Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. november 22. - 19:10

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. november 22. - 18:53

Írta 2010. november 22. - 17:55

Írta 2010. november 22. - 17:23

Írta 2010. november 22. - 16:45

Végre egy hozzád illõ avatar.
maggi abban is maximus
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. november 22. - 15:53

Ha van valakinek,ismerosi,rokoni korben 4utemu trabant kombija es megvalna tole,egy szereny am nem serto osszegert,kerem azonnal jelezni felem!!
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. november 22. - 13:24

Az Öreg utána nézhetne a dolgoknak, mielõtt ír valamit... finan? Mi a búbánat az? Van olyan, hogy Finale, de az nem totális gyomirtó.
A méhészekrõl megvan a véleményem... Volt, hogy bejelentették a helikopteres permetezést és rovarirtó szert is vittek fel elvileg. Aztán meggondolták magukat és a napraforgót csak gombaölõvel fújták. A manus lefújta a saját méheit és feljelentette a gazdát, hogy pusztulnak a méhek.A cukrozott mézrõl már ne is beszéljünk. Persze nem általánosítás akart lenni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. november 22. - 13:16

egy kis szorítást kérnék 1 órától...
ok . küldök Neked, úgy szívtájékra jó erõset. de ne szarj be nem biztos hogy infarktus, lehet csak pánikroham

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. november 22. - 12:51

Írta 2010. november 22. - 12:37

megosszam az ismerõseimmel amint ezt a facebookon is kérted?egy kis szorítást kérnék 1 órától...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. november 22. - 12:30

Írta 2010. november 22. - 02:00

hm.. akkorõ.. keverem a gyapottal? emlékeim szerint az Alföldön próbálkoztak ilyesmi termesztésével, de úgy jártak mint a naranccsal.
éésközben gugli:
História 2004/01. - LADÁNYI LÁSZLÓ: A magyar gyapot története
(mi van a méh fejében?
méh-ész.
tudomtudom.. de saját termés, muszáj volt:) )
mért kevernéd ?
amibõl sok van az a selyemkoró. a gyapotból meg ezek szerint sem lett jól alkamazkodó, invazív növény

Írta 2010. november 22. - 01:36

ja én is Fater szölö birtoka környékén láttam elõszõr tömegesen vag 25 éve (alföldi homokos talaj, azt kedveli )
amúgy ezek lehetnek nem szándékos betelepítések (pl parlagfû és asszem a kanadai aranyvesszõ sem) ez meg annak tûnik :
Hogyan irtsam ki a selyemkórót? | Bálint Gazda Honlapja
na persze a kurva méhészek ebben is benne vannak
Kubai azok a szöszölõk a nyárfafélék lesznek inkább
ja
hm.. akkorõ.. keverem a gyapottal? emlékeim szerint az Alföldön próbálkoztak ilyesmi termesztésével, de úgy jártak mint a naranccsal.
éésközben gugli:
História 2004/01. - LADÁNYI LÁSZLÓ: A magyar gyapot története
(mi van a méh fejében?
méh-ész.
tudomtudom.. de saját termés, muszáj volt:) )
Írta 2010. november 22. - 01:13

Páncélautóíígeen, páncélautóneeem:D
Solt-Kiskõrös-Szeged útvonalon van rengeteg. Útszélen, erdõsávok mellett egész jól érzi magát. bár egyáltalán nem értem, h. minek kellett idetelepíteni. mondjuk ha arra a logikára építek, ami szerint egyetlen hatalmas parcellává kellene alakítani az Alföldet, mert így kevesebb üresjárat marad a sorvégen.. már nem is csodálkozok. "Anyánk az egész ország. Apánk Rákosi."
ja én is Fater szölö birtoka környékén láttam elõszõr tömegesen vag 25 éve (alföldi homokos talaj, azt kedveli )
amúgy ezek lehetnek nem szándékos betelepítések (pl parlagfû és asszem a kanadai aranyvesszõ sem) ez meg annak tûnik :
Hogyan irtsam ki a selyemkórót? | Bálint Gazda Honlapja
na persze a kurva méhészek ebben is benne vannak
Kubai azok a szöszölõk a nyárfafélék lesznek inkább
ja
Írta 2010. november 22. - 01:10

Ezek a szép részek:amúgy viszonylag gyakran járok a kmét-nagykörõs-cegléd vonalon, már néztem több helyen az útról látótávban viszonylag nagyobb kiterjedésû erdõs részeket, gondoltam már rá hogy meg kéne közelebbrõl nézni.

Én a Nagykõrös és Csemõ közötti részen szoktam bolyongani.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. november 22. - 00:57

Fel is kell húzni az ablakot, különben teleszöszöli a vonatot ez a selyemkóró, vagy mi a szösz.amúgy viszonylag gyakran járok a kmét-nagykörõs-cegléd vonalon, már néztem több helyen az útról látótávban viszonylag nagyobb kiterjedésû erdõs részeket, gondoltam már rá hogy meg kéne közelebbrõl nézni.
Írta 2010. november 22. - 00:52

Páncélautóíígeen, páncélautóneeem:DVégre egy hozzád illõ avatar.
Solt-Kiskõrös-Szeged útvonalon van rengeteg. Útszélen, erdõsávok mellett egész jól érzi magát. bár egyáltalán nem értem, h. minek kellett idetelepíteni. mondjuk ha arra a logikára építek, ami szerint egyetlen hatalmas parcellává kellene alakítani az Alföldet, mert így kevesebb üresjárat marad a sorvégen.. már nem is csodálkozok. "Anyánk az egész ország. Apánk Rákosi."selyemkóró
nem öshonos (észak amcsi ajándék) ellenben rendkívûl ínvazív faj.
amúgy viszonylag gyakran járok a kmét-nagykörõs-cegléd vonalon, már néztem több helyen az útról látótávban viszonylag nagyobb kiterjedésû erdõs részeket, gondoltam már rá hogy meg kéne közelebbrõl nézni.
Maggi, az más
Írta 2010. november 22. - 00:28

Írta 2010. november 22. - 00:22

Miért, mi ez?
selyemkóró
nem öshonos (észak amcsi ajándék) ellenben rendkívûl ínvazív faj.
amúgy viszonylag gyakran járok a kmét-nagykörõs-cegléd vonalon, már néztem több helyen az útról látótávban viszonylag nagyobb kiterjedésû erdõs részeket, gondoltam már rá hogy meg kéne közelebbrõl nézni.
Maggi, az más
Írta 2010. november 22. - 00:18

Ride everywhere.
.