronázza, mint habos tortát a cukrozott meggy, az apró Adidad/Puma/Converse retikül, szigorúan a hátukon hordva. Nincs magyarázat.

A múltkori felvetésed többször is eszembe jutott a hétköznapok során, hogy miért sétálnak/loholnak egyesek (mint pl. én) a mozgólépcsõkön.
Kipróbáltam, milyen egy helyben állni, és azt hiszem, tudom a választ, legalábbis a magam esetében.
1. Szeretek mozogni. Nem szeretek állni. Ha van hely, inkább sétálok.
2. A metróaluljáró alapvetõen k. unalmas hely, kínzóan sivár, (fõleg, amikor kihalt = hely is van haladni) ha napi 4x0.5 percet meg tudok azzal spórolni, hogy szedem a lábam, akkor inkább másra fordítom azt az idõt :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Mostanában látok jópár fiút (?) a városban olyan nadrágban

Ne is mondd, a hétvégén rendesen hülyén éreztem magam az egyenes szárú nadrágomban és a simán felnyírt sérómmal... A másik, hogy ezt a hülye hupitörpös kötött sapkát honnan szedték ugyan? Ahhoz alap a szûk nadrág( jót tesz a heréknek), vagy az általad felvázolt lelógósegges és mellé rikítószínû deszkás nike cipõ.

http://www.madachmoz...c=216&forback=0
http://www.madachmoz...c=216&forback=0

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
az az :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni