Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Nyugi, én emiatt (2ik pont szerintük) most kaptam a rend bátor õrétõl 3 hónap gyaloglást, meg 50 ruppó rövidítést... :)

Amit szerencsére modosítottak hivatalos ejnyebejnyére.. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
inkább menjünk LFS, ahhoz jogsi se kell :P

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
éppen azt sem mondtam h nincs...:D De tudomásom szerint benzinnel megy... :)
Theznél a pont. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
1:
csinál egyet?
2:
vezeti anélkül?
:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

és ki mondta h nekem van jogsim ? :)

figyu
ha nincs jogsid, minek akarsz mégis autót venni?
csak érdeklõdöm

mod
hatalmukba kerítettek :D:D:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
és ki mondta h nekem van jogsim ? :)
Nemtudom kire mondanám azt a környezetemben h tud autot vezetni fateromon kivül...:D
(10 évesen már egyedül vezettem, de ez megint más dolog. :) )

Írod h van aki egy váratlan helyzetben bepánikol? mivan ha ezzel a bepánikolással megöl pár embert?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tamaska: gondolhattam volna..:)

Berki: ne általánosítsunk! nálunk sokan csak a vizsgapara miatt buknak meg, pedig amúgy az öszes létezõ táblát és szabályt betartják, és tudnak autót vezetni (tapasztalat). nincs rutinjuk a közlekedésben, és egy váratlan helyzetben bepánikolnak, és ott bukott minden...a forgalmat nem lehet tanulni, fõleg nem 20 óra alatt - nyilván van, aki egybõl figyelmen kívül tudja hagyni másokat (gondolom akkor te is ilyen lehetsz..:D), és jól vezet, meg van, aki 2-3 év vezetés után szerez annyi tapasztalatot, hogy nem stresszel egy váratlan helyzetben...meg van, akinek ez is kevés, és sosem tanul meg közlekedni, csak vezetni.

mondjuk nálunk van ellenpélda is: a csaj csak ötödször ment át, ott is csak kegyelembõl - és tényleg nem tud vezetni, egyszer beültem mellé, hogy hozzon haza, úgyis erre jön...az elsõ buszmegállóban kiszálltam, annyira nem tudja összehangolni a mozgását, hogy az valami elképesztõ, össze vissza nyomkod meg teker mindent...szóval az ilyet nem kéne kiengedni, ez viszont biztos. de 5 után meg amúgy is pszichológiai meg mindenféle vizsgálat van...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

itt, a nagy Balkánon meg még annyira sem...:( tök jól ment már, mondta az oktatóm is, hogy nem érti, minek ez a 10 óra rutin, sok is...ahogy azt is, hogy a vizsgabiztos öregúrnak a töke tele van a mai nappal, fáj mindene, reggel 7 óta vizsgáztat, 40 km-rõl vezénylik ide Kistarcsáról, kb. diákórabért kap, mint közalkalmazott, és a mai nap elõzõ 3 -amúgy hibátlan -vizsgázóját csont nélkül meghúzta és szétszivatta -aztán rámutatott egy srácra, akinek a mûszaki részt elég volt elmondani a kocsiban, meg a legegyszerûbb feladatot (emelkedõn indulás) "kapta"...mindegy, majd ennyivel kevesebbet iszom holnap este.

Szolnokon vizsgaztam ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nemtom, mivel az említett VIDÉKen csináltam, így nem találkoztam közlekedési lámpával. SEM. :D
3 kanyar, két keresztezõdés, sok fõút, minimális városi gurulás.

Lámpánál amúgy mindig várakozni kell, mire az az átkozott, rosszul beállított zöldhullám utolér... :)

Én nem hiszek a tanításban ilyen téren - max azt, aki nem érzi. De õk nem biztos, hogy hasznos, ha kikerülnek... :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tatabányán próbálta anno megcsinálni. Bár hülye volt, mert én pl. az elsõ alkalom után átmentem volna másik oktatóhoz. Két lehetõség van. Vagy azért buktál meg mert utálják egymást a vizsgáztatóval, vagy azért, mert nem tanított meg rendesen vezetni és mégis elküldött vizsgára.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
6.nak vizsgáztam rutinon, elõttem 5 embert meghuztak. Olyan jo volt végigröhögni másfél órát h csak nah :D Oktatommal leültünk vizsgapályával szemközti padon és onnan néztük végig az öszzes vizsgát egyféle kielemezésnek szántuk de csak röhögés lett. :D Csaj végigmegy faszán, tolatásnál hátra sem néz nekimegy padkának, csákó y fordulásbol ment neki padkának, volt egy olyan ako elvitt egy boját... aztán volt aki be sem ült akocsiba mert nem tudta kérdésre a választ... És csodálkoznak bazmeg ha meghuzzák õket, meg sirtak utána h szerintük az nem nagy hiba, biztos roszz napja van a vizsgabiztosnak. Hát mondom kész.

Legnagyobb sztori, csákó vagánykodni akart nõi vizsgáztató elõtt, h majd õ megmutatja azt a kigyorsitást, olyan jól sikerült h nem tudott megállni a vonalnál. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
motorral minden lámpánál trackstandelni kell? :scared:
:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Nemtom. Én ilyennel még nem találkoztam. Lehet a kulcsszó a VIDÉK ... :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Öcsémnek sem lesz szerintem soha jogsija, pedig jól vezet.
(nem volt hajlandó kenõpénzt fizetni)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
naja... oka van mindnek.
lehet fejõstehénnek tûnt, és pont emiatt:)
Kellett volna kennie, ha már rontott.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Egy dolog amit nem hiszek el, az az h valakit ok nélkül meghuznak... Ezt nekem senki sem tudja beadni. Forgalmi vizsga is tök egyszerû, ha az ember odafigyel... és az aki megbukik 4szer forgalomba annak nem adnék jogsit abban az évben már. Tanulja meg az alapokat elõször járjon plussz órákra...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

...en Remarque-t szerettem tole elolvastam vagy 4 konyvet egyszer hirtelen egymasutanban. meg a 22es csapdaja meg a nagy kiralysag. de az ugye alapmu, szerintem annak kellene kotelezo olvasmanynak lennie...

Svejk.
Az még Slota spanomnak is bejönne ;-)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
meglett, jól ment amellett, hogy...

a rutinon nem nehez atmenni...

itt, a nagy Balkánon meg még annyira sem...:( tök jól ment már, mondta az oktatóm is, hogy nem érti, minek ez a 10 óra rutin, sok is...ahogy azt is, hogy a vizsgabiztos öregúrnak a töke tele van a mai nappal, fáj mindene, reggel 7 óta vizsgáztat, 40 km-rõl vezénylik ide Kistarcsáról, kb. diákórabért kap, mint közalkalmazott, és a mai nap elõzõ 3 -amúgy hibátlan -vizsgázóját csont nélkül meghúzta és szétszivatta -aztán rámutatott egy srácra, akinek a mûszaki részt elég volt elmondani a kocsiban, meg a legegyszerûbb feladatot (emelkedõn indulás) "kapta"...mindegy, majd ennyivel kevesebbet iszom holnap este.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a rutinon nem nehez atmenni. majd a forgalom lesz az igazi szivas. en ma azon is elbuktam volna, belementem egy olyan zsakutcaba amibe nem kellett volna. majdnem ott ragadtam.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

milyen szalagavató az, amit csütörtökön tartanak?

nálunk úgy van, hogy -mivel az aulába nem férnek be sokan, és a 11.évf. is táncol valamit- csütörtök este van egy fõpróba, amikor a 11.évf. szülei jöhetnek be, illetve a végzõsöktõl annyian, akik még beférnek (barátok, kevébé közeli rokonok pl.). pénteken meg az éles. vagy holnap nincs tanítás vagy valami...de fura mindenesetre..

holnap bme nyílt nap, kíváncsi vagyok...most viszont másfél óra múlva rutinvizsga, remélem nem lesz para...:D