Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2008. September 02. - 15:12
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2008. September 02. - 14:42
Posted 2008. September 02. - 14:37
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2008. September 02. - 14:37
ismerõs szitu:D aztán néztem hogy maggi az:\:\Maggi, hirtelen az avatarodra néztem rá, azt hittem hogy regisztrált a fórumra valami jóféle csaj
én inkább boros vagyok, abból is a szárazabb vörös
Posted 2008. September 02. - 14:29
Posted 2008. September 02. - 14:29
Posted 2008. September 02. - 14:02
Posted 2008. September 02. - 13:52
Blog ON...
Ja, és persze ha már mértékkel fogyaszt az ember mindent, vagyis nem tonnaszám, akkor legalább rendes minõséget vegyen. Nem úgy értem, hogy márkás, hanem úgy, hogy jó.
--Trifo
Errõl Csete Hadnagy (nagy hö, mert katonáknál az a keresztnév) jut eszembe.
Az egész század egyetemet, fõiskolát végzett pasi,
különbözõ iskolákról, különféle végzettséggel, jogász, mérnök, geodéta stb.
Csete Hadnagy, mint frissen végzett századparancsnok pont annyi idõs volt mint mi.
1984 tavaszán (a fórumosok fele akkor még nem is élt ) készülõdtük haza az eskü után.
Erre kiállt a század elé, és elmondta hogyan is kell viselkedni "odakinn".
Mondókáját azzal zárta, hogy:
"...és alkoholt csak mértékkel fogyasszanak. De a mérték ne a vödör legyen."
Igy él(t)ünk mi.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. September 02. - 13:40
Thy,jó a brutális munkagép
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. September 02. - 13:29
A Hilltopnak a csavaros, vagy a dugós tételébõl kóstoltál?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. September 02. - 13:15
Bor: Az Irsai Olivérben tényleg lehet érezni bodzás ízt (Hilltop)
-=B.B.B.=-
Posted 2008. September 02. - 13:06
Köszönöm szépen...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. September 02. - 12:18
Posted 2008. September 02. - 10:03
Az vörösborból meg a sörbõl nem az alkohol a jótékony hatású, hanem a többi mindenféle antioxidáns, meganyámkínja. Összességében ezek hasznosabbak, mint amennyit az alkoholtartalom árt.
Általános elv: mértékkel mindent. Meg használja a józan eszét, akinek még van. Mértékkel fogyasztva nem lesz baj se az alkoholból, se a cukorból, vagy zsíros ételekbõl. Még tán a fûbõl se, bár ahhoz nem volt még szerencsém.
Ja, és persze ha már mértékkel fogyaszt az ember mindent, vagyis nem tonnaszám, akkor legalább rendes minõséget vegyen. Nem úgy értem, hogy márkás, hanem úgy, hogy jó.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2008. September 02. - 09:46
Meg hitt nagyon a természetgyógyászatban, gyógynövények, teák, egészséges étkezés, mozgás, és bor, bár õ napi egy pohár helyett kettõt mondott
Ettõl függetlenül nem élt sokáig
Majd meglássuk, én meddig fogok
Posted 2008. September 02. - 09:45
Van valami film, olyasmi a címe, hogy Csapat... és nem tudom, mi van a csapat után Valami vicces film állítólag. Nem tudja valaki véletlen?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. September 02. - 09:44
Annak a kis videónak mi volt a címe, amiben volt a kis turbókatica és befákkolt a legyeknek, aztán szanaszét szaggatták a kis pók hálóját?
Ez ni...
http://www.indavideo...video/Minuscule
Posted 2008. September 02. - 09:31
Posted 2008. September 02. - 09:17
Sajnos.
Posted 2008. September 02. - 07:54
Meg eljártak templomba és hittek valamiben,kevesebbet is stresszeltek.Nem akartak harácsolni,békében éltek magukkal stbMeg a vörösbor nem mutatható ki a vérben(mert az is vörös, hehe).
Amúgy ha megnézzük, a régi idõk emberei szalonnát szalonnával esznek, rá pedig borocska-pálinka, majd pipa.És 90 évesen még kapálnak, élik életüket, mondhatni egészségesek.Leszámítva az öregséggel járó nyûgöket: térd-hátfájás.
Az baj, ha csak mintha...t.
Amikor Tokajban jártunk ott kóstoltam igazi bort, igaz fehér bor, de jó volt.Mintha a szõlõ ízr is érzõdött volna benne.
-=B.B.B.=-