Eszedbe jutott, hogy Õ az egyetlen, akinek nem tartozol...?!pont ma gondoltam rád
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. június 25. - 23:21
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 25. - 23:18
MJani, te mentél ma kint elöttünk kék mezben, Epic wolf-al a birkacsorda kellõs közepén, este negyed 8 magasságába a Tompos-nál, utánad akartunk menni, de egyszercsak eltüntél ...
Ki más lett volna ? Résztávoztam, nem volt esélyetek utolérni . A Tompos tetejéig mentem, lefelé kb 15 méterrel mentetek el elõttem. A Sanyi megint sisak nélkül ment.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. június 25. - 23:15
Szia mindenki. Újra itthon. Egy darabig.
pont ma gondoltam rád
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. június 25. - 23:13
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. június 25. - 23:12
a francba pont nem érek rá. na majd elküldöm a kopaszt.Pénteken megyek Pestre. Nyugatiba viszem a Maggim. Eladom.
Aki ütni akar jöjjön, egyedül megyek!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. június 25. - 23:11
Nyilván a technika is befolyásolja azt hogy mennyire képes az ember, de ez meg tényleg abszolúte fejleszthetõ, itt most a fizikai képességekrõl volt szó
Max pulzus ugrál össze-vissza, függ a pihentségi, edzettségi állapottól.
63nál olyan 64-66 között voltam, most 70 vagyok. Nagy tévedés hogy a Vo2Max nem fejleszthetõ, hanem csak a súlytól változik. Lassan, de _lehet_ fejleszteni.
Az alap savszint is érdekes dolog, nekem 3 körül van, 200 wattig lemegy 2 alá, majd elkezd nõni De volt már alap 2 is.
Vannak határok, de _szinte_ mindenkibõl kihozható a VB elsõ 50 helyezett, persze nem 80 éves korában kell elkezdeni
Siófok maraton elmarad! Ez biztos!
Ezt bizti nem figyelemen kívül hagytad "Persze minden fejleszthetõ, de vannak határaid, ez van benned! És azon túllépni nem tudsz(normál esetben)"
Így van mindenkibõl ki lehet hozni, de pl: neked sem lesz 90-s VO2max-d ... (de, ismerek olyan embert akinek alapból 80, akkor õ genetikailag atletikusabb alkat?)
vo2max: megnõtt a tüdõkapacításod biztos ...
Írta 2008. június 25. - 23:10
Csak Balu75 kérdezte
Írta 2008. június 25. - 23:08
A szervezõk már február óta tudják.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. június 25. - 23:07
Aki ütni akar jöjjön, egyedül megyek!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. június 25. - 22:59
Írta 2008. június 25. - 22:57
Max pulzus ugrál össze-vissza, függ a pihentségi, edzettségi állapottól.
63nál olyan 64-66 között voltam, most 70 vagyok. Nagy tévedés hogy a Vo2Max nem fejleszthetõ, hanem csak a súlytól változik. Lassan, de _lehet_ fejleszteni.
Az alap savszint is érdekes dolog, nekem 3 körül van, 200 wattig lemegy 2 alá, majd elkezd nõni De volt már alap 2 is.
Vannak határok, de _szinte_ mindenkibõl kihozható a VB elsõ 50 helyezett, persze nem 80 éves korában kell elkezdeni
Írta 2008. június 25. - 22:57
Sala, te meg egy szót se szólj!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 25. - 22:56
MJani, te mentél ma kint elöttünk kék mezben, Epic wolf-al a birkacsorda kellõs közepén, este negyed 8 magasságába a Tompos-nál, utánad akartunk menni, de egyszercsak eltüntél ...
Írta 2008. június 25. - 22:50
Jó, hát a 207 sem alacsony igazából :D:D
Nekem 41/189 idén...
Amúgy:
""Pl: VO2max, vitálkapacitas, testtömeg/watt, savasodási érték, max pulzus, ébredési pulzus, keringés, test zsír%. Ezek mind biológiai dolgok, hajlamok, velünk születettek, ez alapján lehet mondjuk valaki papíron rohadtul tehetséges és erõs.""
VO2max:fejleszthetõ. Nekem 63->75.
Testtömeg/watt: szintén fejleszthetõ, nyilván ha valaki ugyanakkora súly mellett erõsebb lesz akkor fejlõdött.
A többi még egyértelmûbb és még viszonylag rövidtávon belül is változhat.
Lehet, te rosszul értetted amit írtam, vagy én fogalmaztam rosszul? Azt akartam mondani ezzel, hogy minden ember más és más nincsen két egyforma sportoló, mint két egyforma génállomány sem.
Persze minden fejleszthetõ, de vannak határaid, ez van benned! És azon túllépni nem tudsz(normál esetben)
VO2max: 63 volt milyen súlyod volt, és ha most 75, milyen súlyod is van?
A fejleszthetõ ... inkább úgy hangzik jól, ha edzel akkor fogysz és ezzel javul a testúly kg-ra vetített oxigénfelvételed, ergo, ha lefogysz magasabb lesz. A mértégegysege (ml/kg/min), az meg akkor is állandó marad, tehát a mértékegység alapján van egy optimális mérõszám amit tud a szervezeted. Ha edzett vagy akkor ki tudod magadból hozni, ha nem akkor romlik, tehát ezt is örökölted.
A maxpulzust hogyan feljeszted:p az évek múlásával csak romlik vagy stagnál az edzetségi szinttel
Meg mondjuk az alap savszintet, nekem pl 1,1 mikor csak bringára ülök, ugyan ez csapatársamnak 2,2. És ez ennyi volt õsszel és tavasszal is. Mondjuk az fejleszthetõ, hogy a köztes tartományokban milyen savszintre vagy képes
Testömeg/watt: a súly csökkentésével is elérhetõ, így ha az erõszinted megmaradt akkor is fejlõdött, de ez csak papíron van így ... mikor mész felfelé egy Kisnána szintü ritmustalan emelekedõn ott hiába vagy erõs, ha nincsen technikád, na itt borul a papíron erõs dolog. vagy nem?
Írta 2008. június 25. - 22:44
Végiggondol...
És hoppp, beugrik, hogy Villány!
Nincs jégborunk.
Amúgy aki volt már ilyenen és kiderült, hogy ismerem (), az tudja, hogy mindig van bringás-ingyér-akció.
hogyisvanezazingyéééébor?
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. június 25. - 22:34
Végiggondol...
Nincs jégborunk.
Amúgy aki volt már ilyenen és kiderült, hogy ismerem (), az tudja, hogy mindig van bringás-ingyér-akció.
figyu, ahogy én nem, úgy még sokan nem tudják ezt. szerintem azért pult alá készítsetek be pár liter tablettás jégbort
pécsi "munkatársak" feljöttek a boglári bornapokra, kóstolgatták a borokat, egyiknél megálltak, hogy 'akkor ebbõl egy nagy flaskával', aztán villányi volt...
jót röhögtek, hogy hazait isznak...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. június 25. - 22:31
Nincs jégborunk.
Írta 2008. június 25. - 22:20
ne hallgasd el, hogy 150 Ft/dl, a jégbor pedig 500 Ft/ dlSzombaton lesz Budajenõn kis boros rendezvény.
Lehet jönni kóstolni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. június 25. - 22:17
Van hordozható is. Azt nem kell szerelni...
Bár ugye _nem megy a tanulás_, de ha nem is kéne, hogy menjen, akkor egy Siller itt is beficcenne...
Szombaton lesz Budajenõn kis boros rendezvény.
Lehet jönni kóstolni...
Írta 2008. június 25. - 22:04
Önkormányzat dolgozik az ügyön, kiváncsi vagyok mire jutnak...
persze légkondit nem szabad felszereltetni.
hulljon a férgese..
fuck me, i'm famous!