Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

nem pedig van 200 gyanúsított(gondoljatok bele, lehet nem akarta de simán elképzelem hogy az egyik discopicsa egy 10cm-es tûsarkúban belelépett a földön fekvõ lány fejébe/hasába stb., ami pont elég hogy megölje, ezután jövõhéten nyugodtan rázza majd a seggét egy másik disco-ban.....)

Ne beszélj zöldségeket! Egyértelmûen rendezõi hiba, kis keresztmetszetre engedtek nagy tömeget, hogy minél több drága jegyet lehessen minél kevesebb idõ alatt eladni. Pont mint Berlinben vagy hol, nyáron, az alagútnál. Az említett discopicsa pont nem tehet semmirõl, mert ha pánik tör ki és nyomják a tömeget, nem tudsz tenni az égvilágon semmi, állva kell maradnod mindenáron, mert ha elesel, véged.
A tömeg kialakulását kellett volna megakadályozni elõbbi nyitással vagy szakaszos, lassított beengedéssel.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
milyen érdeke lenne eltussolni a történteket a brfk-nak és a mentõszolgálatnak?
mert mondjuk a rendõrök nem akartak még nagyobb pánikot, de a mentõs gyõrfi pál meg azóta azt mondta, hogy nem láttak el szúrt sebet.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
kiérdemelte a nevét a west balkán, bár õk csak kiadták a nosie-os gyerekeknek a helyet. asszem kapnak majd.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
melyik klub nyitojat reklamoztak nemreg ilyen tok negativ infokkal?
peterfi bori lovasi egyeb arcok

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Tegnap hazafelé menet beugrottunk Parndorfba. Már ott szarul éreztem magam az emberek között, pedig ott azért más volt a sûrûség...
Nemhogy a pingvintánc.
Kiderülni pedig sosem fog, a 3 család tagjait felkérik, hogy kérjék fel a hatóságokat a hallgatásra, és el is van tüntetve a haláleset valódi oka.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Egy tömeg állhat csupa Nobel-díjas tudósból, akkor is csak egy primitív masszaként fog viselkedni, ha pánik van.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Én akkor szoktam le a tömöttebb szórakozóhelyekrõl (pedig rá sem voltam szokva), amikor szétkúrtak a fejemen egy sörös üveget. Valahogy nem bírom még a saját véremet sem, fõleg nem akkora mennyiségben...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Itt volt egy videó, ami a tragédia elõtt készült, a rendezvény szervezõjével, aki kb. be volt állva, mint a gerely, nagyjából beszélni nem tudott (nem részeg volt) !
A videót az azóta eltelt 2 órában törölték, sajnos nem mentettem le, pedig érdekes volt. No, nem mintha a fõszervezõ bekábult állapota miatt történt volna bármi is, csak érdekes adalék a történethez. Remélem, vki lementette a videót.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hálisten nem járok ilyen helyekre....De gáz h elmész jól érezni magad és ez van.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
hát ez elég gyászos buli lett, nem irigylem a családokat, részvétem :(
de ha agyontaposták õket, akkor ilyenkor gondolom az üzemeltetõt veszik elõ, nem pedig van 200 gyanúsított(gondoljatok bele, lehet nem akarta de simán elképzelem hogy az egyik discopicsa egy 10cm-es tûsarkúban belelépett a földön fekvõ lány fejébe/hasába stb., ami pont elég hogy megölje, ezután jövõhéten nyugodtan rázza majd a seggét egy másik disco-ban.....)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
vagy csupán terelésbõl mondják... pánikhangulat elkerülése, hely lejáratása miatt... tehát stratégiai okokból

vagy nem kéne ilyen mögöttes elméleteket gyártanom? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Nem tudom, mert a nyilatkozó rendõrnõ, ilyeneket mond, hogy "kizárható, hogy nem történt késelés"
Szóval az nem igaz, hogy nem volt, vagyis volt...
Vagy sosem kellett még nyilatkoznia hirtelen, kútfõbõl, vagy direkt mondta így, de lehet, hogy fingja sincs arról, hogy mi történt.
Ismerõsök aki ott voltak, azt mondták mikor kijöttek, hogy megkéseltek valakit...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
most akkor mi van?

Hrom fiatal lny vesztette lett a budapesti Nyugati tri egyik szrakozhelyn
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Andris: koszi, egy Frirajd nadrág lenne a delikvens.....szvsz nincs fék kiló sem.

amióta van itthon kettõ konyhai mérleg is, minden vackot méregetek postára adás elõtt, után vagy csak úgy :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
tudod. itt senki nem tud semmirõl :(
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
index:

A mentõsök szintén azt közölték vasárnap hajnalban: nem tudnak arról, hogy a három halálos áldozaton kívül mások is megsérültek volna.

Baszki a szemünk elõtt hozták ki az eszméletlen srácot akinek igen érdekes szögben állt a lába...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én a Ravens meccs félidejében olvastam a hírt - egybõl ment is a mobil mindenkinek, akit ismerek és tudtam róla, hogy a városba ment bulizni. (a saját öcsémnek is) így tettek ezzel többen is, kb. az egész gimi együtt parázott azokért, akikrõl tudták, hogy szoktak ilyen bulikra járni, és nem is vették fel a mobilt, de még ki sem csöngött. aztán hálisten nekem leesett, hogy karaoke van a kocsmában ma este meg 5 gimis szülinap-ünneplés, és kb mindenki ott van - ellenben a pincében nincs térerõ. fel is hívtam a csaposcsajt, meglett mindenki, akiért aggódtunk.

egy ismerõsöm volt kint - amúgy diszkréten borozgatós-metálos srác, Hegyalja törzsvendég. de a barátjának itt volt a 18. születésnapi bulija - tkp. újjászületett a haverja...nincs meg se a kabátjuk, se a kulcsaik, semmi - nem adták ki.

azért egy idézetet engedjetek meg: "Magyarországon a bûnözésnek nincs bõrszíne!" /Draskovics T., M. Cozma halála után/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Nem volt kellemes látni ahogy eszméletlen embereket cipelnek kifelé a mentõk, és mindenhol síró embereket voltak.
5 megkéselt lány, ebbõl 4-et próbáltak újraéleszteni, ebbõl 3 meghalt. 3 embernek eltört a lába a tülekedésben, és többen elájultak.
Még jó hogy késõn értünk vissza Pozsonyból, és nem jutottunk be, csak a "végeredménnyel" találkoztunk.
Feltöltött kép

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ismerõs ott volt, állítólag indiánok tették.... megkéselték mindhármat

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

szerk: így már mindent értek.... TwitLonger: 2011.01.15. Budapest, west balkán, nyugati, noise night life: az indította el a tömeget a ruhat

2 csoporttársam is erre ment:/:/

bloke: sajnos nem.