Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. május 06. - 12:12

Írta 2011. május 06. - 11:35

elol M9x1 vagy regebben M8x1
menetes szarban ilyet nem kapol
szabvanyos mind, csak nem jaratos
de sima tengelykent lehet kapni jo meretben az lehet kiadja ugyis jobb ha rovid a tamasz a tengelynek
nincs meg valakinek:
dr heinrich hoffmann borzas peti
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. május 06. - 11:08

Niccse pénz a kártyámon, jelzésértékûen megcsörgettelek. Fent vagyok Pesten, itt a kabát is szóval nem áll semmi az utunkba!Sokaknak szokott még hónapokig elõjönni, hogy jajjistenemelnefelejtsemeztmegazt. Bár Kiskubai nem épp az, akirõl ezt feltételezném...
Jut eszembe, Kiskubai úr, mikor és hogyan kaphatnám vissza a kabátomat?
--Trifo

Kela: 1-2 év és úgyis tétel lesz...

Írta 2011. május 06. - 10:51

Értem. 10x1-es menet van hátul, elöl meg (azt hiszem) 9x1-es. Idióta egy méretek, egyik sem szabvány.Nem a gyorszár kellene, hanem a tengely maga. Az a menet, amire a kónuszt tekered fel. Kis kulikocsit szeretnék csinálni kajaktologatáshoz és az lenne a legegyszerûbb, ha egy menetes szár két végére fel tudnám passzítani a két 12"-es kereket.
--Trifo
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. május 06. - 10:49

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2011. május 06. - 10:48

Nem a gyorszár kellene, hanem a tengely maga. Az a menet, amire a kónuszt tekered fel. Kis kulikocsit szeretnék csinálni kajaktologatáshoz és az lenne a legegyszerûbb, ha egy menetes szár két végére fel tudnám passzítani a két 12"-es kereket.M5. Biztos kapható, valahol. De gyorszár helyére nem tenném, ha netán erre akarnád használni.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. május 06. - 10:41

...majd egy gyermeteg hasonlattal próbálja közösülésre bírni a fiatalkorú leányzót.....
Halkan jegyzem meg, ( bár tudom, hogy poén ) elemzésnek elég gyenge, pedig annak van álcázva. Aki írta nem sok irodalmi vénával rendelkezik, körülbelül annyival, mint aki megalkotta a számot.
Írta 2011. május 06. - 10:39

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a standard régi fajta gyorszáras agyak tengelyén pontosan milyen menet van, és hogy netalán kapható-e ilyen méretû menetes szár?
--Trifo
M5. Biztos kapható, valahol. De gyorszár helyére nem tenném, ha netán erre akarnád használni.
Írta 2011. május 06. - 10:31

Pont ezzel a módszerrel helyeztem el a Speci vázat a GT helyébeszerelõ állványra még jó megoldás lehet két kampó a plafonba, és arról lógatni a bringát

Akkor ez tulképp annak való, aki jobban szeret korcsolyázni, mint biciklizni.kényelmesen megélni...inkább idénymunka,nálunk legalábbis-tavasszal kezd beindulni a dolog,nyáron nem gyõzzük,õsszel egyre kevesebb,télen alig alig
Sokaknak szokott még hónapokig elõjönni, hogy jajjistenemelnefelejtsemeztmegazt. Bár Kiskubai nem épp az, akirõl ezt feltételezném...inkább örülnél vele együtt, hogy többé ez már nem lesz téma..
Jut eszembe, Kiskubai úr, mikor és hogyan kaphatnám vissza a kabátomat?
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a standard régi fajta gyorszáras agyak tengelyén pontosan milyen menet van, és hogy netalán kapható-e ilyen méretû menetes szár?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. május 06. - 09:07

Írta 2011. május 06. - 04:25

Írta 2011. május 05. - 22:50

Írta 2011. május 05. - 22:28

ha jól tudom nincs errefele aktívkodó jövõre érettségizõ fórumtag
Ne kiabáljuk el

Nuca: zummmmmmmmmmmhugodnak hogy ment?
Írta 2011. május 05. - 22:13

Én csak szóltam, hogy nehogy folytatása legyen, mert gyorsan elmérgesedik a helyzet, mint minden évben.
Mondjuk mostanában elég normálisan kezelik az emberek a helyzetet, lehet ez a liberális moderálás eredménye.
nem azt mondtam, hogy nem idegesített
Írta 2011. május 05. - 22:06

Írta 2011. május 05. - 22:02

szoval pin@
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. május 05. - 21:52

inkább örülnél vele együtt, hogy többé ez már nem lesz téma..
Én csak szóltam, hogy nehogy folytatása legyen, mert gyorsan elmérgesedik a helyzet, mint minden évben.
Mondjuk mostanában elég normálisan kezelik az emberek a helyzetet, lehet ez a liberális moderálás eredménye

Írta 2011. május 05. - 20:39

Egy kb. 65 éves öreg megb@szta az ott "dolgozók" anyukáját egy roma meg legyilkolással fegyegetözött

A nagykövetségtöl 40-50m re van egy üzlet, ahol szerb élelmiszert lehet vásárolni. A bolt elött 2 munkás ül a küszöbön, dohányzik és szerbül kiabálnak egymás közt.
Vettem 2 Jelen Pivo anyagot és házi kolbászt is.
Kislányom ir majd egy fogalmazást holnap a kalandos mai napról. Kultiválódhat a sok német gyerek.
Írta 2011. május 05. - 19:13

Ki tudja mi szúrja jobban a moderátorok szemét. A suli témára érzékenyek szoktak lenni.
inkább örülnél vele együtt, hogy többé ez már nem lesz téma..
Írta 2011. május 05. - 18:58

Csúnya volna ha ezért az összesen 4-5 posztért megb@szkodnának, de a két oldalnyi szerelõsért nem...pedig annak a topicját még szokták is használni, és az utolsó kb TÍZ oldal az állványkérdésrõl szól benne....
Ki tudja mi szúrja jobban a moderátorok szemét. A suli témára érzékenyek szoktak lenni.