Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A nap lezárásaként X-akták,Irsai Olivér a Hiltop-tól hehhe

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ok
természetesen adok

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nincs fent, jelenleg nem elérhetõ, csak ímélt lehet írni, de jobban szeretem személyes hangon.
mindjárt megy privi.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Milyen célból?
Amúgy a honlapokon tuti fentvan.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Rob, Thez!
velotrade-hez tudtok adni telefonszámot?
köszi elõre is!:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha már nem tudok nagyon tanulni...

http://www.indavideo...ok_-_Skala_Coop

:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

feléltem a család vajaskenyér-készeletit

inkább az uborkákat tüntetnéd el innen
komoly marketing értéke van, csorog a nyálam

henryke07

henryke07

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!
Lécci vki segitsen,Kona shred 07'es bicohoz kellene nyeregcsõ!de nem tudom h mekkroa kéne szval h milyen méretû!!!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Tudtok mondani nekem olyan oldalt, ahonnan legálisan le lehet tölteni Dark Blue cd-t? Fontos lenne, hogy legális legyen!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Elõkerült egy teljesen felesleges topic: http://forum.bikemag...hread.php?t=617

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
feléltem a család vajaskenyér-készeletit

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
"ride after work"
maj' jövök
"In idem flumen bis non descendimus"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
áááá
nálunk forditott a helyzet :D
nõuralom van

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Sala: és akkor ezt már be is vezette(d) othon?

--Trifo

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
6. Aláírásban bármiféle üzleti tevékenység megjelenítése. Törlésre kerül minden olyan aláírás, amely üzleti tevékenységre hivatkozik, kis- vagy nagykereskedés honlapjára linkel. Kivétel: Bikemag Piactér adatlapra mutató hivatkozás - figyelem: NEM kiírni hogy "XY márkájú termék eladó"!

nekem megy
itthoniban

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jobboldali szoknyas hmm

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
azért jól elbeszégettek :D

Kitti ezt találta neten:

Idézet egy 1955-ös kézikönyvbõl:

"Készítse el a vacsorát idõben! Már reggel tervezze meg, vagy akár elõzõ este, hogy a férjét finom vacsora fogadja, amikor hazaér a munkából! Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg õ dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek!

A férfiak többsége éhes, amikor megérkezik a munkahelyérõl, és a kedvenc ételének elkészítésével kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát. Készüljön fel a fogadására!

Pihenjen 15 perccel az érkezése elõtt, így Ön friss és üde lesz, amikor megérkezik! Igazítsa meg a sminkjét, tegyen szalagot a hajába, és nézzen ki frissen! Az Ön férje sok idõt töltött a munkahelyén fáradt emberek között. Legyen érdekes és vidám! A munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra, és az
Ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa.

Csökkentse a zajt! Amikor a férje hazajön a munkából, kapcsolja ki a háztartási berendezéseket, és mondja meg a gyerekeknek, hogy õk is csendesedjenek el! Legyen boldog, hogy láthatja õt! Melegen mosolyogjon rá és mutassa ki õszinte vágyát, hogy teljesítse a kívánságait! Halgassa meg, amit mondani akar, és még ha Önnek is sok mondanivalója van számára, ne tegye azt közvetlenül a hazaérkezését követõen! Elõször õ beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében Önnél.

Ne zavarja. Ne panaszkodjon, ha a férje késõn érkezik haza, vagy ha este el akar menni vacsorázni Ön nélkül! Vita helyett próbálja meg megérteni, mekkora nyomás alatt van a munkája miatt!

Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne. És végezetül, ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket, és ne gyanakodjon az ítélõképességében vagy feddhetetlenségében!

Ne felejtse el, hogy õ a ház ura, és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan.
És jegyezze meg, a jó asszony tudja, hol a helye!"

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

zOrg: valóban, a noCache eredménye az, hogy minden ojjektumot mindig ki kell böfögjön magából a szerver. A teljes tartalomra nem is célszerû ilyet rátenni, hacsak valami különös oka nincs rá az embernek. De a vBulletin ezt csak mindenestül együtt tudja kezeni? Nincs lehetõség különbségtételre?

Az mondjuk számomra se világos, hogy egy kesselt, de megváltozott oldalt miért nem tölt le újra a böngészõ... Az elérési út módosítása biztosítaná a letöltõdést, de ez mondjuk pont itt elrontana egy kupac régebbi hivatkozást.

Bicikliszerelem... Gondoltál már arra, hogy mi lenne, ha esetleg még hajlamod is lenne tárgyakba beleszerelmesedni?

Jövõ héten talán eljutok oda, hogy meglegyen a general upgrade. Az újabb verzió optimalizáltabb (és kizárólag php/mysql 5-re), bár a rengeteg újabb funkció miatt sokkal több táblát használ (114 a jelenlegi és 147 az újabb). Van benne egy ilyen is - a nocache httpheaderen kívül:

Cached Posts Lifespan
Posts are normally stored with BB code tags etc. in the same form as the user posted them with so that it may be edited later, and then parsed at display time. By caching them, they are parsed at post time (instead of display time) into the HTML they will be displayed in and stored separately from the pre-parsed posts. This results in a faster display on threads, since the posts do not have to be parsed at display time.
This option determines how long posts are stored. While a post is cached, it will take approximately twice as much storage space since it is essentially being stored twice. If you have a busy site, and threads typically don't last very long, you can probably set this to a lower value such as 10 days. If you have a slower site, and threads typically last longer, 20 to 30 days might be a better choice. If you have the disc space, you can set this to a higher value for better performance.

Tárgyak és szerelmek:
Asszem öregszem: bele tudok szerelmesedni tárgyaimba.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
zOrg: valóban, a noCache eredménye az, hogy minden ojjektumot mindig ki kell böfögjön magából a szerver. A teljes tartalomra nem is célszerû ilyet rátenni, hacsak valami különös oka nincs rá az embernek. De a vBulletin ezt csak mindenestül együtt tudja kezeni? Nincs lehetõség különbségtételre?

Az mondjuk számomra se világos, hogy egy kesselt, de megváltozott oldalt miért nem tölt le újra a böngészõ... Az elérési út módosítása biztosítaná a letöltõdést, de ez mondjuk pont itt elrontana egy kupac régebbi hivatkozást.

Bicikliszerelem... Gondoltál már arra, hogy mi lenne, ha esetleg még hajlamod is lenne tárgyakba beleszerelmesedni?

Nekem meg be kellene már járatni a montin az új tárcsámat. Annyira jellemzõek a kmóra állások:
- városi, melóbajárós: 2730km
- monti: 120km
- tandem: 100km

boldogság / közlekedés arány nem túl fényes...

--Trifo

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Zorg: Utánanéztem ennek hogy és mint nem akarja a fórum szabályzatot frissíteni. IE-ben beírtam a böngészõbe és nem voltam bejelentkezve és 2008-as szabályzat van. S most jön a fordulat. Firefox-ban ha rákattintok hohy kilépés kilép, viszont amikor visszamegyek a fórum fõoldalra újra bevagyok jelentkezve. Jha és a 2004-es szabályzat van. Nem értem... töröltem a Cookie-kat is. Esetleg valami help?

Tûzrókánál: Ctrl+Shift+Del, majd nézd át az opciókat (célszerûen az összeset bepipálhatod) és OK gomb.

VIGYÁZZ!
Ha kedveled a fórumos, megosztós, stb. jelszavakat/kódokat a Firefox-szal tároltatni akkor sanyi lesz az összesnek!