Bloke: Ha nekem ilyet mondana egy tesitanár, vállrándítás, és jó, akkor 100 centit ugrok és kész. Nekünk is oszt ilyeneket a tesitanár (aki egyben az osztályfõnökünk is), hogy pl "mégegy késés és letépem a balherédet kisfiam!" röhögünk egy jót, és ennyi. De Õ tudja hogy velünk pl beszélhet így, mert nem vesszük magunkra, csak röhögünk egy jót. egy 11éves nem.
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2010. November 18. - 16:06
Bloke: Ha nekem ilyet mondana egy tesitanár, vállrándítás, és jó, akkor 100 centit ugrok és kész. Nekünk is oszt ilyeneket a tesitanár (aki egyben az osztályfõnökünk is), hogy pl "mégegy késés és letépem a balherédet kisfiam!" röhögünk egy jót, és ennyi. De Õ tudja hogy velünk pl beszélhet így, mert nem vesszük magunkra, csak röhögünk egy jót. egy 11éves nem.
Posted 2010. November 18. - 14:58
(Ha a szüleim hallgattak volna pl az általános osztályfõnökömre, akkor én most segédminkás lennék valahol, de aztán mégse így lett
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2010. November 18. - 14:41
nekem is beígértek egy városi versenyt még általánosban. örülés volt, azelõtt alig voltam versenyen, aztán pár nap múlva szóltak, hogy mégsem, mert volt gyorsabb futó/magasabb ugró/stb.Pont egy ilyen ember miatt nem lettem sportoló. Egy gyereket favorizált, a többiek... Egyszer a "súlylökõgolyót" (nem tudom mi a neve) kidobtam a pályáról, kb. másfélszer akkorát dobva mint az a gyerek, erre leordított hogyha eltalálok valakit õt vonják felelõsségre, úgyhogy többet ne nyúljak hozzá.
elég lehangoló ez 12-13 évesen. 14 évesen elkezdtem bringázni, középsuliban meg az egyik legjobb futó lettem, azt tanárt azóta sem szeretem. középsuliban kaptam egy szigorú, de igazságos tanárt - jártam hozzá külön órákra.
kölyköknél szerintem azért vigyázni kell, hogy mit mondanak neki...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. November 18. - 14:29
Az milyen, hogy a 11 éves öcsémnek azt mondja az iskolában a tesitanár magasugrásnál -mikor megkérdezi hogy miért nem próbálkozhat 100cm-en újra, ha az osztálytársa mehetett kétszer-, hogy
?!
Ez nem pedagógus, hanem smasszer! Ez a stílus a sitten elmegy, de nem az általános iskolában.
Posted 2010. November 18. - 14:23
Ja, száz-halom-batkaén lenni batta
(Bocsi elfelejtettem, hogy én írtam utoljára..)
Ride everywhere.
.
Posted 2010. November 18. - 14:22
Pont egy ilyen ember miatt nem lettem sportoló. Egy gyereket favorizált, a többiek... Egyszer a "súlylökõgolyót" (nem tudom mi a neve) kidobtam a pályáról, kb. másfélszer akkorát dobva mint az a gyerek, erre leordított hogyha eltalálok valakit õt vonják felelõsségre, úgyhogy többet ne nyúljak hozzá.Az milyen, hogy a 11 éves öcsémnek azt mondja az iskolában a tesitanár magasugrásnál -mikor megkérdezi hogy miért nem próbálkozhat 100cm-en újra, ha az osztálytársa mehetett kétszer-, hogy
?!
Ride everywhere.
.
Posted 2010. November 18. - 14:20
Kala százhalombattai?
én lenni batta
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. November 18. - 09:43
Nos tehát.
A "frekvenciaváltó" valóban arra jó, hogy az 50Hz-tõl eltérõ frekvenciájú
feszültséget állíts elõ vele. És ez valóban asszinkron motorokhoz jó, aminek a fordulatszáma
arányos a frekvenciával.
Azonban amirõl itt szó volt, az "teljesítmény szabályzó", vagy "fényerõ szabályzó" néven fut.
Ugyanis az említett eszközök nem asszinkron motorok, hanem univerzális motorok.
Mûködnek egyenáramról is, meg váltóáramról is. A trükk az, hogy nincs bennük
állandó mágnes, így az állórészen és a forgórészen is egyszerre változik az áram,
és ezzel együtt a mágneses tér.
És persze kommutátoros (kefés) motorok.
Ezek fordulatszáma simán a kapocsfeszültségükkel változtatható, úgy mint a DC motoroké.
köszi hozé! ma is tanultam vmit
Posted 2010. November 18. - 09:20
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. November 18. - 09:11
Posted 2010. November 18. - 08:33
Kössél bele anyádba.
?!
Posted 2010. November 17. - 23:49
A "frekvenciaváltó" valóban arra jó, hogy az 50Hz-tõl eltérõ frekvenciájú
feszültséget állíts elõ vele. És ez valóban asszinkron motorokhoz jó, aminek a fordulatszáma
arányos a frekvenciával.
Azonban amirõl itt szó volt, az "teljesítmény szabályzó", vagy "fényerõ szabályzó" néven fut.
Ugyanis az említett eszközök nem asszinkron motorok, hanem univerzális motorok.
Mûködnek egyenáramról is, meg váltóáramról is. A trükk az, hogy nincs bennük
állandó mágnes, így az állórészen és a forgórészen is egyszerre változik az áram,
és ezzel együtt a mágneses tér.
És persze kommutátoros (kefés) motorok.
Ezek fordulatszáma simán a kapocsfeszültségükkel változtatható, úgy mint a DC motoroké.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. November 17. - 23:43
Kala százhalombattai?
tudtommal a Sala az
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. November 17. - 23:17
Posted 2010. November 17. - 21:31
...
nem, igazából nem akarok vele b@szkódni, egy hevenyészett alkatrészrajz lenne csak, a delikvens csinál egy screenshotot, v. jellemzõ méreteket lepapírozza, azt' csá...
Posted 2010. November 17. - 21:31
öhöm
paintben rajzolt kreálmányt szeretnék vmi képfeltöltõre feltolni
mondjatok egyet, amii kezeli a bitképeket
Nem akarod azt inkább más formátumban elmenteni?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2010. November 17. - 21:28
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. November 17. - 21:16
paintben rajzolt kreálmányt szeretnék vmi képfeltöltõre feltolni
mondjatok egyet, amii kezeli a bitképeket
Posted 2010. November 17. - 20:22
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. November 17. - 19:58

Sign In
Create Account

Back to top