Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2008. July 07. - 18:14
Posted 2008. July 07. - 17:36
Posted 2008. July 07. - 17:33
már (még?) nem zörög a felni, igaz, a technokolt fixáltam egy kis ragasztópisztolyos cuccal. köszi hozé a tippet:) majd adok neki holnap terepen, aztán ha igen, akkor kitalálok valamit. de elég idegesítõ, amikor az elsõ kerék olyan reteszelõ hangot ad, mint a hátsó.
Posted 2008. July 07. - 17:24
egy lada!
rave allitotta anno a torvenyt.
lassu a net lassu a forum
megyek ki
enis jo minosegben gyujtom zene
ezert toltok ape ill flac formatumban
rave allitotta anno a torvenyt.
lassu a net lassu a forum
megyek ki
enis jo minosegben gyujtom zene
ezert toltok ape ill flac formatumban
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. July 07. - 17:23
Posted 2008. July 07. - 17:19
..amolyan v.ani mintára..
hopp egy sör
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. July 07. - 17:11
indítvány támogatom
jönn a vihar
jönn a vihar
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. July 07. - 17:06
látom nem csak nekem van tele a tököm ezzel a nappal.
Inditványozom a "Aki kimondja a 'CJ' szókapcsolatot, az kövi talin fizet egy sört" címû megállapodást, amolyan v.ani mintára..
Inditványozom a "Aki kimondja a 'CJ' szókapcsolatot, az kövi talin fizet egy sört" címû megállapodást, amolyan v.ani mintára..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. July 07. - 17:04
igen, van egy pár adag olyan zeném, melyet nem a lemezboltban vettem. de:
amíg nem hallottam a számokat, addig én nem veszek meg egy cd-t a mai lemezárak mellett (bár már kezdenek lejjebb menni). persze, a slágereket nyomják a rádiók meg a zenecsatornák - de a maradék X szám az esetek nagy többségében csak valami töltelék. szóval letöltöm/meghallgatom youtubeon vagy valami online médiatáron, aztán ha tetszik, akkor megveszem cd-n. ha meg nem, akkor csak a slágereket hagyom meg a gépen...itt van a fiókomban egy doboz, tele lemezzel, (mind felmásolva gépre, ugyanis MP3 lejátszóm van) végigkövethetõ rajta a zenei "fejlõdésem": van itt eminemtõl kezdve iron maidenen át U2-t és Zagart érintve Armin van Buurenig minden.
CJ-re pedig nem utazom, ez félreértés. gondoltam kerülök vele Balaton kört, meg is kérdeztem, csatlakozhatok-e, csak pontos idõpontot nem egyeztettünk, mert nem tudtunk. felvettem msn-re, erre õ ír egy nem igazánbarátságos hangú privit, hogy mi az, hogy nem veszem fel msn-re, meg hogy mit túráztatom itt, hogy most jövök nem jövök...nem olvastam el egybõl, nem voltam gépnél, majd rá 15 percre ír egy másikat, hogy hát mit képzelek, meg hogy ez nem fair. csak fel kellett volna mennie msn-re, és láthatta volna, hogy felvettem...meg egy kicsit gondolkodnia, és rájönnie, hogy ha azt írom, hogy rohadtul utálok egyedül aszfaltozni, akkor nem fogok az ellen tenni, hogy legyen valaki, akivel mehetek.
amíg nem hallottam a számokat, addig én nem veszek meg egy cd-t a mai lemezárak mellett (bár már kezdenek lejjebb menni). persze, a slágereket nyomják a rádiók meg a zenecsatornák - de a maradék X szám az esetek nagy többségében csak valami töltelék. szóval letöltöm/meghallgatom youtubeon vagy valami online médiatáron, aztán ha tetszik, akkor megveszem cd-n. ha meg nem, akkor csak a slágereket hagyom meg a gépen...itt van a fiókomban egy doboz, tele lemezzel, (mind felmásolva gépre, ugyanis MP3 lejátszóm van) végigkövethetõ rajta a zenei "fejlõdésem": van itt eminemtõl kezdve iron maidenen át U2-t és Zagart érintve Armin van Buurenig minden.
CJ-re pedig nem utazom, ez félreértés. gondoltam kerülök vele Balaton kört, meg is kérdeztem, csatlakozhatok-e, csak pontos idõpontot nem egyeztettünk, mert nem tudtunk. felvettem msn-re, erre õ ír egy nem igazánbarátságos hangú privit, hogy mi az, hogy nem veszem fel msn-re, meg hogy mit túráztatom itt, hogy most jövök nem jövök...nem olvastam el egybõl, nem voltam gépnél, majd rá 15 percre ír egy másikat, hogy hát mit képzelek, meg hogy ez nem fair. csak fel kellett volna mennie msn-re, és láthatta volna, hogy felvettem...meg egy kicsit gondolkodnia, és rájönnie, hogy ha azt írom, hogy rohadtul utálok egyedül aszfaltozni, akkor nem fogok az ellen tenni, hogy legyen valaki, akivel mehetek.
Posted 2008. July 07. - 16:45
Posted 2008. July 07. - 16:44
hivom rendort vmi perverz alak molesztalja azt a kis sracot
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2008. July 07. - 16:41
ha egy-kétezer lenne üsse kavics megvenném (kispál kivétel)
dehát no, 4000 felett kezdõdnek (akicóst kivéve ugye)
ezt meg csak ugy
dehát no, 4000 felett kezdõdnek (akicóst kivéve ugye)
ezt meg csak ugy
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. July 07. - 16:41
??
jaaa
egy védõügyvéd ezzel sosem érvelne, h ha ti is, akkor én is, mert értelmetlen
csak az, hogy látom, h Dave utazik CJ-re, és ez most kicsit álszentnek tûnt
akkor nem csak nekem tûnt fel
Posted 2008. July 07. - 16:37
mert jogom van nem venni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2008. July 07. - 16:09
Tigger azt írta, van aki elvbõl sem vesz gyárit. Erre voltam kiváncsi, hogy mi vezeti az ilyen embereket... A "4000 forintos árból úgysem megy az elõadónak túl sok, inkább letöltöm", az nekem nagyon gyenge lábakon áll.
Posted 2008. July 07. - 15:54
Gyalogkakukk: pl olyan elv alapján, hogy letöltötted, meghallgattad, rájöttél, hogy szar, letörölted, elfelejtetted.
Ha meg tetszik, akkor megveszed a CD-t, akár ki se bontva felteszed a polcra, mert úgyis az MP3-at hallgatod a zseblejátszón... No, ez éppen nem én vagyok, de ismerek ilyet.
Amúgy meg ami a CD megvásárlás vs zenekar támogatása témát illeti, az eléggé bullshit. Van szerencsém ismerni olyan zenészt, aki nem gyenge produkciót adott ki a kezébõl és ezzel együtt a 4000+ FT-os CD árból kb 150Ft jut az egész zenekarnak. Akkor már inkább intenzív koncertlátogatás, talán abból a pénzbõl több jut annak, akinek szánod.
--Trifo
Ha meg tetszik, akkor megveszed a CD-t, akár ki se bontva felteszed a polcra, mert úgyis az MP3-at hallgatod a zseblejátszón... No, ez éppen nem én vagyok, de ismerek ilyet.
Amúgy meg ami a CD megvásárlás vs zenekar támogatása témát illeti, az eléggé bullshit. Van szerencsém ismerni olyan zenészt, aki nem gyenge produkciót adott ki a kezébõl és ezzel együtt a 4000+ FT-os CD árból kb 150Ft jut az egész zenekarnak. Akkor már inkább intenzív koncertlátogatás, talán abból a pénzbõl több jut annak, akinek szánod.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2008. July 07. - 15:50
K:védõügyvéd leszel? :chin:
??
jaaa
egy védõügyvéd ezzel sosem érvelne, h ha ti is, akkor én is, mert értelmetlen
csak az, hogy látom, h Dave utazik CJ-re, és ez most kicsit álszentnek tûnt
Posted 2008. July 07. - 15:47
nem tom, soha nem értettem emg, igaz nem is akartammilyen elvek alapján lehet megállni az eredeti hanghordozók vásárlását?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. July 07. - 15:41
nálad
van aki meg elvbõl sem vesz gyárit
nekem meg nincs médiatáram
milyen elvek alapján lehet megállni az eredeti hanghordozók vásárlását?