Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
bazz XXI-század! Itt ülök a szétbombázott új lakásban, a szomszéd wifi-ével netezek a telefonomon.:)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
elvétve....

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Erõszakos behatolásra utaló nyomok?

--Trifo

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Maggi, hirtelen az avatarodra néztem rá, azt hittem hogy regisztrált a fórumra valami jóféle csaj :)

ismerõs szitu:D aztán néztem hogy maggi az:\:\:)
én inkább boros vagyok, abból is a szárazabb vörös

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Sajnálatal közöljük hogy barátnõje heves szexuális csatában két golyót kapot.Ezért elõbb az eszméletét vesztete majd elment.!!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Maggi, hirtelen az avatarodra néztem rá, azt hittem hogy regisztrált a fórumra valami jóféle csaj :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
beindult a nagy költözõs-házfelújítós
emelett dolgozok meg egyetem is...

siránkozás OFF

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

...
Ja, és persze ha már mértékkel fogyaszt az ember mindent, vagyis nem tonnaszám, akkor legalább rendes minõséget vegyen. Nem úgy értem, hogy márkás, hanem úgy, hogy .

--Trifo

Blog ON

Errõl Csete Hadnagy (nagy hö, mert katonáknál az a keresztnév) jut eszembe.
Az egész század egyetemet, fõiskolát végzett pasi,
különbözõ iskolákról, különféle végzettséggel, jogász, mérnök, geodéta stb.
Csete Hadnagy, mint frissen végzett századparancsnok pont annyi idõs volt mint mi.
1984 tavaszán (a fórumosok fele akkor még nem is élt :( ) készülõdtük haza az eskü után.
Erre kiállt a század elé, és elmondta hogyan is kell viselkedni "odakinn".
Mondókáját azzal zárta, hogy:
"...és alkoholt csak mértékkel fogyasszanak. De a mérték ne a vödör legyen."

Igy él(t)ünk mi.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
A fakkingolósból :)

Thy,jó a brutális munkagép ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A chardonnay-muskotly cuvéeben is. :D

A Hilltopnak a csavaros, vagy a dugós tételébõl kóstoltál?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
H.Zoli!Még sok boldogot kívánok!

Bor: Az Irsai Olivérben tényleg lehet érezni bodzás ízt :) (Hilltop)

-=B.B.B.=-

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Igen, ez volt az!
Köszönöm szépen...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
azt a sajtkrémes sonkás megelszendvicsit neki...:)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Zoom: a "régiek" nem éltek tovább, mint ma. Olyannyira nem, hogy ez ma a nyugdíjrendszer egyik fõ nyûgje.

Az vörösborból meg a sörbõl nem az alkohol a jótékony hatású, hanem a többi mindenféle antioxidáns, meganyámkínja. Összességében ezek hasznosabbak, mint amennyit az alkoholtartalom árt.

Általános elv: mértékkel mindent. Meg használja a józan eszét, akinek még van. Mértékkel fogyasztva nem lesz baj se az alkoholból, se a cukorból, vagy zsíros ételekbõl. Még tán a fûbõl se, bár ahhoz nem volt még szerencsém.

Ja, és persze ha már mértékkel fogyaszt az ember mindent, vagyis nem tonnaszám, akkor legalább rendes minõséget vegyen. Nem úgy értem, hogy márkás, hanem úgy, hogy .

--Trifo

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nagyapám sörrel hozta ki a vesekövét...
Meg hitt nagyon a természetgyógyászatban, gyógynövények, teák, egészséges étkezés, mozgás, és bor, bár õ napi egy pohár helyett kettõt mondott :)
Ettõl függetlenül nem élt sokáig :(

Majd meglássuk, én meddig fogok :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Erre gondolsz?

Van valami film, olyasmi a címe, hogy Csapat... és nem tudom, mi van a csapat után :) Valami vicces film állítólag. Nem tudja valaki véletlen? :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Annak a kis videónak mi volt a címe, amiben volt a kis turbókatica és befákkolt a legyeknek, aztán szanaszét szaggatták a kis pók hálóját? :)

Ez ni...
http://www.indavideo...video/Minuscule

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Annak a kis videónak mi volt a címe, amiben volt a kis turbókatica és befákkolt a legyeknek, aztán szanaszét szaggatták a kis pók hálóját? :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
"Mintha" szintûen meg bele is lehet tenni azt az ízt...
Sajnos. :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Meg a vörösbor nem mutatható ki a vérben(mert az is vörös, hehe).
Amúgy ha megnézzük, a régi idõk emberei szalonnát szalonnával esznek, rá pedig borocska-pálinka, majd pipa.És 90 évesen még kapálnak, élik életüket, mondhatni egészségesek.Leszámítva az öregséggel járó nyûgöket: térd-hátfájás.

Meg eljártak templomba és hittek valamiben,kevesebbet is stresszeltek.Nem akartak harácsolni,békében éltek magukkal stb

t.
Amikor Tokajban jártunk ott kóstoltam igazi bort, igaz fehér bor, de jó volt.Mintha a szõlõ ízr is érzõdött volna benne.

Az baj, ha csak mintha... ;)

-=B.B.B.=-