Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Az én fõnõkõm is ezzel fenyeget fojamatosan ha õszetöröm magam kirak. ugyhogy be kell adagolni valami jó kis dumát.

Majd kiderül.

amugy tudod, hogy nekünk még tekerni kell :)
laza aszfaltozás a rajnavölgyben lehet még az idén válalható, jövö héten doki mond valami okosat remélem.
amugy nyáron találtam jó útvonalat Offenburg és Rastatt között aszfalton, majd fel pfalzig.
Baden töl át kell menni a francia oldalra...
Olyan duna melleti atmoszféra, de közben a fekete erdö lábában tekersz.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

be akartam kommentelni a nyomorékoknak amikor olvastam, de nem publik a felület :(

mondjuk az ilyenek jók arra, hogy kiszûrd az életképteleneket, így egyre kevesebb van a falamon.

csicskamajom húzzá aludni kutyákkal nem beszélek (késõbb volt még egy életednincs! komment is).
:)

szerk: Haver kicsit átírva tette most közzé a kommentem elejét:

Milyen egyszerû lett manapság a költözés egy egyszerû képletet használva szép helyekre juthatunk el:
"Elköltözöm X országba Y hónapra" szülinapod dátuma alapján: X = minden hónaphoz van egy ország Y=hanyadik napon születtél a hónapban.
És mind ez még mellrák ellenes is.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
be akartam kommentelni a nyomorékoknak amikor olvastam, de nem publik a felület :(

mondjuk az ilyenek jók arra, hogy kiszûrd az életképteleneket, így egyre kevesebb van a falamon.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Elõzmény:

Facebookon ismét felütötte a fejét egy fasszág, miszerint egy "mellrákelleneskampány" keretében megy a levél a lányok között, amiben le van írva hogy írják ki facebookra azt hogy "Elköltözöm X országba Y hónapra" szülinapod dátuma alapján: X = minden hónaphoz van egy ország Y=hanyadik napon születtél a hónapban. JA és persze "pasiknak egy szót se, titok!". És ez mellrákellenes. Érted.

Szóval, velem van a baj? (Andrásnak hívnak.)
http://imagerz.com/Q...UtvAwMGBwkfGQVQ
http://imagerz.com/Q...UtvAwMGBwkfGAVQ
http://imagerz.com/Q...UtvAwMGBwkfQAVQ
http://imagerz.com/Q...UtvAwMGBwkfQwVQ

A neveket azért nem takartam ki mert lusta voltam amíg nem lett törölve, olyan is láthatta aki nem az ismerõse.
Sok kérdést felvet, például hogy kerül az adóm 1%-a valakihez azzal hogy megveszek egy joghurtot, de ez a legkevesebb...
Na, otthon õk járnak egyetemre államilag finanszírozottan amíg pl én itt takarítok, koszos tányérokat hordok és részeg idiótáktól veszem el a piákat egy kordon mellett :)

Ugyanakkor az utolsó komment egy körülbelül 10perces sírva-könnyezve röhögést eredményezett, mert eszembe jutott az ARGO idevágó jelenete :D

Maga nagyon értelmes fiatalember,már az elején láttam!

http://www.youtube.com/watch?v=6XtlPwLB6h0

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Az én fõnõkõm is ezzel fenyeget fojamatosan ha õszetöröm magam kirak. ugyhogy be kell adagolni valami jó kis dumát.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
nem kell elmagyarázni, majd a céges meséböl kiderül egy pici, hogy újra valami karambol volt.
de az hivatalos, hogy felhivnak az irodába és megkérdezik, hogyan is képzelem el a jövöben a közös melót.
ök ezt tanulták, bevetik, nyomkodnag. (nagy cég, nálunk van a global személyi kezelés)

Voltam a balesetem után egy ilyenen, ott feláltam és kimentem. az 9 éve volt.
De most lehet újra be kell majd menni, kicsit és egy fél hivatalos "a kádban kicsúsztam" vagy a "lépcsön leestem" verzió emészthetöbb számukra mint a montis vágódás.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azert az eleg meredek ha el kell magyaraznod hogy miert vagy beteg. miert nem eleg hogy az vagy es kesz? van orvosi papirod, kenjek a hajukra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
már irogáltam itt, hogy betegszabin vagyok bringaesés miatt.

egy céges haver hivott, hogy feltünöen sokan kérdik a cégnél, hogy miért vagyok beteg pontosan.
Valósznü be kell majd mennem egy picit magyarázkodnom, mert mindenki a bringázásra tippel.
Hozzá teszem, hogy 2002-ben fél évig beteg voltam egy komoly motorbaleset után (újraélesztés, kóma, gerinctörés tolókocsi, járni tanulás...)

Most tudom, hogy jogilag nincs nagy esélyük emiatt kirakni, de lehet jó volna nem emlegetni a bringázást.
Most az más tészta, ha egy focis szallagot szakit a lábába, ö hös és 4 hónapig is beteg lehet.

vamai ötlet esetleg? amugy göthös betegszabin az elmult 13 éven talán egyszer voltam.

Fagyi

Fagyi

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
A rugóstag végében Glycodur persely van. Csapágyboltokban tartanak ilyet,vagy rendelhetõ.
Pl. a PZC 0808 ,ha a persely lyukátmérõje 12,7 a hossza szintén 12,7.

bocs PCZ 0808

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Ki tudna nekem segíteni angolra fordításban? Megrendeltem pár db rugóstag távtartót,de jobban megvizsgálva a tagot rájöttem,h nem a távtartók koptak el,hanem a rugóstag fejében a teflon(?) réteg. Így visszamondanám a rendelést,mert nem oldja meg a kotyogást,de érdekelne,h tudnak-e javasolni valamit.
Elõre is ezer köszönet.

Jöhet privátban a magyar szöveg, s lefordítom szombat reggel angolra, ha így megfelel.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Ki tudna nekem segíteni angolra fordításban? Megrendeltem pár db rugóstag távtartót,de jobban megvizsgálva a tagot rájöttem,h nem a távtartók koptak el,hanem a rugóstag fejében a teflon(?) réteg. Így visszamondanám a rendelést,mert nem oldja meg a kotyogást,de érdekelne,h tudnak-e javasolni valamit.
Elõre is ezer köszönet.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Csakúgy

úgyhogy beja a hétvégén már megint ott állt a pultnál, de most annyira nem érezte jól magát, mert a fûzõje gecire szorította a lépét.

Parasztromantika - Tibor, a tudodmelyik

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

neki kell nyomni azt az alumínium hengert, ami a görgõn van! :D

én még idén nem görgõztem :P

Nálam az ajánlottnál jobban rá van nyomva (mert túl erõs vagyok :P ).
Én már kétszer a héten, de csak azért, mert olyan feladataim vannak, amit csak görgõn lehet elvégezni.

Dehogy...
Hidd el, én nem vagyok nagy bicikli-zsonglõr, de ha már egyszer becsatoltál és elindultál, csak mész mint a meszes :) Az elindulásban valóban van kihívás, hogy ne nyomd le a bringát, de ha megkérsz valakit, h addig álljon melléd, akkor semmi gond.
Én végül feladtam a görgõzést, két okból, nem találtam annyi jó filmet, amit még nem láttam, mint amennyit eredetileg görgõzni akartam, másrészt mert izzadós típus vagyok, és meguntam, hogy görgõzés elõtt egy heti napilap-mennyiséget kellett leraknom az izzadtság felfogására :P

PVC padló nálam a megoldás.

valaki bringás srác mesélte vagy valahol olvastam, hogy õ simán görgõzik 3-4 órákat a pincében egy poszter elõtt. azt mondta, hogy második telet nyomta végig, de nem para. amikor 4-5 órát megy, akkor már visz rádiót :)

Biztos valami tipikus üresfejû igazi bringás lehet. :)

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A második problémára meg jó a ventillátor.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Dehogy...
Hidd el, én nem vagyok nagy bicikli-zsonglõr, de ha már egyszer becsatoltál és elindultál, csak mész mint a meszes :) Az elindulásban valóban van kihívás, hogy ne nyomd le a bringát, de ha megkérsz valakit, h addig álljon melléd, akkor semmi gond.
Én végül feladtam a görgõzést, két okból, nem találtam annyi jó filmet, amit még nem láttam, mint amennyit eredetileg görgõzni akartam, másrészt mert izzadós típus vagyok, és meguntam, hogy görgõzés elõtt egy heti napilap-mennyiséget kellett leraknom az izzadtság felfogására :P

valaki bringás srác mesélte vagy valahol olvastam, hogy õ simán görgõzik 3-4 órákat a pincében egy poszter elõtt. azt mondta, hogy második telet nyomta végig, de nem para. amikor 4-5 órát megy, akkor már visz rádiót :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

a folyosón pont olyan közel van a két fal, hogy talán ki tudnám magam támasztani VAGY hatalmasat esnék róla és kitörném a nyakam..

Dehogy...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nálad kopik a gumi a görgõn? Nálam egyáltalán nem.

neki kell nyomni azt az alumínium hengert, ami a görgõn van! :D

én még idén nem görgõztem :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Köszi a választ.
De elképzelhetõ,h letudja,csak nincs esztergályos ismerõsöm. Ez valóban elég pofátlan ár. :(

Ha mondasz pontos méreteket, legyártatom neked. Itt van a VEMU a melóhelytõl nem messze. Én épp most csináltattam a Specibe, 1000 azaz egyezer forint volt a négy darab összesen.

Méretezett rajz alapján bármit megcsinálnak.

--Trifo

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
outi Mondjuk a futás, lazítás után nagyon utáltam a görgõt és mire kezdett volna tetszeni már szállhattam is le róla
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Gyorsan meglehet azt szokni nálunk a szolnoki cukorgyárnál ez volt a téli edzés x kilométer futás aztán 30p görögözés anno 1985

Milyen sportot ûztél ott?

A sebesség mindent megold.