Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
én szögvasból kétoldalt csinálnék kis keretet a kerekeknek és mint a papucsba, úgy mennének bele a saját tengelyükkel. ha egy a két kerék tengely e akkor egy zárt difivel nehezebb finoman manõverezni, ami gondolom egy ilyen kajak tárgynál szükséges lehet.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hatul M10x1
elol M9x1 vagy regebben M8x1
menetes szarban ilyet nem kapol
szabvanyos mind, csak nem jaratos

de sima tengelykent lehet kapni jo meretben az lehet kiadja ugyis jobb ha rovid a tamasz a tengelynek

nincs meg valakinek:
dr heinrich hoffmann borzas peti

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Sokaknak szokott még hónapokig elõjönni, hogy jajjistenemelnefelejtsemeztmegazt. Bár Kiskubai nem épp az, akirõl ezt feltételezném...

Jut eszembe, Kiskubai úr, mikor és hogyan kaphatnám vissza a kabátomat?

--Trifo

Niccse pénz a kártyámon, jelzésértékûen megcsörgettelek. Fent vagyok Pesten, itt a kabát is szóval nem áll semmi az utunkba! :D

Kela: 1-2 év és úgyis tétel lesz... :D...vagy inkább :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem a gyorszár kellene, hanem a tengely maga. Az a menet, amire a kónuszt tekered fel. Kis kulikocsit szeretnék csinálni kajaktologatáshoz és az lenne a legegyszerûbb, ha egy menetes szár két végére fel tudnám passzítani a két 12"-es kereket.

--Trifo

Értem. 10x1-es menet van hátul, elöl meg (azt hiszem) 9x1-es. Idióta egy méretek, egyik sem szabvány.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
tehát a csõtengely

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

M5. Biztos kapható, valahol. De gyorszár helyére nem tenném, ha netán erre akarnád használni.

Nem a gyorszár kellene, hanem a tengely maga. Az a menet, amire a kónuszt tekered fel. Kis kulikocsit szeretnék csinálni kajaktologatáshoz és az lenne a legegyszerûbb, ha egy menetes szár két végére fel tudnám passzítani a két 12"-es kereket.

--Trifo

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

...majd egy gyermeteg hasonlattal próbálja közösülésre bírni a fiatalkorú leányzót.....

Halkan jegyzem meg, ( bár tudom, hogy poén ) elemzésnek elég gyenge, pedig annak van álcázva. Aki írta nem sok irodalmi vénával rendelkezik, körülbelül annyival, mint aki megalkotta a számot.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a standard régi fajta gyorszáras agyak tengelyén pontosan milyen menet van, és hogy netalán kapható-e ilyen méretû menetes szár?

--Trifo

M5. Biztos kapható, valahol. De gyorszár helyére nem tenném, ha netán erre akarnád használni.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

szerelõ állványra még jó megoldás lehet két kampó a plafonba, és arról lógatni a bringát

Pont ezzel a módszerrel helyeztem el a Speci vázat a GT helyébe :)

kényelmesen megélni...inkább idénymunka,nálunk legalábbis-tavasszal kezd beindulni a dolog,nyáron nem gyõzzük,õsszel egyre kevesebb,télen alig alig

Akkor ez tulképp annak való, aki jobban szeret korcsolyázni, mint biciklizni.

inkább örülnél vele együtt, hogy többé ez már nem lesz téma..

Sokaknak szokott még hónapokig elõjönni, hogy jajjistenemelnefelejtsemeztmegazt. Bár Kiskubai nem épp az, akirõl ezt feltételezném...

Jut eszembe, Kiskubai úr, mikor és hogyan kaphatnám vissza a kabátomat?

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a standard régi fajta gyorszáras agyak tengelyén pontosan milyen menet van, és hogy netalán kapható-e ilyen méretû menetes szár?

--Trifo

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
...majd egy gyermeteg hasonlattal próbálja közösülésre bírni a fiatalkorú leányzót.....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
a sok buta sztori rólad, csináljunk ma olyat amit megbánunk ma hooolnap óóóó kicsi....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nem azt mondtam, hogy nem idegesített

ok.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

ha jól tudom nincs errefele aktívkodó jövõre érettségizõ fórumtag :D

Ne kiabáljuk el :)

Nuca: zummmmmmmmmmmhugodnak hogy ment?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Én csak szóltam, hogy nehogy folytatása legyen, mert gyorsan elmérgesedik a helyzet, mint minden évben.
Mondjuk mostanában elég normálisan kezelik az emberek a helyzetet, lehet ez a liberális moderálás eredménye :) .

nem azt mondtam, hogy nem idegesített

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
ha jól tudom nincs errefele aktívkodó jövõre érettségizõ fórumtag :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez nem moderacio kerdese csak azt nem veszik eszre ezek az emberek minden evben hogy nekik ez most hatalmas nagy dolog de masoknak nem. es a szereloallvany tema nem kerul elo menetrendszeruen minden majusban.

szoval pin@
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én csak szóltam, hogy nehogy folytatása legyen, mert gyorsan elmérgesedik a helyzet, mint minden évben.
Mondjuk mostanában elég normálisan kezelik az emberek a helyzetet, lehet ez a liberális moderálás eredménye :) .

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Ma szippantottam egy kis balkán levegöt a szerb nagykövetségen Stuttgartban.
Egy kb. 65 éves öreg megb@szta az ott "dolgozók" anyukáját egy roma meg legyilkolással fegyegetözött :D
A nagykövetségtöl 40-50m re van egy üzlet, ahol szerb élelmiszert lehet vásárolni. A bolt elött 2 munkás ül a küszöbön, dohányzik és szerbül kiabálnak egymás közt.
Vettem 2 Jelen Pivo anyagot és házi kolbászt is.

Kislányom ir majd egy fogalmazást holnap a kalandos mai napról. Kultiválódhat a sok német gyerek.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Ki tudja mi szúrja jobban a moderátorok szemét. A suli témára érzékenyek szoktak lenni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Csúnya volna ha ezért az összesen 4-5 posztért megb@szkodnának, de a két oldalnyi szerelõsért nem...pedig annak a topicját még szokták is használni, és az utolsó kb TÍZ oldal az állványkérdésrõl szól benne....

Ki tudja mi szúrja jobban a moderátorok szemét. A suli témára érzékenyek szoktak lenni.