Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2008. September 02. - 09:31

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. September 02. - 09:17

Sajnos.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. September 02. - 07:54

Meg eljártak templomba és hittek valamiben,kevesebbet is stresszeltek.Nem akartak harácsolni,békében éltek magukkal stbMeg a vörösbor nem mutatható ki a vérben(mert az is vörös, hehe).
Amúgy ha megnézzük, a régi idõk emberei szalonnát szalonnával esznek, rá pedig borocska-pálinka, majd pipa.És 90 évesen még kapálnak, élik életüket, mondhatni egészségesek.Leszámítva az öregséggel járó nyûgöket: térd-hátfájás.
Az baj, ha csak mintha...t.
Amikor Tokajban jártunk ott kóstoltam igazi bort, igaz fehér bor, de jó volt.Mintha a szõlõ ízr is érzõdött volna benne.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. September 02. - 05:35

"A katolikusoktól ments meg Uram minket!"Nem olyan családból származom...
meg hát a neveltetésem, és ugye hívõ katolikus vagyok!

amúgy Zsiszi tényleg haláli pofa, akkora, hogy Buék kupán kitakarta a napot, de nagyon kedves. ha nem tudnám, a fentiek ismeretében simán lehetne félni Tõle

a küzdõsportok tényleg jóságra nevelnek. 2x is belekaptam pár hónapra, de mindig közbejött valami, hogy abba is hagytam sajnos. itthon is észrevették meg a suliban is, hogy fegyelmezettebb lettem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. September 01. - 23:56

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. September 01. - 23:52

Majd megyek Sikondára rémíszteni!!!:scared:
Valami soft-horror megy az egyik csatornán - bocsesz, kanálison. Hú de sz*r!
Ellenben, ebben is piál az egyik tag!

Posted 2008. September 01. - 23:50

Rém szimpatikus XXL-es úriember, de fõleg a fentiek ismeretében nem akarnék összeakadni vele..

Posted 2008. September 01. - 23:41

mert ha innál, le lenne foglalva a kezed és nem tudnál ide mindenféle hülyeséget írogatniaz a baj, h nem iszol és az a baj, h nem iszol

Posted 2008. September 01. - 23:40

Aztán a kiyukushin és a kung-fu megváltoztatott - vagy hát akkoriban változtam meg - és sikerült lenyugodni.
Mondjuk ennek vajmi kevés köze van a piához.

Posted 2008. September 01. - 23:36

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. September 01. - 23:32

Nem olyan családból származom...
Istenem, miket hablatyolok itt össze?!
Olyannak látszom én, kérem tisztelettel!?
Az jó mert egyesek visszaélnek azzal, hogy jártasak a harcmûvészetekben.
Posted 2008. September 01. - 23:30

Istenem, miket hablatyolok itt össze?!

Olyannak látszom én, kérem tisztelettel!?
Posted 2008. September 01. - 23:27

Posted 2008. September 01. - 23:21

Eredeti szerzõ: konásandrás
nyomtál valami sportot olyan igazán keményen, versenyszerûen?
Mivel hiperaktív gyerek voltam - anno csak k**va rossz kölyöknek hívtak - már 10 évesen elküldtek bokszolni, meg közben atletizáltam. Aztán jött 8 év kiyukushin karate és kung-fu. Ezt verseny szerûen csinátam, és egész jó eredménnyel. Közben a bringa, amit szép lassan kezdtem, majd a végén - úgy 6 évvel ezelõttig - heti 4-5 edzéssel csináltam.
Aztán a melóm változott, majd jött egy saját cégalapítás, és mindez elmaradt. Jött az öröm bringázás.

Ez van!
Amúgy mai napig az egykori sportdokim az egyetlen, aki normálisan foglalkozik velem.
Posted 2008. September 01. - 23:14

Amikor Tokajban jártunk ott kóstoltam igazi bort, igaz fehér bor, de jó volt.Mintha a szõlõ ízr is érzõdött volna benne.
Tipp: ha étteremben jártok, desszert mellé igyatok bort, vagy rántott sajt mellé.Állítólag nagyon feldobja a bor ezeknek az ízét, akárcsak a sülteknek.
Remélem én is kipróbálhatom majd egyszer.

Posted 2008. September 01. - 23:04

Pozitív hatásai [szerkesztés]
Két európai országban már receptre kapható a sör, aki Lengyelországban és Csehországban vesekõ betegségben szenved, sörét a társadalombiztosítás fizeti.
- Jelentõs antioxidáns tartalmú;
- Vízhajtó és vesekõ-képzõdést megelõzõ
- Az ártalmas LDL koleszterin szintjét csökkenti
- Nyugtató, altató hatású;
- Magas vitamintartalmú (B1, B2, B3, B6, B9, H)
- Jelentõs mennyiségû ásványi anyagot (Cu, Fe, Zn, Mg) tartalmaz
- Vírusfertõzések elleni védelem
- Stimulálja az immunrendszert (xanthohumoltartalma miatt)
nyilván nem a mértéktelen italozásról beszélünk, de napi 1 üveg nem árthat meg...
Posted 2008. September 01. - 23:02

azt én is több dokitól hallottam hogy napi 1-1,5 dl (nem liter) jófajta vörösbor tényleg egészéséges....én ettõl független utálom, még a szagát is.ha a hosszú életnél felvetõdik az alkohol, akkor újfent egy igen nagy ferdítésrõl van szó...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. September 01. - 22:59

nyomtál valami sportot olyan igazán keményen, versenyszerûen?Nem akarok vitaindító lenni, de érdekes dolog, hogy én kb 30 éves koromig nem ittam alkoholt, aztán a sporidoki rámröffent, hogy nyugodtan szlopikáljak sört, mert az nem fog ártani.
Persze ne edzések,meg versenyek elõtt!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. September 01. - 22:44

Persze ne edzések,meg versenyek elõtt!

Amúgy a nyári túránk alkalmával a pálinka nálam tényleg gyógyító hatású volt. Nem is kicsit!
Posted 2008. September 01. - 22:43

Inkább oda akartam kilyukadni, hogy régebben az emberek tovább éltek.Nem szennyezték magukat annyira.Én sem hiszem, hogy az alkoholtól élnének sokáig.
A bor meg sör jótékony hatására meg nem emlékszek(érted:D)hogy lenne, de mégis vannak akik hiszik.Szerintem is van benne valami.
Talán az alkohol fetõtlenítõ/tisztító hatása(ha van neki) az ami jótékony lehet.Mert végül is ezek nem tömények, tehát nem roncsolják annyira a szervezetet.Gondolom én:)
Ja, meg a sör(kis mennyiségben) javítja a vesemûködést.