Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ha már így itt vagy Buki, lehet hogy tudom vinni a szûkítõket meg a bilincseket péntek-szombaton. HA tudom vinni, kinek adjam oda Pesten?

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Az is megvan, csak reggelinel nem sikerult atnyalazni. De majd megnezem.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
@Buki: köszi, lehet hogy a mostaniban lesz, nem volt egyértelmû...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

az várható bevételtõl függ.
én negyedéves bevalló vagyok

lehet nem havonta ha kicsi/nincs a bevétel?

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Idei elsõ Bike-ban volt telóteszt?
Ha valaki elõkaparná és elregélné mit írnak a Suntour-ék Epiconjáról megköszönném!

Volt teloteszt az elozo szamban, de a Suntour nem remlik, hogy benne lett volna. Este meg tudom nezni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Havonta könyveltetsz.

az várható bevételtõl függ.
én negyedéves bevalló vagyok

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ket kulon alfaj :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Csak az itteni sünök nincsenek rokonságban az ottani sünökkel...genetikailag másképpen vannak kódolva.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ha többször megfenyegetnek, leveleket írogatnak, barátnõt zaklatnak, mikor lehet/érdemes rendõrséghez fordulni?

ha van irasos dolog amiben fenyegetes van az mar valami. de be kell setalni a sunokhoz aztan majd ok megmondjak mizu. en kisebb dolog miatt is hivtam mar oket igaz itt nem otthon
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jaja egy jo konyvelo kene
ahol most ulok korabban konyvelo ceg uzemelt nocit ismerjuk reg
de csak lebeszelt meg beszelt minden masrol

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

egyeni kivaltasanal kell vmi letet?

Ha van bejelentett állásod akkor a munkáltatód fizeti a járulékokat. Kiváltani csak papírmunka. Havonta könyveltetsz. Nálunk falun évi 5k-ig iparûzési adómentesség. Simán megy az adóalapodba a bevétel (már amit nem tudsz elköltségelni). Ha kell segedelem szólj. Egy jó könyvelõ kell az elmond mindent. Ha nem akkor nem a te embered.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

attól függ, mi az indok.
pina/lóvé/egyéb?

pina. de mikor én képbe kerültem, már rég szabad volt. csökött az agya. az a baj. meg sérti az önérzetét, hogy megverni próbált, de aztán õ kapott. pedig vagyok vagy 67kiló, amaz meg ~80 és szerzõdéses katona. nyilván jót tett a néhány hónap wing tsun.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Tahó ez a nép.
Lecseréltem az áramszolgáltatót, az alul emlitett projekt miatt. A cég felhivott és megkérdezték, hogy mi az oka a cserének. Elmagyaráztam neki, hogy nem komázom a hegyek levágását stb. Maga sem tudta, hogy az ö cégük ilyet müvel. A legmocskosabb, hogy környezetbarát energiának van eladva vizieröböl kapott áram, még ilyen beavatkozás után is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tekerés közben végetért az út, faaratás van. Kijelölve,lezárva semmi. Fél órán keresztül mászok bicóstól a törzseken keresztül, mire odaértem a gépészekhez. A "monszter járgány pilótának" intek, ö néz rám. Megindul felém. A karmán linbál egy törzset, bámul rám és felém tart. Na baz...utszélre húzom magam, kb. 2m a mozgó törzs és 1m a lánctalpas jármü között.
Semmit nem szóltam, eltekertem. Kb. 2kmre (750m magasan) fúrógépezetekkel találkoztam. órjási vasakat fúrnak le a hegybe, mivel leszedik a hegy tetejét és egy mesterséges tavat/viztárolót épitenek csak úgy oda.
http://fstatic1.mtb-...rge/Stausee.jpg
Kedvencösvényt felturták, járhatatlan. Kijelölés nincs. Itt is cipeltem egy 30 percet a bicót szintén fatömbeken keresztül.
Mivel már sötét volt lámpát kapcsoltam. Kiérek a dzsungelböl és egy terepjáró kocsi közeledik felém. Megáll, kiszól a fazon, hogy én mit képzelek, elijesztem a vadat. Namondom...balkán ez az egész világ. A kihalóban lévö siketfajd meg költözzön el egy másik bolygóra. Eh....

Legalább tudod mi van nálunk. :)

A sebesség mindent megold.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Tekerés közben végetért az út, faaratás van. Kijelölve,lezárva semmi. Fél órán keresztül mászok bicóstól a törzseken keresztül, mire odaértem a gépészekhez. A "monszter járgány pilótának" intek, ö néz rám. Megindul felém. A karmán linbál egy törzset, bámul rám és felém tart. Na baz...utszélre húzom magam, kb. 2m a mozgó törzs és 1m a lánctalpas jármü között.
Semmit nem szóltam, eltekertem. Kb. 2kmre (750m magasan) fúrógépezetekkel találkoztam. órjási vasakat fúrnak le a hegybe, mivel leszedik a hegy tetejét és egy mesterséges tavat/viztárolót épitenek csak úgy oda.
http://fstatic1.mtb-...rge/Stausee.jpg
Kedvencösvényt felturták, járhatatlan. Kijelölés nincs. Itt is cipeltem egy 30 percet a bicót szintén fatömbökön keresztül.
Mivel már sötét volt lámpát kapcsoltam. Kiérek a dzsungelböl és egy terepjáró kocsi közeledik felém. Megáll, kiszól a fazon, hogy én mit képzelek, elijesztem a vadat. Namondom...balkán ez az egész világ. A kihalóban lévö siketfajd meg költözzön el egy másik bolygóra, amit ugye én zavarok el. Eh....romlott ez a világ.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
attól függ, mi az indok.
pina/lóvé/egyéb?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Idei elsõ Bike-ban volt telóteszt?
Ha valaki elõkaparná és elregélné mit írnak a Suntour-ék Epiconjáról megköszönném!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ird már le pm-ben mi ez az egész, szimpla kiváncsiság

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
ha többször megfenyegetnek, leveleket írogatnak, barátnõt zaklatnak, mikor lehet/érdemes rendõrséghez fordulni?

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

mi volt ez? ORTT adott egy óra büntit?

Hirtelen elkezdtem keresni a "Lájk" gombot, de nem találtam. POD