csend es nyugalom. es olcso

ma reggel tettem le a foglalot, szoval hivatalos a dolog. ket het mulva cuccolok is at szepen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
a mezsani egy 'becenév'Még egy kérdés LL-hez: nyugtass meg kérlek, hogy az a "mezsani" az csak egy vicc! Mármint ami a kiejtést illeti.
--Trifo
NE ÍGY! NE ÍGY!
Charon: költözz egy tanyára valahol egy gyérebben lakott vidéken és sokkal kevésbé fog zavarni az országnak aza része, amitõl most hányingered van.
Charon, ti esetleg? Tegnap voltunk Zsíroshegyen.
NE ÍGY! NE ÍGY!
E!
Óriási sikerélményem van: most elõször fordult elõ, hogy én vittem a két gyereket aludni. És alszanak szépen mindketten. Istenem, miért nem maradhat meg felnõttkorban is a délutáni alvás intézménye?
Charon: költözz egy tanyára valahol egy gyérebben lakott vidéken és sokkal kevésbé fog zavarni az országnak aza része, amitõl most hányingered van. Nekem is egyre jobban vannak ilyen gondolataim, csak hát a fránya pénz ideköt, a fene megeszi.
Sala meg hol van itt? Ha nem utazik el a világvégére, akkor hívtam volna kirándulni gyerekestül. Mondjuk holnap még akár... Charon, ti esetleg? Tegnap voltunk Zsíroshegyen. Isteni volt, hazahoztunk egy raklapnyi tobozt, nekem meg cicát kell csinálni belõle. Nem hiszem, hogy megúszom...
Még egy kérdés LL-hez: nyugtass meg kérlek, hogy az a "mezsani" az csak egy vicc! Mármint ami a kiejtést illeti.
--Trifo
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
E!
Isteni volt, hazahoztunk egy raklapnyi tobozt, nekem meg cicát kell csinálni belõle. --Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!