Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

jó az.

akko írjá sokat...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

de utálok motivációs levelet írni.

jó az.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts
de utálok motivációs levelet írni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

De azért próbáljátok ki ezt a cseppet, ha unatkoztok... szerezzetek beutalót, érdekes élmény. :)

Elsõ pár alkalommal tán buli, utána észre se veszed szinte a hatását. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Szintén
blog on
Ma voltam egy elõadáson, haver hívott meg, hogy milyen jó lesz és biztos érdekelni fog. Azt mondta, hogy a nyugdíjrendszerrel lesz kapcsolatos.
Szóval elmentem. Mondhatnám azt is, hogy a nyugdíjrendszerrõl szólt (de csak arról, amit minden értelmes ember tud és azt is inkább szenzációhajhászó módon), de mégsem, ez egy BROKERNET-es elõadás volt és elsõsorban nem ügyfeleket kerestek, hanem ügynököket a játékukhoz. Nem rossz a rendszerük (MLM szerû), de csak azoknak való hosszútávon, akik kiterjedt kapcsolatkörrel rendelkeznek vagy jól tudják építeni a hálózatot.
off

ja
engem ovb-s csóka akart beszervezni (az is ilyen mlm style)

gondoltam amig ingyen van meghallgatom, aztán hanyagoljuk

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
blog ON :
egy kiszabott cuccot kéne pipálni holnap ahhoz, h abszolút legyek, de semmi affinitásom nincs hozzá és nyûgös vagyok

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szintén
blog on
Ma voltam egy elõadáson, haver hívott meg, hogy milyen jó lesz és biztos érdekelni fog. Azt mondta, hogy a nyugdíjrendszerrel lesz kapcsolatos.
Szóval elmentem. Mondhatnám azt is, hogy a nyugdíjrendszerrõl szólt (de csak arról, amit minden értelmes ember tud és azt is inkább szenzációhajhászó módon), de mégsem, ez egy BROKERNET-es elõadás volt és elsõsorban nem ügyfeleket kerestek, hanem ügynököket a játékukhoz. Nem rossz a rendszerük (MLM szerû), de csak azoknak való hosszútávon, akik kiterjedt kapcsolatkörrel rendelkeznek vagy jól tudják építeni a hálózatot.
off

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
blog on

Kicsit para volt ma... megyek vissza kontrollra a Heim Pálba(hasnyálmirigy gyulladásom volt dec közepétõl jan elejéig...), "háát, minden rendben a laborral, de vörös a szemed, menni kellene szemészetre" hát átmegyek, szokásos világítgatás, meg szemnyomásmérés, aztán csöppentettek valamit a szemembe. Kimegyek, kicsit megszédülök. "ááá, ez semmi, biztos hülye vagyok" aztán így nézegetek körbe-körbe. Egyszer csak a kb. 15 centis betûket is homályosan láttam, aztán két percre rá már csak a kb. 10 méterre lévõ tereptárgyakat láttam viszonylag tisztán. Hát qrvára megrémültem. Nem vágtam, hogy mi van. Aztán kijön a nõvérke, aki beadta a cuccot. Mondom: "ez normális?" "ja, hát persze"(mondani luxus lett volna, hogy ez fog történni...), aztán olyan 2 óra múlva elmúlt. Most olvastam utána, hogy ez a csepp úgy kitágította a pupillámat, mint áállat.

Na, ennyi. :D Lehet, hogy csak nekem volt olyan érdekes ez... :D a lényeg az, hogy ebbõl leszûrtem azt, hogy nagyon nem szeretnék szemüveges lenni! De azért próbáljátok ki ezt a cseppet, ha unatkoztok... szerezzetek beutalót, érdekes élmény. :)

Blog off

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
háh, dehogy sokkal csinosabb volt az az értelmiségi a tv-ben, jobb õt nézni : ))

"félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem" :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Helyesen így hangzik: -biztosan még nem tudjuk kizárni, hogy pontosan mi is történik majd vele.:D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nuca szentem rendõrségi szóvivõ lesz. :)

Szerintem ki lehet zárni, hogy nem lesz az.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nuca szentem rendõrségi szóvivõ lesz. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts
perszze ha mindent komolyan ellenõriznének és betû szerint betartatnának, akkor a szarosokon meg a burger kingen kívûl kb 20 vendéglátóhely maradna nyita országos szinten...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

nem kell itt azon aggódni, hogy minden rendben lesz :)

Ez jo... :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Nem sokáig fognak tartani ezek az ellenõrzések, nem kell itt azon aggódni, hogy minden rendben lesz :)
most a Gödör is ezerrel hírdeti, hogy eladtak minden jegyet, senki se menjen oda pluszba.. no mindegy, érdekes

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

http://forum.bikemag...84/#post1059074
Elég érdekes, fél évvel ezelõtti versenynek nyitni egy topikot... :)

Pörög a srác rendesen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
http://forum.bikemag...84/#post1059074
Elég érdekes, fél évvel ezelõtti versenynek nyitni egy topikot... :)

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sajnos sok esetben kellõ súlyú tragédia kell, hogy felfigyelnek az emberek olyan hibákra, hiányosságokra, amikrõl eddig nem tudtak, vagy nem foglalkoztak velük.
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajh' meglesznek-e azok az emberek, akik ezt a késelõs-cigányos sztorit elindították. Nem is az utólagos kuruc.infós-ra gondolok, hanem aki ott a helyszínen elkiáltotta magát, akár rosszindulatból, akár "poénból", hogy késelés történt. Ennek a megtörténtét ugyanis a vallomások alapján tényként kezelik a nyomozók. Gondolt-e rá, hogy ez mit fog eredményezni, és hogy hogyan számol el utólag a lelkiismeretével...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Ilyen hatalmastömeges-egymástnyomorgatós élmény legutóbb a Dûrerben volt Robotrockon októberben (Végül be sem mentem, részben emiatt), de ott volt annyi eszük legalább hogy lassan engedték be az embereket, nem egyszerre mindenkit, nem is volt baj belõle.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Nekem csak az a furcsa az egeszben, hogy ha nem tortenik meg ez az egesz a West Balkanban, akkor mindenki szeretne mindenkit, lennenek tovabbra is bulik es senkinek eszebe nem jutna, hogy tomeg, meg engedelyek, meg meg ki tudja micsoda. Magyarul senkinek, de szo szerint senkinek eszebe nem jutna, hogy gond van. "Divat" lett ez is.