Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

nekem Hungary, a kollégát nem tudom.

szerk: ott volt a hiba, neki nem Hungary volt beállítva, nagyon szépen köszönöm.

és miért drágább ettõl?

(amúgy kösz, itt is volt ilyen hiba, rá nem jöttem)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

bárcsak olyan közel lakhatnék :D

Tudom, sokan vagyunk szegedrõl is. Orosháza, viharsarok, stb.
De hát kinek mi, nekünk ez. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Itt gyönyörû köd van:D Undorító egy idõ.
"Ride today, heal tomorrow"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Jéé, tényleg, felbukkant egy 30*30 pixeles napocska a toolbar-on. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
végre süt a nap :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
És mindezek ellenére évente tízmilliárdos nagyságrendû mínuszt termelnek. ;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
jó a pyxel filmje.
35 éve élek itt bent, 10 éves korom óta mindenféle légzõszervi bajjal. Idén talán megvalósul a vágyam és kitakarodunk innen, legalább az agglomerációba.

és akkor onnan ingázhatok SUV-val :D

bkv, máv egyebek: ha egyszer végre nem a tiltás, büntetés és kiba**ás végérõl fognák meg a problémát, hanem legalább minimális jelek lennének rá, hogy _alternatívát_ csinálnak a közösségibõl az olyan jó lenne.
Pl higiéniai feltételek, hely, hogy felférjen a család, fûtés... Az ár, hogy egy 3 fõs családnak semmiképpen se legyen drágább, mint autózni (mert most drágább)
Vonatozni jó, én szeretek, de minimum az új piros (lásd esztergomi viszonylat) színvonalon tudom elképzelni. Annak ellenére szívesen ülök fel rá, hogy családdal kb 40 %-kal drágábbra jön ki, mintha "háztól házig" autóznánk.
BKV-zni is jó, de ott a minimum színvonal nálam a HÉV és a Combino, ha busz akkor az új (talán Volvo) csuklósok, de csak takarítva. Nem érzem, hogy ezek extra igények.

Ilyen kínálattal, színvonallal, hozzáállással egyenesen pofátlannak tartom a büntetés, sarcolás irányából megközelítést.
Senki ne verje kampányból a nyálát a tömegközlekedés érdekében, miközben dacból, ahol csak tudják, megint ellehetetlenítik pl a metro4 befejezését és P+R-ekrõl szó sem esik.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

szerk: sínadrágot mit érdemes ~10k körül?

nagyon komoly cuccost nem szeretnék, elsõáldozó vagyok..

Érdemes megnézni a vaterát, tesz-veszt is, elég jó cuccokat lehet találni jó áron...
Amire érdemes figyelni, hogy lehetõség szerint legyen rajta szellõzõ (belsõ combnál cipzár), hatalmas komfort extra. Amikor nem csúszol nagyon jól jön egy kis légáramlat.
Ha síeléshez kell, akkor belsõ bokánál nem árt valami erõsített anyag, ami snowboardnál csak akkor igazán szempont, ha sokat gyalogolsz benne.

Amire még figyelj oda, hogy a patent gombok jók legyenek! Az enyémnek a derekáról viszonylag gyorsan "kiszakadtak", de mivel övvel hordom nem zavart, míg itthon megcsinálták.
Boardnál (puha bakancs) jól jön, ha van a boka hófogón egy kis kampó, amit a fûzõbe tudsz akasztani, így biztosan nem csúszik fel a szára esésnél.
Méretre is ügyelj, inkább buggyosabb legyen (feltéve, ha nem az oldskul tapadós a stílusod), mert sokkal könnyebb mozogni benne és ülésnél, esés utáni tápászkodásnál kényelmesebb.

Ennyi jutott eszembe :)
Viszont, ha nem sajnálsz kicsit többet költeni rá, megéri egy tényleg minõségi gatya, az enyém ~8éves csak egy "divatosabb" kordbársonyra cserélném le :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nekem Hungary, a kollégát nem tudom.

szerk: ott volt a hiba, neki nem Hungary volt beállítva, nagyon szépen köszönöm.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Ugyanazt az orszagbeallitast hasznaljatok?

Szerk: Igazan nincs mit. Belefutottam mar en is ebbe.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Az hogyan lehet, hogy egy másik fórumozó ill. én is különbözõ euro-ban megadott árát látunk ugyanazon temékre a crc-n?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Bár tudom, nem "helyi hülye" vagyok, hogy montim van és 100km-re lakok a legközelebbi hegytõl. :)

bárcsak olyan közel lakhatnék :D
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mof: szinten zenesz. 5 felev alatt nem sikerult megutnom a minimum kredit szintet szal kitessekeltek. Elotte dolgoztam par etteremben nyari melo/gyakorlat szinten par hetet-honapot de ennyi. Megvan az idegenvezetoi igazolvanyom is, pont a heten talaltam meg, de azt soha nem csinaltam. Szallodaban se dolgoztam es ha lehet akkor inkabb nem is szeretnek.

most ez a bringabiznisz bejon, tanulnom kene egy kis supply chain management-et meg ilyesmit, es akkor mehetnek mas iparagba beszerzonek. Meglatjuk mit hoz a jovo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
fogtechnika nem rossz. marad is, viszont a tanulás lehetõségét most nem fogom kihagyni. hogy mellette milyen formában mûködik majd a munka, azt még nem tudom. valószínûleg nem sok labor tolerálja majd azt az idõbeosztást, ami a suli enged. dolgozni mindenképp fogok, az otthoniak "csak" a lakhatás költségeit állják.
szóval pálya, de egy ideig mellékágon.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
az, hogy bringával járunk melóba, alap.
Most, hogy olvadt, a deviantSS-el rakom sárvédõ nélkül.
kell bentre munkásruha alá a váltó alsógatya vaz...
...
mof:
fogtekknika nem pálya?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Azt gondolná az ember, hogy egy bringás fórumon a nagy átlag így jár, de talán majd egy évtizeddel késõbb :)

Melóba én is bringával járok(ez mondjuk kis városokban teljesen megszokott), bár igazából gyalog kéne, olyan közel van. :)
Viszont pont a bringázáshoz nélkülözhetetlen az autó, mert a Pilis és a Budai hg. kivételével a hegyek vonattal megközelíthetetlenek egy egész napos túrához(persze ha nem vagy olyan mákos hogy a hegy lábánál laksz). Úgyhogy a benzin ára nagyon nem mindegy nekem sem!
Bár tudom, nem "helyi hülye" vagyok, hogy montim van és 100km-re lakok a legközelebbi hegytõl. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
szeptembertõl én is földrajz...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
nem. az ötödik félév után eljöttem, nem vettem elég komolyan.. idén végzek a fogtechnikával, szeptembertõl pedig Szombathely és földrajz.

köszi Mew, Gyõrben van intersport, benézünk oda is.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
mof de végül környezettanon végeztél?

még jó hogy nem vagyok kolis :D

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
ha van a közeledben intersport,ez is esélyes lehet(2-3 oldal,kabát és naci egybe)