Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
aki szereti a fanyar ízeket annyak bejön....
a száraz bort sem szereti mindenki, spec énsem
de egy jó szivar mellé konyak vagy viszki, csakis....
van egy varázsa

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
sose értettem ezt a viszkis dolgot - kóstoltam párat, nem is sz*rokat, de nem érzem, mi abban az ízvilág...egy jó pálinkában érzem az ízeket, egy jó rumban is, egy jó vodkában pont hogy nem szabad érezni semmi ízt - de a whiskyk nekem mind ugyan olyanok: éget és ilyen furcsán édes utóíze van, ami nagyon nem jön be...:( bár mondjuk egy szivar mellé én is csak whisky-t töltenék, de addig maradok a színtelen italoknál (+captainmorgan)..:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Egy jó kubai szivar mesteri kísérõje...;)
Isteni ízvilága van...

Posted Image

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Így rémlik, már akkor is bántotta a "szememet."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Meg az anno említett haverod, aki szándékosan úgy szokott elõzni, hogy a szembejövõnek teljesen le kelljen húzódnia.

:) Nem teljesen így van a történet, de õ sem normális.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Értem. Akkor szerencsém volt. Meg éjfél körül értem haza és nem volt nagyon rajtam kívül más a pályán.
Aki ilyenkor szembõl elõz az bolond. Az ilyenek nyugodtan bemehetnének egy kamion alá.

Meg az anno említett haverod, aki szándékosan úgy szokott elõzni, hogy a szembejövõnek teljesen le kelljen húzódnia.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
http://www.facebook....604575267
De még hogy! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani: mi fél11 körül mentünk. Fehérvárig lehetett haladni ahogy mondod, de Polgárdinál haverom kérte, hogy ne menjek 60-nál gyorsabban, mert nem érzi magát biztonságban.:D ott 1 vonalat lehetett látni...a 71-re a lehajtót is csak onnan találtam el, hogy a ködlámpa még épp megvilágította a kilométertáblákat és tudtam hogy a 90-es km-nél kell lemenni...de az út széli nagy táblán a feliratot már nem láttuk. a 710-esre ült rá nagyon még a köd, ott imádkoztam is rendesen hogy ne elõzzön szembõl senki mert az kb esélytelen, utána megint tûrhetõ volt Füredig.

a reflektoros dolog jó kérdés, de ugyanezek az emberek szerintem azok, akik amint nekiáll esni egy kis hó - egybõl kapcsolják fel a ködlámpákat elöl hátul. egyrészt vakít, másrészt nem lát jobban, harmadrészt qrvára veszélyesnek tartom, hogy a hátsó ködlámpa tiszta idõben pont ugyanolyan fényerejû, mint ha éppen fékezne - ez qrvára veszélyes, nagyon sokan egybõl a fékre lépnek, ha utolérnek egy ilyet, mert azt hiszik hogy fékez..

Értem. Akkor szerencsém volt. Meg éjfél körül értem haza és nem volt nagyon rajtam kívül más a pályán.
Aki ilyenkor szembõl elõz az bolond. Az ilyenek nyugodtan bemehetnének egy kamion alá.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Na vigyázzál, itt a videó rólad is ahogy beadod a letörést! Feltöltöm hipp-hopp! :)
Amúgy nem igazán sikerült az irányt tartanom és a betontuskó elém ugrott, de profin hárítottam(vetõdtem)! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Alex, tedd hozzá, hogy csak miliméterben lehetett mérni, hogy mennyivel kerülted el azt a betontuskót ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
http://www.facebook....284575699
szánkózás E! :D

Picasa _Alex_

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
MJani: mi fél11 körül mentünk. Fehérvárig lehetett haladni ahogy mondod, de Polgárdinál haverom kérte, hogy ne menjek 60-nál gyorsabban, mert nem érzi magát biztonságban.:D ott 1 vonalat lehetett látni...a 71-re a lehajtót is csak onnan találtam el, hogy a ködlámpa még épp megvilágította a kilométertáblákat és tudtam hogy a 90-es km-nél kell lemenni...de az út széli nagy táblán a feliratot már nem láttuk. a 710-esre ült rá nagyon még a köd, ott imádkoztam is rendesen hogy ne elõzzön szembõl senki mert az kb esélytelen, utána megint tûrhetõ volt Füredig.

a reflektoros dolog jó kérdés, de ugyanezek az emberek szerintem azok, akik amint nekiáll esni egy kis hó - egybõl kapcsolják fel a ködlámpákat elöl hátul. egyrészt vakít, másrészt nem lát jobban, harmadrészt qrvára veszélyesnek tartom, hogy a hátsó ködlámpa tiszta idõben pont ugyanolyan fényerejû, mint ha éppen fékezne - ez qrvára veszélyes, nagyon sokan egybõl a fékre lépnek, ha utolérnek egy ilyet, mert azt hiszik hogy fékez..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

blueshark: múlthét kedd este mentem le Balatonra - az M7-en, majd utána a 710/71-en konkrétan a kocsi orrát nem láttam, akkora köd volt. külsõ sávban araszolt mindenki 60-al - néha felbukkant egy-egy vakmerõbb(csak 7-es BMW-s, A6/A8 Audi-s vagy merdzsós volt ilyen), aki belsõ sávban 150-el elrongyol. oké, végül is szembe nem jönnek, az út elég száraz, az meg az õ dolga hogy bízik e abban hogy aki 60-al araszol a köd miatt az mind a külsõ sávban közlekedik...de amikor a 710-esen (fûzfõi elkerülõ) 110-el a kurvan*gy ködben, a csupa havas úton kielõzi az 5-6 autóból álló sort, vagy a 71-esen a "bukkanónak" felfele, hasonló körülmények között kielõz, akkor azért én is imádkozom, hogy csak ne jöjjön szembe senki...

Pont akkor jöttem haza én is Szegedrõl az M7-esen. Nem is volt akkora köd. Lehetett elõre látni kb másfél-két vonalat és még 100-200méterre a ködlámpákat, 100 fölött mentem végig. Egyedül az M0-s lehajtó volt sz.pás, ott konkrétan 30-cal mentem.
Nekem inkább az az érdekes amikor valaki ködben égbe világító refivel megy. Vajon mit láthat a szemébe visszaverõdõ fénytõl? :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Én meg nem nézek ilyen hulladékot se mint amit te felsoroltál kiskubai. Mert szerintem az.
Szerintem.

Nem is erõszakolja rád senki :)

Alex: Na majd holnap kiderül az igazság :D Elég lenne az is, ha körben az útnál valami fasza ívet építenének a kanyar folytatásaként fallal, hogy ne lehessen kiesni, aztán haccóljon :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
E!!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Jó, élni akarok :D Bár most állítólag építettek rá valamit hogy alkalmas legyen sielés-féleségre ?? :S

Konkrétan lesiklópályát építettek rá, abból a zöld mûanyag sz@rból amin nyáron is lehet síelni! Benne volt a tévébe is! :)
Jó lesz az, próbáld ki! Bár fék azon sincs ugye! Két éve Pádison olyat ugrattam szánkóval, az egyik hátsó kapaszkodó a kezemben maradt! :D

Picasa _Alex_

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Én meg nem nézek ilyen hulladékot se mint amit te felsoroltál kiskubai. Mert szerintem az.
Szerintem.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kiskubai: tehát az elsõzés nem zavar? elsõ!:D:D

Megkímélem magamat az olyan fórumok olvasásától, ahol ez a divat. Illetve subba-puruttya-napiszar kombón nem olvasok kommenteket :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kiskubai: tehát az elsõzés nem zavar? elsõ!:D:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Hagyjátok már ezt a nazi-zást, kikérem magamnak!