P. és a folytatás meg éter.
dietil?
Egyet sem találtam facebookon olyat, akit bejelöltem volna... Azt meg végképp nem tudom hogy miért jelöltelek volna be:) Nem szoktam csak úgy. Nem lehet hogy ilyen kamu-értesítõ?
Egyébként pedig saját szavaiddal élnék:
Rendben, nincs harag!
P. és a folytatás meg éter.
Necsináldmááár
Emailek között rákerestem hogy Bloke, semmi.....és komolyan nem emlékszem a teljes nevedre
Pedig már 2008-ban írtál nekem emailt.
Vagy ismerjük egymást élõben, csak nem fedted fel kilétedet, vagy véletlen jelöltelek be szerintem. Legalábbis nem tudok róla. De ha már elméletileg tudom a teljes neved, akkor megírnád levélben, hogy tudjam hogy pontosan kit is jelöltem be?
Esküszöm nem rémlik.
Vagy hogy tudom megnézni azok listáját akiket bejelöltem, de még nem igazoltak vissza?
kiskubai, jött ma levelem, hogy a Fészkibaszottbukon ismerõsnek jelöltél. Egyszer egy lányt próbáltam elérni, csak azért regisztráltam, csak jelzem itt, hogy nehogy sértésnek vedd, hogy nem reagálok.
Egyszer én is bejelöltelek ha minden igaz.
Arról nem kaptál értesítést?
Ha nem kékkel írnál, el sem hinnénk, hogy te írtad.
kiskubai, jött ma levelem, hogy a Fészkibaszottbukon ismerõsnek jelöltél. Egyszer egy lányt próbáltam elérni, csak azért regisztráltam, csak jelzem itt, hogy nehogy sértésnek vedd, hogy nem reagálok.
áttérek a courier new használatáról az olvashatóbb alap betûtípus használatára.
starting now.
(a kékbõl egyelõre nem adok)
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
minek indulsz akkor 5 kor?
tavaly nyáron, amikor bringaboltoztam, akkor fél 6 kor keltem és 9-re mindig végeztem
Milyen jó is fél5kor kelni kimenni 3 órára országútizni, hogy utána 10-tõl bringásfutárkodhasson az ember
blogoff
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Milyen jó is fél5kor kelni kimenni 3 órára országútizni, hogy utána 10-tõl bringásfutárkodhasson az ember
blogoff
Két ösvénnyel arrébb megy, aztán kihívja rájuk a jardot hogy ezek itten kérem ittasan szálldosnak, aztán jól beleröhög a markába. Az ilyen kössön inkább a betonba, ne a karbonba