Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2008. December 11. - 23:02

na most
nekem más emberek gondolkodását kell tanulnom...most az h Héraklésznek ki volt az apja (ez volt az egyes kérdés a kettõbõl asszem) nagyon nem erdekel....
ha azt mondjak irjak errol arrol velemenyt gondolatot nagyon szivesen vakarok par oldalt
no de az en gondolkodásom sem érdekel rajtam kivul senkit, engem ugyanugy nem erdekel
es az is vicc h a izsga 10 perc alatt lezajlott....
Posted 2008. December 11. - 22:43

Posted 2008. December 11. - 21:42

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. December 11. - 20:55

Ha úgy tanítanák, ahogy az az ókorban "létezett," igazat is adnék neked. Mai szemmel, formájában és viszonyok között értelmetlennek találom. Anno én se szerettem. Olyan volt, mint a kötelezõ sorkatonai szolgálat. Értelmetlen idõpocsékolás.
De hát ez is csak egy vélemény.
Még jó, hogy egyetemen egy órára sem mentem be.

A sebesség mindent megold.
Posted 2008. December 11. - 20:54

Posted 2008. December 11. - 20:53

mi abban a 2 napban tettük meg, ami a helyszíni szemle és a levél kiérkezése közt eltelt...arra gondolsz, hogy idõben le kellett volna vágni, illetve kitépni, tekintettel az allergiásokra? Nem, mi megtettük :-)
ez volt szeptember elején. most újra felhánytorgatják az ügyet... nem is kicsit...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. December 11. - 20:51

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. December 11. - 20:43

tam: ha hétfõn jössz, és szerencsém van, akkor pont haza is tudlak vinni. elvileg (nem akarom elkiabálni, most lekopogtam) vasárnap befejezzük a leltárt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. December 11. - 20:38

kitépni nem jóarra gondolsz, hogy idõben le kellett volna vágni, illetve kitépni, tekintettel az allergiásokra? Nem, mi megtettük :-)
virágzás elõtt kell levágni a lehetõ legalacsonyabban
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. December 11. - 20:37

Posted 2008. December 11. - 20:34

1et értekTudom. Csak Magginak akartam indokot találni
.
Egyébként én pl jó (kiemelkedõ) vagyok matematikából és filozófiából is, az ókorban kellene élnem.
mindannyiunknak jobb lenne
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. December 11. - 20:15

Posted 2008. December 11. - 19:56

Modik tudnátok segíteni?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. December 11. - 19:47

Ha úgy tanítanák, ahogy az az ókorban "létezett," igazat is adnék neked. Mai szemmel, formájában és viszonyok között értelmetlennek találom. Anno én se szerettem. Olyan volt, mint a kötelezõ sorkatonai szolgálat. Értelmetlen idõpocsékolás.Tudom. Csak Magginak akartam indokot találni
.
Egyébként én pl jó (kiemelkedõ) vagyok matematikából és filozófiából is, az ókorban kellene élnem.
De hát ez is csak egy vélemény.

Posted 2008. December 11. - 19:34

az oké, hogy szeretem a matekot, meg végülis el is tudok gondolkodni dolgokról...de az informatika hol volt az ókorban?

Posted 2008. December 11. - 19:33

Az észrevételed azért nem teljesen helytálló, mert a filozófia, a természettudományok, valamint a vallás egészen másképp viszonyult egymáshoz az ókorban (fõleg a görögöknél). Nem különültek el annyira a különbözõ területek, mint manapság, és nagy volt az átjárás az egyes tudományok között. Amit ma filozófiának, matematikának, stb... hívunk, az nagyjából használhatatlan az ókori viszonyok között.
Tudom. Csak Magginak akartam indokot találni

A sebesség mindent megold.
Posted 2008. December 11. - 19:30

www.greenzone.huképet tudsz errõl adni, meg egy esetleges elérhetõséget/árat? (priviben akár..)

Posted 2008. December 11. - 19:18

Az észrevételed azért nem teljesen helytálló, mert a filozófia, a természettudományok, valamint a vallás egészen másképp viszonyult egymáshoz az ókorban (fõleg a görögöknél). Nem különültek el annyira a különbözõ területek, mint manapság, és nagy volt az átjárás az egyes tudományok között. Amit ma filozófiának, matematikának, stb... hívunk, az nagyjából használhatatlan az ókori viszonyok között.
Akkor induljunk ki az ókorból. A filozófia része volt a matematika és fizika, ami a mai mûszaki tárgyak alapja. Tehát szoros kapcsolat van a filozófia és a mûszaki tárgyak között.
Posted 2008. December 11. - 19:03

Camponai Greenzone-ban elvileg van Nitro Bigfoot.
Nem reklám, csak kérdezted
képet tudsz errõl adni, meg egy esetleges elérhetõséget/árat? (priviben akár..)
google csak ilyen nagykerekû RC-kocsikat dob ki a nitro bigfoot-ra, nekem meg nem az kell...

Posted 2008. December 11. - 18:58

ott lehet van vmi megoldas a ketto kapcsolatara
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...