Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sás asszem, ilyen bolyhos szar terem rajta, és viszi a szél, néhol több centi vastagon borítja a földet, az már nem szokik vicces lenni :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

milyen külsõk ?

na látod Alex most valóban sikerült egy olyan fajt fotóznod, amely valóban látványos és szép de igazából mégsem szeressük látni :)

Miért, mi ez?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

páran ennek a bezárását sérelmeztük: http://forum.bikemag...i-otletek-3229/
emiatt lett nyitva aztán ez: http://forum.bikemag...673/index5.html

bár most visszaolvasgatva az utolsó pár oldalt eléggé egybemosódott a http://forum.bikemag...pott-bringak-8/ topikkal, de nem arról kellett volna szólnia.

nem véletlenül lett bezárva, gondolom te is nagyon jól tudod.
a másik két téma pedig elegendõ teret ad a fórumnak és a hatályos jogszabályoknak (illemnek, jóízlésnek, ki mit akar) megfelelõ dolgok kitárgyalására.
és ennek az egy témának a lezárását "topicok"-nak nevezni erõs csúsztatás a részedrõl ;) arról nem is beszélve, hogy ami lett belõle az már rég nem volt "értelmes"

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Valami 1,75-ös Conti . Conti Travel Contact. Semislick asszem, aszfalttúrákra, földútra, meg mondjuk téli városi használatra tudnám elképzelni, az eladó szerint elég defekttûrõ, számomra hasztalan, úgyhogy ment az apróba.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Mavic Crosstrail 2011, csak el kell róla adnom az XT sort, meg a külsõket. Végülis nem rossz áron vettem, és kb. súly/merevség arányban verhetetlennek tûnik.

milyen külsõk ?

Az véletlen. :)
Tegnap kimentem futni az erdõbe és vittem a fényképezõt is, úgyhogy most teszek még be képet, mert olyanom van.
Feltöltött kép

na látod Alex most valóban sikerült egy olyan fajt fotóznod, amely valóban látványos és szép de igazából mégsem szeressük látni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Milyen lett vegul, ha szabad kerdezni? :)

Mavic Crosstrail 2011, csak el kell róla adnom az XT sort, meg a külsõket. Végülis nem rossz áron vettem, és kb. súly/merevség arányban verhetetlennek tûnik.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
páran ennek a bezárását sérelmeztük: http://forum.bikemag...i-otletek-3229/
emiatt lett nyitva aztán ez: http://forum.bikemag...673/index5.html

bár most visszaolvasgatva az utolsó pár oldalt eléggé egybemosódott a http://forum.bikemag...pott-bringak-8/ topikkal, de nem arról kellett volna szólnia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
meghajtás?
csak amig kitakarítom, hogy több okosság már ne szülessen bele.
trollunk kapott megrovást, meg egy baráti hangvételû privát üzenetet
következõ ilyennél kérdés nélkül bannolom.
örökre.

melyik az az "egyéb amugy értelmes" topic ami ment a süllyesztõbe?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ez akkor most pucolás miatt lett lezárva, vagy ment a süllyesztõbe mint egyéb más, amúgy értelmes topikok?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kiskubai, ment privi!
telefonoskérdés:
jah, most nézem hiváslistát 11:20-kor vót egy "nincs szám" télleg
az a gáz, sokat vok térerõmentesen, így visszahivogatást szoktam megejteni amikor eszembejut rápillantani a tel-re

Az nem én voltam, nem lett volna pofám olyankor zavarni :) Megy a válaszprivi képekkel :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Vettem kerékszettet.

Milyen lett vegul, ha szabad kerdezni? :)

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sooters.hu | Facebook
Bejelentkezés | Facebook

Légyszi likeoljátok barátom képét,nagy szükség lenne rá(fotópályázat) ;)
elõször az elsõt,aztán a másodikat-a képet
Köszi :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Srác valamibõl sokat szívott mostanság, vagy valami nagyon elvont szektába járhat.

Vettem kerékszettet.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Én már tegnap láttam, hogy lesz valami.

"Az ilyenek mint Te is, nehezítik meg mások életét és teszik nehézzé más életkörülményeit, mint Te is, kicsavarják másokból az utolsó csepp izzadságot is...
Mindent rendezetten és kerekben vagytok képesek látni a világban, ezért az ilyen emberek nehezítitek meg az emberek elõrejutását és a haladását az életben, és ha tehetnétek"
ez valami hitgyülis duma? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kiskubai, ment privi!
telefonoskérdés:
jah, most nézem hiváslistát 11:20-kor vót egy "nincs szám" télleg
az a gáz, sokat vok térerõmentesen, így visszahivogatást szoktam megejteni amikor eszembejut rápillantani a tel-re

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Meghajtás topik alakul. :)

Én már tegnap láttam, hogy lesz valami.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Nem lesne be egy moderátor a meghajtás topicba? Na nem azért hogy törölje, csak hogy szintén derüljön egy jót :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

a vege rimmelt!

Az véletlen. :)
Tegnap kimentem futni az erdõbe és vittem a fényképezõt is, úgyhogy most teszek még be képet, mert olyanom van.
Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...A melósok nem is értették hogy hogy megy ez itt, azt mondták náluk otthon ez elképzelhetetlen hogy egymást felnyomják az emberek. Na ennyivel tartanak elõrébb az ukránok.

amerikai tapasztalatokkal rendelkezõ tanárom mesélte, hogy kinn nem mernek puskázni az iskolában, mert tök egyértelmû, hogy beköpik a társai.
itthon azért jobb a helyzet. meg gondolj a vezetésre: traffipaxnál, rendõrnél gyakran jeleznek egymásnak az emberek.
szóval kicsit ellentmondásos a dolog, hogy délelõtt rávillantasz a szomszédra, hogy lassítson, mert rendõr, délután meg feldobod, mert papír nélkül ásatta fel a kertjét...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Vágom, csak azt gondolom nem baj, ha néha kimegy a munkaügy meg a VPOP egy építkezésre...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers