Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tam repulo mashova?
szlovakia? osztria?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

De az azért jó látható, hogy közlekedési sztrájkok idején valahogy több a bringás :)

--Trifo

Akkor ez igazából jó:D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Bringával jöttem dolgozni. Már bent voltam, mire szólt valaki, hogy sztrájk van. Részemrõl leszarom.
(persze könnyen teszem, mert megtehetem, ellentétben azzak a sok emberrel, aki többé kevésbé függ a MÁV szolgáltatásától.)

De az azért jó látható, hogy közlekedési sztrájkok idején valahogy több a bringás :)

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ja. Jóból is megárt a sok, meg a túlzás.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.279 hozzászólás
egy dolgon mosolygok itt magamban csendesen:
mikor ez az egész sztrájk-sorozat kezdõdött, akkor itt a fórumon is nagyobb volt a támogatottsága. most már olyanok is anyáznak, akik akkor még mellette voltak. mára vhogy elfogyott a türelem/tolerancia/megértés... :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
2. pont: egyetértek
3. pont: lófaszt. Mireföl lennének jogosultak arra a pénzre? Vagy akkor lóvé ok, és osszák le per kopf mennyi a cég tartozása, és tessék azt is becsengetni. Ha ennyire szívükön viselik a MÁV sorsát.
A kormány nem kevés milliárdot adott a Suzukinak, akkor menjünk mi is sztrájkolni, hogy jár a részünk? Úgy kibasznának minket, hogy meglepõdni sem lenne idõnk.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
tegnap rohanok este a vonatra ugye mert minekugye munkanap(2 hét folyamatosan)

erre ott állok a dh géppel és egy szájbavert vonat se megy, megkérdek egy mávos hölgyet hogy mifasz van, erre majdnem lebasz, hogy sztrájk van semmi nem megy.

Mondom oké de én ugye bringával vagyok , nem is olyan tekerõs fajtával amivel még a buszra sem tudok felszállni.
"Nem az én problémám"

jahh

na több problémám is lenne ezzel az egész bohockodással:

1. MÁV, magyar állam vasutak, ergo állami pénzbõl gazdálkodik(nem is kevés pénz tünik el náluk) TEHÁT az én adómból. Azt hiszem jogosan lehetek ideges, merthát ilyenkor állnak a vonatok és nemcsak nem tudom igénybe venni de csak termelik a veszteséget amit szintén én fogok kifizetni...

2. Ha már az én adómból értem dolgozik akkor bazzeg DOLGOZZZ mer meg*urlak anyád hátán hogy leég a hajad...

3. tipikus érem 2 oldala, oké kapjanak egyszeri juttatást a hirtelen jött bevételbõl, de mi lesz az évek óta tartó pénznyelésbõl? Talán azt kellene visszatörleszteni, nem? Vagy kapják meg a lóvét, aztán lehet számolni mennyit kell befizetniük, hogy csökkentsék a máv deficitjét.

ez olyan mintha egy barátomtól kérnék kölcsön pénzt, hogy nincs mit ennem, aztán pénzhez jutok és ahelyett hogy visszafizetném elköltöm...

bocsánat de a 7/7 napos hét után nem volt sok kedvem hazabringázni....

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Tényleg minden sztrájkoló MÁV-os ki kellene baszni a melójából, és mehetne a híd alá.

Érdekes meglátás.
Ennyi erõvel Magyarország minden "beosztott alkalmazottjának" (értem alatta NEM vezetõi réteget) küldjük az alábbi nótát a délutáni kívánságmûsorba?

Így döbörög majd a gazdaság.
:-(
(továbbá javasolt elolvasni az aláírásomban írottak)

Persze parttalan vita.
És nem is IDE való.
(részemrõl a téma lezárva)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az a baj h rájöttek h igy neha egy kis plusz penzt tudnak kicsalni...

igen abban egyetértek h ki kellene õket rugni a g..ibe, mert lenne munkaerõ a helyukre....

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
:wtf:
akkor most ha megkapják sem dolgoznak? szép...

a reptéri sztrájk: még egy dolog, ami miatt a külföldiek jobban "szeretik" a magyarokat.
a vendég marasztalásnak lenne más módja is:)

már csak az lenne a legjobb, ha a busztársaságok is sztrájkolnának. mindenki otthon tölthetné a Karácsonyt. vagy ott, ahol van...
meg vizsgázhatna ahol akar

Izomtéridõninja-geológus!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én azt ajánlanám a MÁV-osoknak, bár nem érint, hogy legyen olyan a helyzetük, mint nekünk a cégnél. Mindenki félti az állását, az ÜzemiTanács, meg a szakszervezet, is csak bólogatni mer, mert hát õk is ott dolgoznak.
És nálunk ki sír a legjobban az év végi jutalom mértéke miatt? A vezetõk, mert egy szaros manager a hevi 400 nettója mellé most nem 250, csak 150%-os jutalmat kap:(
Persze mindenki másnak eddig is a 120% volt a max adható. Nem, hogy mindenki örülne, hogy egyáltaán ad a cég, és nem keni ezt is a válságra.
Mi nem panaszkodunk, mert ennyi pénzt ritkán láttunk egyben, mint amit havonta kapunk. Amíg ott dolgozunk. Tényleg minden sztrájkoló MÁV-os ki kellene baszni a melójából, és mehetne a híd alá.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Van valakinek ötlete, hogy hol juthatnék hozzá minél valósághûbb Kalasnyikov-hoz? Ajándékba lesz, és nem szeretnék mûanyagot.

vegyél olcsó kínai airsoft fegyvert használtan, vaterán szokott 10-15e-ért felbukkani fémházas

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
még jó ,hogy megkértem aput, 5kor keltsen;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a szeretet unnepe :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Van valakinek ötlete, hogy hol juthatnék hozzá minél valósághûbb Kalasnyikov-hoz? Ajándékba lesz, és nem szeretnék mûanyagot.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a gyesev érdekes mód egész jól mûködik.
modernebb kocsik, tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Bárcsak lenne egy másik vasúttársaság, és láthatná a MÁV, hogy hogyan függ össze a szolgáltatás színvonala (hozzáállás) és a forgalom nagysága!

...és a kiesett bevételbõl miért nem kérnek részesedést?

Én is részesedést akarok:
http://fontosdolgok....en_is_basszameg

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez az utasokkal akik nem utaznak [legyen az repulo vagy vonat] ki fog szolidalizalni?

komolyan mondom a pofam leszakad.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
no komment

"Ha teljesülnének követeléseik, akkor a reptéri dolgozók iránti szolidaritásból nem dolgoznának a vasutasok, mondta Gaskó. "
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
a Bodiesról:
Engem rögtön beengedtek csoport ide vagy oda. A hullákat szobroknak fogtam fel és egyik része sem volt gyomorforgató inkább tanuságos. Jó volt látni 3d ben a szerveket. Ha lehetne többet mennék ilyenre. (szeretem a bioszt).
A dohányos tüdõnél tényleg ott volt egy nagy doboz és az arra járó fiatalok közül jónéhány a teli cigerettás dobozát dobta be miközben fújoltak hogy milyen lehet az övéké. Tetszett a nyúzott emberi bõr és a CT-s metszet, ahogy az embert fél centis? darabokra vágták. Az embriók és a tüdõ ér hálózata fogott még meg nagyon.
Lehet pont kifogtam, de örültem hogy nem volt probléma sehol és ilyen hozzáállást láttam.
Szerintem.