nem tudja kölcsönözni sajnos.
Úgyhogy tovább kell keresgélnem...
-- Bikemarket.hu -- Specialized Houffalize CX 28
nem tudja kölcsönözni sajnos.
Úgyhogy tovább kell keresgélnem...
A sebesség mindent megold.
nem tudja kölcsönözni sajnos.Bálintot kérdezd, szerintem van neki pár és talán kölcsön is adja.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
33 miliméternél vékonyabb terepmintás gumit keresek cyclocrossra (700C).
akár kölcsönbe is megfelelne - december 17-én - egy napra.
valaki tudna segíteni?
úgy emlékszem, hogyy az, aki regisztrált. x idõ után ez lejár és onnantól nem számít be a statisztikába. szóval ez a 8-10%-os munkanélküliség elég torz statisztika a valóságban...
Jövö héten melózok, vasárnap esetleg ha szép idö lessz.
Felmehetünk Straßburgba, gyönyörüen ki van kenve (kárácsony stb.). Megiszunk 1-2 forralt bort és nyomás vissza.
Akkor jövöhéten tekerünk egyet?júhú, doki szerint szabad bringázni
Egyenlöre montival aszfalton.
nem tudom, lehet.Jól gondolod.
Neked nem volt ezzel foglalkozó tárgyad?
úgy emlékszem, hogyy az, aki regisztrált. x idõ után ez lejár és onnantól nem számít be a statisztikába. szóval ez a 8-10%-os munkanélküliség elég torz statisztika a valóságban...jut eszembe amúgy statisztikailag ki számít munkanélkülinek ? aki regisztrélt és vmiféle ellátásban részesül, vagy az is akinek már lejárt ?
fordítsuk meg a kérdést: mi van azokkal, akik kevés befizetést tudnak produkálni és mellé betegek? azok megdöglenek?
egyetértek mindkettõtökkel, mert jelenleg a szerencsésebb oldalon állok (betegség nélkül fizetek sokat).
fordítsuk meg a kérdést: mi van azokkal, akik kevés befizetést tudnak produkálni és mellé betegek? azok megdöglenek?
mert az oké, hogy én/mi befizetünk annyit, amibõl vígan megvan 5-10 évente egy magánorvos, de akinek mondjuk nincs munkája vagy csekély a TB-je, az nem fogja tudni megfizetni az ellátást.
amúgy is a "szegények" közül kerülnek ki a rászoruló betegek, mert nekik arra sem telik, hogy megelõzésre költsenek, hiába akarnak.
ha pedig a "gazdagok" kiszállnak a közös egészségügybõl, akkor kb. megszûnhet a közegészségügy...
vagy rosszul gondolom?
Én azt csinálnám, hogy a TB-nek befizetett pénzt gyûlik egy számlán és amikor szükséges elmegyek egy magángondokihoz. Úgyis ott kötsz ki a végén csak a TB-n felül ott is fizetsz.
...
Svájcban valami hasonló van, az orvosnak érdeke hogy minél hamarabb meggyógyulj, leírhatod pl az edzõterem költségét, stb.... Pedig egy ilyen Európában nem csak (részben) egyedülálló, de egyenesen példaértékû kezdeményezés is lehetne egyben...
igen, sajnos ez megy: megelõzéssel nem törõdünk, viszont kezelésbe sok pénzt beleborítunk :S