Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Egy fura helyzet van - szóval barátnõmnek kerek perec mondták, hogy adjon pénzt, hogy átengedjék autóvezetésbõl. (de már konkrét hiba sincs, csak "nem szimpatikus a vezetési stílusa") Ugye ez ismert dolog a pesti iskolákkal kapcsolatban. Borzasztóan sérti az igazságérzetünket, szó sem lehet róla, de keresztbe akarunk tenni az autósiskolának (amit ugye nem nevezek meg). Ti mit tennétek?

Pénz átadásának rögzítése rejtett kamerával... Utána homár/youtube/jusztlaci, miegymás.

Nem lehet független vizsgabiztost kérni?

Szeretnél tovább morogni? Anyum valami 2500ft-ért elõfizetett egy évre a nõklapja ezotériára, mert járt hozzá a drágábbik kancsó. Ja, meg az újság egész jól ég. És van egy kancsónk 2500ért. :D

Valójában nem akarok morogni. Biciklizni akarok.

--Trifo

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vki tud tuti frankon szamolo berkalkulatort idei evre?
a decemberi fizum 16-al kevesebb a januari 8-al, mint amit a kalkulator kihoz
de a balek penzugyes meg csak pislog

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Egy fura helyzet van - szóval barátnõmnek kerek perec mondták, hogy adjon pénzt, hogy átengedjék autóvezetésbõl. (de már konkrét hiba sincs, csak "nem szimpatikus a vezetési stílusa") Ugye ez ismert dolog a pesti iskolákkal kapcsolatban. Borzasztóan sérti az igazságérzetünket, szó sem lehet róla, de keresztbe akarunk tenni az autósiskolának (amit ugye nem nevezek meg). Ti mit tennétek?

Diktafon, RTL Klub, TV2

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Mert csak "szabadonfutsz". :)

Szegény Fabian barátunk, inkább örülnénk, hogy kicsiny hazánk nyelvezetét elsajátította a maga módján, angol, német, francia, olasz mellett!:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egyébként meg:

7. Regisztráció és névválasztás (becenév/nincknév) során tiltjuk:

e) idegen személynév, híres emberek személyneve nicknévként regisztrálása (természetesen saját személynév lehet a saját nick)

Bár a helyesírása alapján lehet, hogy tényleg õ az.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezt a svájcisat nem értem...

--Trifo

Mert csak "szabadonfutsz". :)

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Már csak azért is, mert bringával jöttem dolgozni és nagyon élveztem.

--Trifo

én is voltam tekerni, túl is öltöztem:):)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

No, jól kibeszéltétek, hogy mekkora örökség ez a vízszûrõ kancsó, én meg jól megnyugodtam, hogy legalább nekünk nincs. Na erre asszony mondja tegnap, hogy "Mostazonnalelmészésveszelnekemveízszûrõkancsót.". Tehát most már nekünk is van. A tetejébe jól át is baszott vele az eladó gyerek: volt egy kancsó ötezeré', amin dátumot kell kis tekergetõ szaron beállítani, hogy mikor kell szûrõt cserélni. Meg volt tízé' olyan, ami figyeli a szûrõt és kis kijelzõn mutatja, ha cserélni kell. Legalábbis ezt mondta a faszi.
Namost otthon kiderült, hogy nem nézi a szûrõt, csak egy kis LCD féle szaron kijelez négy csíkot, ami bõl hetente elfogy egy. Amikor egy csík se látszik, akkor kell szûrõt csrélni. Vagyis vettem plusz 5 ropiért egy igen furcsa visszaszámláló órát. De legalább a kancsó szebb, mint a másik. Morgás befejezve.

--Trifo

Szeretnél tovább morogni? Anyum valami 2500ft-ért elõfizetett egy évre a nõklapja ezotériára, mert járt hozzá a drágábbik kancsó. Ja, meg az újság egész jól ég. És van egy kancsónk 2500ért. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
arra várhatnak...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

jó volt a buli.

részegen nem fórumozunk! :D

Elsõ postom telefonrol

befizetted a múltkori számlát? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

No, jól kibeszéltétek, hogy mekkora örökség ez a vízszûrõ kancsó, én meg jól megnyugodtam, hogy legalább nekünk nincs. Na erre asszony mondja tegnap, hogy "Mostazonnalelmészésveszelnekemveízszûrõkancsót.". Tehát most már nekünk is van. A tetejébe jól át is baszott vele az eladó gyerek: volt egy kancsó ötezeré', amin dátumot kell kis tekergetõ szaron beállítani, hogy mikor kell szûrõt cserélni. Meg volt tízé' olyan, ami figyeli a szûrõt és kis kijelzõn mutatja, ha cserélni kell. Legalábbis ezt mondta a faszi.
Namost otthon kiderült, hogy nem nézi a szûrõt, csak egy kis LCD féle szaron kijelez négy csíkot, ami bõl hetente elfogy egy. Amikor egy csík se látszik, akkor kell szûrõt csrélni. Vagyis vettem plusz 5 ropiért egy igen furcsa visszaszámláló órát. De legalább a kancsó szebb, mint a másik. Morgás befejezve.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A svájci, "szavakat" egymás után hányó, barátunk valóban ennyire hülye lenne?

A sebesség mindent megold.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
nem katinak hívják vagy csokinak?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jó volt a buli.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Elsõ postom telefonrol

Kela: wtf?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Szeretlek Fanni(L)(L(L)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jöhet a cucc, de a Bp.XIII. Gömb-Csata sarkon található bringaboltba is leadhatod a nevemre.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

nehogy olyan butan nezzen rad, mint Alex burce-ra. :D

Nem is néztem bután! Bármikor bármi értékesnek látszó cuccot elfogadok! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Ha utba esik, akkor Zeezoo lenne jo nekem, de nyugodtan mehet vissza Alex-nek a cucc. Egy ideig meg nem lesz ket kulacsos tekeresem, ugyhogy nem surgos. Majd szolj, hogy tudod-e vinni, es utba esne-e Zee. Szolnek neki elore nehogy olyan butan nezzen rad, mint Alex burce-ra. :D

9-es valtokarom meg lanctanyerjaim most nincsenek elfekvoben, de majd uzleteljunk valamit.