nehezen tudom megmagyarázni, hogy a sportommal nehezen férne össze a 100+ os tömeg
jaja, énis ezzel áltatom magam

nehezen tudom megmagyarázni, hogy a sportommal nehezen férne össze a 100+ os tömeg
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
nem hiszem el. konditeremben mindig megtalálnak a kigyúrt állatok
itt helyben egy pici konditerembe járok, amolyan családi jellegû, kevesen vagyunk, így beszélgetésbe szoktam elegyedni az ott levõkkel.
mindenki legalább akkora testet akar építeni rám , mint a sajátja
A sebesség mindent megold.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Csak nyugibanrégen nem foglalkoztam ennyit a fékek beállításával... jajj, de unom már!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
RAUH-Welt
B E G R I F F
nálunk (pont 20 éveEgy dolog amit nem hiszek el, az az h valakit ok nélkül meghuznak... Ezt nekem senki sem tudja beadni. Forgalmi vizsga is tök egyszerû, ha az ember odafigyel... és az aki megbukik 4szer forgalomba annak nem adnék jogsit abban az évben már. Tanulja meg az alapokat elõször járjon plussz órákra...
az ilyenek kezdenek el kapkodni akkor is, mikor élesben rájuk dudálnak, mert lassúak.amiatt pánikol be, mert minden mozdulatát figyeli a vizsgabiztos (vagy legalábbis ezt hiszi..), és így meg akar felelni neki is, meg a környezetnek is...de ezek -legalábbis amit meséltek- legtöbbször olyan sima szituk, amiket órán simán megoldott, amikor csak az oktatóval volt..pl. egyíves megfordulás - simán ment neki, de amikor kérte a vizsgabiztos, hirtelen nem talált megfelelõ helyet -ezért kérte a vizsgabiztos, mert látta, hogy ott nem lehet megfordulni-, ahol meg tudott volna fordulni, és nekiállt kapkodni - és megbukott...