Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2011. May 24. - 23:17

Már utánnajártam a repülésnek, (munkatársam repül) hát életem végéig tekerhetek azon a pénzen, amibe a vizsga meg egy közepes féle felszerelés kerül.
Posted 2011. May 24. - 22:50

Posted 2011. May 24. - 22:45

egy kiba@szott dzseni vagyok
osszeraktam a fukasza rugos berantogato kotel felcsevelo izejet.
mit tesza zegyetem
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2011. May 24. - 22:20

Ma dumáltam három ernyössel (paragliding) a hegyoldalban.
Egy ösvényröl jöttem ki bringával, ök meg ott várták a megfelelö szelet. Ernyök még becsomagolva, ök meg söröztek. Dumálunk, kérdezték honnan tekertem fel és hova megyek.
Nemsokára olyan szöveg ment, hogy a bringázás egy picsa sport, hát mondtam nemtudom a repülés milyen, de ezen az ösvényen is összejön egy 170-es pulszot lefelé, meg nem kocsival jöttem a csúcsra.
Belekötöttek a karbonba, hogy dobjam majd el, ha sikerül leérni vele.
Ilyen élölények...
Posted 2011. May 24. - 21:22

Múltkor nekem is meg kellett hekkelnem a fûnyírónak ugyanezt. Aztán még bírta egy ideig.

Posted 2011. May 24. - 20:36

fasza, holnap viszem az enyémet is, pont tegnap szakadt el.

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. May 24. - 20:03

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. May 24. - 19:28

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. May 24. - 19:22

Biztos vagy ebben?
igen
Posted 2011. May 24. - 19:06

én pár napja kinyitottam az ablakot, kb októberig így is marad.
Biztos vagy ebben?
Posted 2011. May 24. - 19:05

Posted 2011. May 24. - 18:14

nappal mért nem lehet szellõztetni ?
én pár napja kinyitottam az ablakot, kb októberig így is marad.
Posted 2011. May 24. - 17:19

lódarazsaktól én is frászt kapok. valahogy nálunk is megtelepszenek nyaranta a cserép alatt. tetõtéri szoba ablaka meg ugye nyitva van.
nem viccesek :/
Ajánlott a fém szúnyogháló.

A sima szúnyoghálót ezek a dögök képesek kirágni, bár csak akkor szokták ha útjukban van, mondjuk a fészek miatt, vagy kijutásuk miatt, akkor is azért idõ, de nem kívánnám, hogy egy éjjel meglepjenek, a szellõztetés meg mivel csak éjjel lehetséges nyáron kb, ezért megéri.
Posted 2011. May 24. - 17:07

nem viccesek :/
Posted 2011. May 24. - 17:06

Én 10 perce mentettem méhet az irodámból, pedig rettegek tõlük
Akkor most magadat mentetted vagy a méhet?

Posted 2011. May 24. - 15:58

Aki jászberényi méhésztárs van, aki az ottani helyeket intézi, amikor vándorlunk mesélte 2 éve, hogy megkérte egy tanyasi bácsi õt, ahol szintén lerakjuk a méheket, hogy nézze már meg mi van a padlásukon, mert a plafon át van nedvesedve. Régi vályog tanyasi házról van szó, ahol se fûtés, se villany, semmi ilyen (csak, hogy el tudjátok képzelni), asszem ráadásul szalma tetõs. Felment a padlástérbe, nyakig beöltözve méhészruhába, maszk, kesztyû stb, körülnézni. Egy 1,5méter magas lódarázs kas volt, ami 40cm széles (henger alakú amúgy). Aztán megszervezte magának azt, hogy hogy szedik le, egy fél méter széles vastag hajlékony nylon csövet húzott rá alulról és úgy a padlás ajtón (ami tûzfalon volt) vezették le egy zsákba. Nha most alul a zsák alatt masszív kén égetés ment, fent meg ugye próbálta levágni. Vastag kemény dupla bõrkesztyû, farmer ruha a méhész ruha alatt. 5 csípés beletalált a kezébe és utána 3 hét kórházi kezelés jött.... Mindez úgy, hogy egyébként méhészkedéskor csupasz kéz, trikó, néha még maszk sincs, sõt mondhatni önként is megszúratja magát néha a kezén csak úgy "hobbiból". Egy ilyen szinten hozzászokott embernél is ilyen súlyos dolog játszott, hogy 3 hétig injekciózták.
Nem véletlen, hogy amúgy a tûzoltóság vagy katasztrófavédelem 'méhészei' távolítják el az ilyen kasokat. Mondhatni teljes vegyvédelmi felszerelésben...
Posted 2011. May 24. - 15:54

Posted 2011. May 24. - 15:45

Posted 2011. May 24. - 15:17

Posted 2011. May 24. - 14:37

Wow. Nem gondoltam volna hogy
1: ennyire benne vagy a dologban
2: ez ennyire érdekes
13 éve (vagy is 8 éves koromtól) segítek be mindig egyre jobban, amennyire ugye abban az évemben bírtam, apának.

Én régebben, amikor kicsi voltam, poszméhtetemeket gyûjtöttem. Tavasszal meghalnak állítólag. Összeszedtem, és egy dobozban tartottam a testüket. Finom, puha szõrük volt.
Anyaméh az élhet 3 évet is akár, de egy átlag dolgozó az ~4-5 hétig él. ^^ Szóval nha...

Mondjuk ezek nem poszméhek, õk nem tudom hogy mûködnek.