Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. november 22. - 00:12

Írta 2010. november 22. - 00:06

milyen külsõk ?
na látod Alex most valóban sikerült egy olyan fajt fotóznod, amely valóban látványos és szép de igazából mégsem szeressük látni
Miért, mi ez?
Írta 2010. november 22. - 00:03

nem véletlenül lett bezárva, gondolom te is nagyon jól tudod.páran ennek a bezárását sérelmeztük: http://forum.bikemag...i-otletek-3229/
emiatt lett nyitva aztán ez: http://forum.bikemag...673/index5.html
bár most visszaolvasgatva az utolsó pár oldalt eléggé egybemosódott a http://forum.bikemag...pott-bringak-8/ topikkal, de nem arról kellett volna szólnia.
a másik két téma pedig elegendõ teret ad a fórumnak és a hatályos jogszabályoknak (illemnek, jóízlésnek, ki mit akar) megfelelõ dolgok kitárgyalására.
és ennek az egy témának a lezárását "topicok"-nak nevezni erõs csúsztatás a részedrõl

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. november 21. - 23:53

Írta 2010. november 21. - 23:49

Mavic Crosstrail 2011, csak el kell róla adnom az XT sort, meg a külsõket. Végülis nem rossz áron vettem, és kb. súly/merevség arányban verhetetlennek tûnik.
milyen külsõk ?
Az véletlen.
Tegnap kimentem futni az erdõbe és vittem a fényképezõt is, úgyhogy most teszek még be képet, mert olyanom van.
na látod Alex most valóban sikerült egy olyan fajt fotóznod, amely valóban látványos és szép de igazából mégsem szeressük látni

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. november 21. - 23:39

Milyen lett vegul, ha szabad kerdezni?
Mavic Crosstrail 2011, csak el kell róla adnom az XT sort, meg a külsõket. Végülis nem rossz áron vettem, és kb. súly/merevség arányban verhetetlennek tûnik.
Írta 2010. november 21. - 23:34

emiatt lett nyitva aztán ez: http://forum.bikemag...673/index5.html
bár most visszaolvasgatva az utolsó pár oldalt eléggé egybemosódott a http://forum.bikemag...pott-bringak-8/ topikkal, de nem arról kellett volna szólnia.
Írta 2010. november 21. - 23:26

csak amig kitakarítom, hogy több okosság már ne szülessen bele.
trollunk kapott megrovást, meg egy baráti hangvételû privát üzenetet
következõ ilyennél kérdés nélkül bannolom.
örökre.
melyik az az "egyéb amugy értelmes" topic ami ment a süllyesztõbe?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. november 21. - 23:17

Írta 2010. november 21. - 23:12

kiskubai, ment privi!
telefonoskérdés:
jah, most nézem hiváslistát 11:20-kor vót egy "nincs szám" télleg
az a gáz, sokat vok térerõmentesen, így visszahivogatást szoktam megejteni amikor eszembejut rápillantani a tel-re
Az nem én voltam, nem lett volna pofám olyankor zavarni

Írta 2010. november 21. - 22:52

Vettem kerékszettet.
Milyen lett vegul, ha szabad kerdezni?

Írta 2010. november 21. - 22:49

Bejelentkezés | Facebook
Légyszi likeoljátok barátom képét,nagy szükség lenne rá(fotópályázat)

elõször az elsõt,aztán a másodikat-a képet
Köszi

Írta 2010. november 21. - 20:47

Vettem kerékszettet.
Írta 2010. november 21. - 20:41

"Az ilyenek mint Te is, nehezítik meg mások életét és teszik nehézzé más életkörülményeit, mint Te is, kicsavarják másokból az utolsó csepp izzadságot is...Én már tegnap láttam, hogy lesz valami.
Mindent rendezetten és kerekben vagytok képesek látni a világban, ezért az ilyen emberek nehezítitek meg az emberek elõrejutását és a haladását az életben, és ha tehetnétek"
ez valami hitgyülis duma?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. november 21. - 20:28

telefonoskérdés:
jah, most nézem hiváslistát 11:20-kor vót egy "nincs szám" télleg
az a gáz, sokat vok térerõmentesen, így visszahivogatást szoktam megejteni amikor eszembejut rápillantani a tel-re
Írta 2010. november 21. - 20:00

Meghajtás topik alakul.
Én már tegnap láttam, hogy lesz valami.
Írta 2010. november 21. - 19:57

Írta 2010. november 21. - 19:44

Az véletlen.a vege rimmelt!

Tegnap kimentem futni az erdõbe és vittem a fényképezõt is, úgyhogy most teszek még be képet, mert olyanom van.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. november 21. - 17:32

amerikai tapasztalatokkal rendelkezõ tanárom mesélte, hogy kinn nem mernek puskázni az iskolában, mert tök egyértelmû, hogy beköpik a társai....A melósok nem is értették hogy hogy megy ez itt, azt mondták náluk otthon ez elképzelhetetlen hogy egymást felnyomják az emberek. Na ennyivel tartanak elõrébb az ukránok.
itthon azért jobb a helyzet. meg gondolj a vezetésre: traffipaxnál, rendõrnél gyakran jeleznek egymásnak az emberek.
szóval kicsit ellentmondásos a dolog, hogy délelõtt rávillantasz a szomszédra, hogy lassítson, mert rendõr, délután meg feldobod, mert papír nélkül ásatta fel a kertjét...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. november 21. - 12:53

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers