Most, hogy kikerült ez a sajnos népszerű kategória (ha régóta itt van bocsi, valójában nem vettem észre) és én is hozzászóltam a dologhoz, leírom ide az általunk történt előrelépéseket Kedvesem lopott bringájával kapcsolatban:
A történet elejét itt már néhányan ismerik, Kedvesem 2008. 02. 20.-án 10:17 -kor beugrott ÖT (azaz 5) percre az ELTE TTk (Lágymányos) épületébe, (10:22-kor hívott) mivel a benti tárolóba vitel több idő lett volna mint amennyitt bent töltött, kint zárta le... elvitték, de ez itt most lényegtelen.
Pár hónappal rá még nyár eleje körül hazafele tekerve megláttam a Margitszigeten. Át volt festve, de felismertem a hegesztési "hibák"-ról, na jó a varratokról. (Igen mániákus vagyok...)
A gyerek után mentem, eléálltam és mondtam neki, hogy most azonnal hívom a rendőrséget, mert ez a bicikli a kedvesemé...
Szegény megijedt, mert nem ő vette, hanem az apja, azonnal hívta a bátyját aki miután megérkezett, kiderült egy régebbi ismerős.
Másfél óráig együtt vártuk a rendőröket, és közben beszélgettünk, majd elmondtuk, hogy nekünk nem kell már a bicikli, mert van új, Kedvesem örült, hogy legalább valaki használja és nem beolvasztották fémként, és megbeszéltük, hogy közösen elmegyünk az "eladóhoz" "megnézni" ki az, és készíteni egy róla, fotót amit elhelyeznénk minden létező biciklis honlapon, ahol csak lehet.
Azóta áll a dolog, ami viszont érdekes lehet, hogy amit leírt, az "eladóról" hogy néz ki stb, több ször láttuk hazafelé menet mindig más drága bicikliken. Ami feltűnő volt, hogy egy szakadtabb, lyukascipős borostás, 50-60 körüli őszes "félroma" ember gyakorlatlanul csalinkázik egy egy kb egymillás dh gépen, máskor egy endurón, utoljára egy középkategóriás gianton, amin a zár a kerék melletti elsővillán és a vázon keresztül volt kötve. De asszem volt egy cannondale-en is. Általában a Margit híd környékén láttam.
Nem tudtam utána menni, mert arrafele ritkán megyek lassan, vagy a híd másik oldalán ment, és mire eljutottam a felismerésig már eltűnt.. Sajna.
Javaslatokat észrevételeket kérnék ide.
Ami miatt nem foglalkoztam vele, hogy mostanában kevés az időm, ezt is két nap alatt írtam le részletekben, így csak keveset tudok vele foglalkozni, a verseny utcai piac előtti "eladótalálkára" (mert ott volt annó a vásárlás) esetleg csak hétvégén érnék rá, de legtöbbször arra sem (vidéken vagyok..) és nem csak tőlem függ, hanem havertől is akinél most van a gép. egyébként tőlük is akkoriban loptak több gépet el, így nekik is érdekük...
Anyázást egyebet nem kérnék Köszi.
AGA

) percre az ELTE TTk (Lágymányos) épületébe, (10:22-kor hívott) mivel a benti tárolóba vitel több idő lett volna mint amennyitt bent töltött, kint zárta le... elvitték, de ez itt most lényegtelen.