Még mindig nincs jogsid?
nincs,meséltem múltkor,hogy a saját vizsgámon az oktató bukott meg,hogy nem volt engedélye.azóta nem is nagyon ültem kocsiban.tanulok érettségire/nyelvvizsgára
Még mindig nincs jogsid?
egyénit annyi kiváltani, hogy kitöltöd a formanyomtatványt, majd beküldöd neten és 1-2 napon belül jön a válasz, hogy EV lettél.igen bt-tol ockodom
bar nem akarok olajat szokiteni vagy ilyesmi
de megis csak mas
egyeni kivaltasanal kell vmi letet?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
hallgasd csak Tig! tartósításról beszél, csak épp minden nagyvállalat b@szik rá.
MR player
A biológiai tartósítás kutatója - MR1-Kossuth Rádió
igen bt-tol ockodom
bar nem akarok olajat szokiteni vagy ilyesmi
de megis csak mas
egyeni kivaltasanal kell vmi letet?
A sebesség mindent megold.
NE ÍGY! NE ÍGY!
igen azert kene most elkezdeni, hogy kesobb 1 ev mulva evas lehessek
a bt es egyeni vallakozo kozott van kulonbseg?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Csak a végén rossz, amikor ki akarsz szállni és el kell számolnod a pénzzel.
tovabbkepzesre?
tandijra lehet?
a befizetendo tandijjammal inditanek egy vallalkozast pl kft-t amibe beraknam az osszeg majd onnan fizetnem a tandijjamat.
jarhato ez?
kesobb jol jonne egy vallalkozas /eva-val/ addig meg csinalnek ra vmi kis forgalmat.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Tõzsdére....a Drótgyár is ugy bukta el a pénzét...Eladták egy cseh vállakozónak jelképes 1euróért a gyárat mindennel.....van rajta 2milliárd adósság....(a termelési igazgató fiától tudom)
hallgasd csak Tig! tartósításról beszél, csak épp minden nagyvállalat b@szik rá.az a gáz ha cukor és vegyszermentest akarok az csak hõkezeléssel megy. akkor meg hazavágom a vitamintralmát
ha meg hideg eljárás akkor kell bele vmi kémia
lehet legjobb lefagyózni, aztán alkamanként beledarálni almalébe vagy hideg teába.
Dave, edzettem én annyit csilivel meg hegyes erõs zöddel a gyomromat meg a nyelõcsövemet, hogy kis citromlé ne okozzon problémát(persza a citromból folyó, az üvegest utálom)
A sebesség mindent megold.