nálam a legtöbb mûszaki cikknél a funkcionalitás és az ezért elkért ár az elsõdleges szempont, a szín kb. a legutolsó - meg különben .
szerintem errõl van szó

meg nem csak a mûszaki cikkeknél.
aki ésszerûen gondolkozik, annak a funkcionalitás a lényeg.jó, azér' ne legyen rózsaszín-levendula színû kék csíkokkal.

konásandrás: én nem skatulyázom be az egyetemistákat, fõleg, hogy az lettem...

az alkoholizmus is messze áll tõlem.szerintem ezt inkább arra kell érteni, hogy az egyetemista élet bulizós.vagy nem tudom mire értsem...

veled is teljes mértékben egyet kell, hogy értsek:)
engem pl kiröhögtek, amikor elõvettem a tizen akárhány éves nokiát, ami külsõ antennás, nem küld még képüzenetet sem. még ma is mûködik. meghát engem nem nagyon érdekel idegenek véleménye...még E.T.-jé sem:D
nem tudom mi a jó abban, hogy kopp recsegõs hangerõn vonulni az utcán, de ilyen idõket élünk...
Dave: a lányoknál tényleg a külcsín az elsõ, de õk sem hagyják figyelmen kívül a funkcionalitást(van egy hugom

). nameg a lányok nem szívesen vesznek olyat, ami a városban már van egy másik csajszinak...
nekem nokia 3220-am van. már bomlik-foszlik, de mûködik. nagybátyámtól kaptam, már csak emiatt sem venném meg a legújabb divatkütyüt. meg a pénzem inkább bicajra költöm, az többet használ nekem:D