Sziasztok,
Az illem úgy kívánja, hogy elköszönjek tőletek, olvasóktól. Az történt ugyanis, hogy 2011. november 30-án immár hivatalosan is megszűnt a munkaviszonyom a Bikemagnál, ezen a portálon a továbbiakban semmiféle általam írt tartalom nem fog megjelenni – leszámítva esetleges az archív anyagaimat, amelyeket azonban már nem én fogok webre szerkeszteni.
Mindenekelőtt köszönöm az elismeréseket és a kritikákat, amit tőletek, olvasóktól kaptam az elmúlt évek folyamán. Fontos tudni, hogy sohasem úgy tekintettem a tevékenységemre, hogy azért adatott meg nekem ez a lehetőség, mert egy különleges, különösen tehetséges, kiválasztott valaki vagyok, és kizárólag én tudom megírni azokat a cikkeket, amelyeket megírtam. Ugyanolyan olvasója voltam az MBAH-nak és a későbbi a Bikemagnak, mint bárki más, csak történetesen engem nagyon zavart, hogy bizonyos témákról nem találok tartalmat a lapban. Meddő düh és anyázás helyett azonban egy sokkal konstruktívabb megoldást találtam: ezeket a cikkeket megírtam én magam, és mindezt sikerült olyan minőségben összehoznom, ami még a főszerkesztő, a szigorú Atom szűrőjén is átment.
Nem gondolom, hogy azokban a témakörökben, amelyekről írtam én lettem volna valaha idehaza a legjobban informált, a legnagyobb tudású valaki. Úgy tartom csupán, hogy én voltam az, aki vette a fáradtságot, és időt nem kímélve összeszedte az információkat, cikké rendezte, és a közönség elé tárta. Sokkal kevesebb energia- és időbefektetéssel is lehetett volna tartalmi anyagokat készíteni, de én mindig is a maximumra törekedtem. Ha ezzel sikerült az olvasóknak valóban értékes és tartalmas perceket okozni, akkor elértem a célomat, és most boldogan távozom.
Hogy fogok-e még valaha valahová bringás témakörben cikkeket írni, azt még nem tudom megmondani - talán igen, de az is lehet, hogy nem. Egy azonban biztos: a bikemagos korszakomat a mai nappal lezártam.
Hátszelet, sziasztok!
Horváth „HBalage” Balázs

Válasz idézettel