theznek boldogot.
nekünk amúgy is szét van szórva a szûkebb család 2 megyében, a tágabb Mo.+Anglia között - összegyûlünk, kajálunk, borozgatunk, beszélgetünk, esetleg közösen elmegyünk sétálni egyet a városba, ez a lényeg.

idén pl. karácsonykor elõször találkozhat a család legújabb, alig 1éves unokatestvéremmel, aki már angol-magyar kettõs állampolgárként született nyáron. meg amúgy itthon is eléggé szét vagyunk szórva hét közben (szülõk meló, öcsém is csinál 1000 más dolgot gimi mellett, nekem meg uni+néhány más), de most így jó dolog hogy akkor 4 hétig vasárnap pontban 14:00-kor meggyújtunk egy gyertyát és együtt ebédelünk meg beszélgetünk.
persze 1-1 apróságot mindenkinek szoktam én is venni, de nagyon régen volt az, amikor úgy direkt valamit kértem - idén egy jó pár síkesztyût vettem (tavaly széttépõdött:D) magamnak meg egy hátizsákot (8éves a mostani, több lyuk mint anyag:D), ezekre van most így szükségem a mindennapokban. aztán majd berakom a fa alá.

de ha konkrétan kérdezik, hogy mégis mit szeretnék, arra már évek óta nem tudok válaszolni...
amúgy a fekete nyakkendõ az nagyon gyászos, vagy pl. egy vörös inggel fel lehet venni? tavaly azt kaptam nagymuttertól, és most filózom, hogy vizsgára gáz-e felvenni...