Eredmény 1-6 / 6

Téma: HBalage elköszön

vendég nervex avatarja
    Regisztrált
    2002-07-16
    Üzenet
    199

Alapbeállítás HBalage elköszön

Sziasztok,

Az illem úgy kívánja, hogy elköszönjek tőletek, olvasóktól. Az történt ugyanis, hogy 2011. november 30-án immár hivatalosan is megszűnt a munkaviszonyom a Bikemagnál, ezen a portálon a továbbiakban semmiféle általam írt tartalom nem fog megjelenni – leszámítva esetleges az archív anyagaimat, amelyeket azonban már nem én fogok webre szerkeszteni.

Mindenekelőtt köszönöm az elismeréseket és a kritikákat, amit tőletek, olvasóktól kaptam az elmúlt évek folyamán. Fontos tudni, hogy sohasem úgy tekintettem a tevékenységemre, hogy azért adatott meg nekem ez a lehetőség, mert egy különleges, különösen tehetséges, kiválasztott valaki vagyok, és kizárólag én tudom megírni azokat a cikkeket, amelyeket megírtam. Ugyanolyan olvasója voltam az MBAH-nak és a későbbi a Bikemagnak, mint bárki más, csak történetesen engem nagyon zavart, hogy bizonyos témákról nem találok tartalmat a lapban. Meddő düh és anyázás helyett azonban egy sokkal konstruktívabb megoldást találtam: ezeket a cikkeket megírtam én magam, és mindezt sikerült olyan minőségben összehoznom, ami még a főszerkesztő, a szigorú Atom szűrőjén is átment.

Nem gondolom, hogy azokban a témakörökben, amelyekről írtam én lettem volna valaha idehaza a legjobban informált, a legnagyobb tudású valaki. Úgy tartom csupán, hogy én voltam az, aki vette a fáradtságot, és időt nem kímélve összeszedte az információkat, cikké rendezte, és a közönség elé tárta. Sokkal kevesebb energia- és időbefektetéssel is lehetett volna tartalmi anyagokat készíteni, de én mindig is a maximumra törekedtem. Ha ezzel sikerült az olvasóknak valóban értékes és tartalmas perceket okozni, akkor elértem a célomat, és most boldogan távozom.

Hogy fogok-e még valaha valahová bringás témakörben cikkeket írni, azt még nem tudom megmondani - talán igen, de az is lehet, hogy nem. Egy azonban biztos: a bikemagos korszakomat a mai nappal lezártam.

Hátszelet, sziasztok!

Horváth „HBalage” Balázs
    nervex

Regisztrált
    2005-03-11
    Üzenet
    1

Wink

Szia HBalage, vagy inkább Hobó!
    ahogy mi... a volt soproni GT-sek ismerünk.

Lehet, hogy az azonos gyökerek, lehet hogy a gondolkozásmód és érdeklődési kör miatt, vagy az is lehet, hogy csupán a barátság ürügyén, de nekem nagyon fogsz hiányozni!
    Szerettem, amit ennek lapnak a nyomtatott majd később a virtuális oldalain műveltél...
    Felvetettél mindennapos problémákat, amelyekre jónéhány helyen nem kaptunk válaszokat:
    - Hogyan rejtsük el a fékkar bovdenezését időfutamkormányok esetén?
    Megutaztattál az időben.
    - Letűnt korok versenybringái, Campagnolo és Suntour sztori...
    Edzőkörök.
    - Imádtam viszontlátni az újság lapjain, azoknak a köröknek egyes részleteit, amit itt a nyugati végeken mi rendszeresen bebarangolunk...
    Bringateszetek.
    - Szerettem a precíz és korrekt nézőpontodat és azt az egészséges ortodoxságod, - hogy nem kell újra feltaláni a spanyolviaszt - és új köntösben lenyomni a bringások torkán, mint világmegváltó újdonságot...
    Mert ugye, hogy klasszikust idézzek: ˇ
    "Basszuskulcs! Csodák nincsenek!"
    Hm... Így visszaolvasva ez az üzenet ez elég elfogult lett!

Végezetül, csak egy Ír útiáldás "bringásított" változatát küldeném neked:
    „Lágyan emelkedjen előted az út,
    Fújjon mindig hátad mögül a szél,
    Lágy eső öntözze földedet,
    A arcod simogassa lágy napsugár,
    És amíg újra találkozunk te meg én,
    Isten hordozzon óvó tenyerén”

Üdvözlettel,
    Roland

törzsvendég Kobike avatarja
    Regisztrált
    2009-04-13
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    1.042

Alapbeállítás

Sajnálom, szerettem olvasni a cikkeidet. Azt éreztem, hogy nem "businessman" vagy, hanem "bikeman", és ez az én szememben egy magasabb kategória
    Hátszelet, bármerre is mész!
    Failure is always an option.

Regisztrált
    2009-04-24
    Lakhely
    Munkahely:) (Nagykörű)
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Szia Balázs.
    Sajnálattal vettem a hírt, hogy kilépsz. Fontos motivációs tényező voltál, mikor az írásaimat létrehoztam. Remélem, hogy jól fogsz boldogulni a továbbiakban.
    Ezúton pedig szeretettel meghívlak az élménybeszámolómra, melynek sajnos még nincs biztos időpontja, de mindenféleképpen értesítelek.
    Szép napot és hátszelet.
    Kollár Lajos

kvázigazda kempelen avatarja
    Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    A Vértes tövibe
    Üzenet
    184

Alapbeállítás

Szia Balázs,
    Köszönöm az együtt töltött éveket, a lelkesedést, szakértelmet, pontosságot és színt, amit jelentettél a magazinnak.
    Én nem így gondoltam a végét, ugyanis azt szerettem volna ha nincs vége, ám elfogadom, hogy ahol prímás voltál oda nem akarsz beugrani bazseválni.
    Sok sikert további munkádhoz, és hátszelet Neked!
    üdv: András

vendég nervex avatarja
    Regisztrált
    2002-07-16
    Üzenet
    199

Alapbeállítás

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!
    No meg egyúttal boldog Karácsonyt is kívánok.

Üdv: HBalage
    nervex

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •