Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2010. December 30. - 00:08

Posted 2010. December 29. - 21:26

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. December 29. - 20:04

Posted 2010. December 29. - 19:57

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. December 29. - 19:56

szerintem a többi nyelvet csak szimplán nem ismerjük, ki tudja milyen maláj vagy esetleg norvég káromkodások vannak:D
a malájról tudom, hogy õk is irigyelnek minket

Posted 2010. December 29. - 19:55

"Welcome back, Debra 'fuckin' Morgan"
Egyébként a témában ajánlatos Mucsi mûvészúr, valamint Merényi 'Grafitember' Dániel rajzait áttanulmányozni....
Kezdve az olyan klasszikusoktól, minthogy "A f@szomat beleverem a vietnámi nádvágó kurv@@nyjába, amelyik kitalálta a lebbencslevest, azt!" egészen a "Mert egy szar-szemét-szaralak vagy."-hoz hasonlóakig.
Apropó. Francia káromkodás?
monnyuk a Fekete ország klasszikus jelenete..

"..akarsz körszakállt?":D:D
Posted 2010. December 29. - 19:43

Egyébként a témában ajánlatos Mucsi mûvészúr, valamint Merényi 'Grafitember' Dániel rajzait áttanulmányozni....
Kezdve az olyan klasszikusoktól, minthogy "A f@szomat beleverem a vietnámi nádvágó kurv@@nyjába, amelyik kitalálta a lebbencslevest, azt!" egészen a "Mert egy szar-szemét-szaralak vagy."-hoz hasonlóakig.
Apropó. Francia káromkodás?

Posted 2010. December 29. - 19:43

a többi nyelv elég szegényes - ha errõl az oldalról közelítjük meg
szerintem a többi nyelvet csak szimplán nem ismerjük, ki tudja milyen maláj vagy esetleg norvég káromkodások vannak:D
Posted 2010. December 29. - 19:34

azért angolban is van pár másik is.
edit: elég ha csak Debra Morgan-re gondolsz

Posted 2010. December 29. - 19:28

A nyelvészet ettõl azért picit bonyolultabb.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. December 29. - 19:23

így van, így van!
söröztünk 2 hete pár kanadai sráccal, egy formát felhúztak a pultnál, szentségelt rendesen. kanadaiak kérdezték hogy mit mondott, tanítsuk meg õket káromkodni. anglisztikás haverom is csak addig jutott, hogy a fuck, a shit meg a bitch szavakat kombinálta, más-más igekötõvel, miközben magyarul vagy 15-20 féle árnyalat elhangzott ugyanarra a káromkodásra.

Posted 2010. December 29. - 18:57

Posted 2010. December 29. - 18:54

így van, így van!(és pont emiatt szerintem a magyar az egyetlen nyelv, ahol fél óráig úgy lehet káromkodni folyamatosan, hogy a névmásokon kívül nem ismételsz szavakat...
)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. December 29. - 18:37

(és pont emiatt szerintem a magyar az egyetlen nyelv, ahol fél óráig úgy lehet káromkodni folyamatosan, hogy a névmásokon kívül nem ismételsz szavakat...

Posted 2010. December 29. - 14:38

Most esik le, hogy szerintem mi csapattársak vagyunk.
Igen, ez eléggé GyurcibásCsóóközön titánok!
Ne légy már ilyen SERTÉS!
szerk.: Egészen biztosan csapattársak vagyunk, bár már csak 3 napig. Szerintem múltkor veled poénkodott gyurcibá hogy biztos neked is spanyol felmenõid vannak, mert ugyebár Ola! Sámuel...
Valóban csapatársak vagyunk:) Igen, de elmagyaráztam neki hogy az nem éppen spanyol származás:D
Posted 2010. December 29. - 14:01

Posted 2010. December 29. - 13:25

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. December 29. - 13:07

Egyszer lemásoltam egy barátomnak, mert úgy éreztem, hogy szüksége van rá.
Akkor jöttem rá, hogy a vesszõkkel fantasztikusan bánik.

Bocsánat, kicsit hosszú, de talán nem feszegeti a fórum kereteit.
...
H. a húga kislányának a keresztelõjét kezdte mesélni, eléggé hosszadalmasan, és én eléggé untam. Hódmezõvásárhelyi a család, ez is ott történt; hogy elõször Mártélyon akarták, a Tisza-parton, amolyan piknikszerûen, de már a szervezés gondolatába belefáradt mindenki, hát lett otthon, tikkasztó melegben, por, legyek, parasztpárizs. Minden ment a maga útján, a templomban kellemes hûs – amikor kis késéssel megérkezett H.-ék apja. Én is ismerem, még így idõsen is nagyon erõs férfi, fuvarozással foglalkozott régebben, H. szerint a lovain kívül soha senkit nem szeretett.
Nemcsak a két testvér, de a paptól kezdve a ministránsokig, a nagybátyáktól az unokahúgokig meg a kósza öregasszonyokig mindenki rögtön észrevette, amit valóban nem volt nehéz: az öreg csontrészeg volt, szürke, mint ott az utca, már szinte nem is dülöngélt, úgy gyökeret vert benne a pia…
Suttogva mindenki sápítozni kezdett, hogy milyen kínos, kellemetlen, így elrontani ezt a szép ünnepet. Én itthagyom ezt az egészet, sziszegte H. húga a sírás határán, mikor, már otthon, ülve a tornácon, az apja belerúgva szinte fölrobbantotta a demizsont. Ott tocsogtak dühödten a borban.
És ott akkor egyszerre, mesélte H. és könnyes lett a szeme, mikor ránéztem erre a vén, zavaros tekintetû, véreres szemgolyójú férfira, hirtelen valami nyugalom szállt meg, a jókedvnél, derûnél több is, meg kevesebb is, valahogy annak a nem várt belátása: hogy itt most semmi baj nem történhetik, ez itt én vagyok, az ott az apám, és bizony be van rúgva, mint az albán szamár, és akkor mi van? Keresztelik az unokáját. Rendben van ez így.
Azt vette észre H., hogy ez a nyugalom szétáradt a tornácon, megszûnt a feszengés, beszélgetések keletkeztek, mik évek óta sose, nem állítja, hogy ünnepélyes lett volna, ami lett – ehhez túl meleg volt –, de érezték e délután egyszeriségét, az újszülöttre gondoltak, önmagukra és egymásra. Hogy ez egy család, és jó, hogy most itt üldögélnek kicsit.
Én meg, mondta tovább H., odaültem az apám mellé, ravaszkodva föl-fölvizezve a borát, ittam vele tovább. Jól van. Ha énekelni fog, vele éneklek. Ha nekiindul az éjszakának, vele megyek, mint még sose. És ha majd öklendezve hányni fog, letérdelek, és fölmosom, azért vagyok a fia, aztán belékarolok, és általa én is részegen imbolyogva, hazakísérem, levetkõztetem, megiszunk még egy langyos sört közösen, és megvárom, míg elalszik, elalszik, ugyanúgy, ahogy néhány utcával arrébb az újszülött.
Van ünnep.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. December 29. - 09:22

pedig néha kéneaz és elé a mi vidékünkön (Veszprém megye) sem raknak vesszejt.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. December 29. - 03:07