Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. december 15. - 10:33
szlovakia? osztria?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. december 15. - 10:30
Akkor ez igazából jóDe az azért jó látható, hogy közlekedési sztrájkok idején valahogy több a bringás
--Trifo
Írta 2008. december 15. - 10:23
(persze könnyen teszem, mert megtehetem, ellentétben azzak a sok emberrel, aki többé kevésbé függ a MÁV szolgáltatásától.)
De az azért jó látható, hogy közlekedési sztrájkok idején valahogy több a bringás
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. december 15. - 10:17
Írta 2008. december 15. - 10:15
mikor ez az egész sztrájk-sorozat kezdõdött, akkor itt a fórumon is nagyobb volt a támogatottsága. most már olyanok is anyáznak, akik akkor még mellette voltak. mára vhogy elfogyott a türelem/tolerancia/megértés...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. december 15. - 10:05
3. pont: lófaszt. Mireföl lennének jogosultak arra a pénzre? Vagy akkor lóvé ok, és osszák le per kopf mennyi a cég tartozása, és tessék azt is becsengetni. Ha ennyire szívükön viselik a MÁV sorsát.
A kormány nem kevés milliárdot adott a Suzukinak, akkor menjünk mi is sztrájkolni, hogy jár a részünk? Úgy kibasznának minket, hogy meglepõdni sem lenne idõnk.
Írta 2008. december 15. - 09:54
erre ott állok a dh géppel és egy szájbavert vonat se megy, megkérdek egy mávos hölgyet hogy mifasz van, erre majdnem lebasz, hogy sztrájk van semmi nem megy.
Mondom oké de én ugye bringával vagyok , nem is olyan tekerõs fajtával amivel még a buszra sem tudok felszállni.
"Nem az én problémám"
jahh
na több problémám is lenne ezzel az egész bohockodással:
1. MÁV, magyar állam vasutak, ergo állami pénzbõl gazdálkodik(nem is kevés pénz tünik el náluk) TEHÁT az én adómból. Azt hiszem jogosan lehetek ideges, merthát ilyenkor állnak a vonatok és nemcsak nem tudom igénybe venni de csak termelik a veszteséget amit szintén én fogok kifizetni...
2. Ha már az én adómból értem dolgozik akkor bazzeg DOLGOZZZ mer meg*urlak anyád hátán hogy leég a hajad...
3. tipikus érem 2 oldala, oké kapjanak egyszeri juttatást a hirtelen jött bevételbõl, de mi lesz az évek óta tartó pénznyelésbõl? Talán azt kellene visszatörleszteni, nem? Vagy kapják meg a lóvét, aztán lehet számolni mennyit kell befizetniük, hogy csökkentsék a máv deficitjét.
ez olyan mintha egy barátomtól kérnék kölcsön pénzt, hogy nincs mit ennem, aztán pénzhez jutok és ahelyett hogy visszafizetném elköltöm...
bocsánat de a 7/7 napos hét után nem volt sok kedvem hazabringázni....
Írta 2008. december 15. - 09:38
Tényleg minden sztrájkoló MÁV-os ki kellene baszni a melójából, és mehetne a híd alá.
Érdekes meglátás.
Ennyi erõvel Magyarország minden "beosztott alkalmazottjának" (értem alatta NEM vezetõi réteget) küldjük az alábbi nótát a délutáni kívánságmûsorba?
Így döbörög majd a gazdaság.
:-(
(továbbá javasolt elolvasni az aláírásomban írottak)
Persze parttalan vita.
És nem is IDE való.
(részemrõl a téma lezárva)
Írta 2008. december 15. - 09:38
igen abban egyetértek h ki kellene õket rugni a g..ibe, mert lenne munkaerõ a helyukre....
Írta 2008. december 15. - 09:35
akkor most ha megkapják sem dolgoznak? szép...
a reptéri sztrájk: még egy dolog, ami miatt a külföldiek jobban "szeretik" a magyarokat.
a vendég marasztalásnak lenne más módja is:)
már csak az lenne a legjobb, ha a busztársaságok is sztrájkolnának. mindenki otthon tölthetné a Karácsonyt. vagy ott, ahol van...
meg vizsgázhatna ahol akar
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2008. december 15. - 09:19
És nálunk ki sír a legjobban az év végi jutalom mértéke miatt? A vezetõk, mert egy szaros manager a hevi 400 nettója mellé most nem 250, csak 150%-os jutalmat kap:(
Persze mindenki másnak eddig is a 120% volt a max adható. Nem, hogy mindenki örülne, hogy egyáltaán ad a cég, és nem keni ezt is a válságra.
Mi nem panaszkodunk, mert ennyi pénzt ritkán láttunk egyben, mint amit havonta kapunk. Amíg ott dolgozunk. Tényleg minden sztrájkoló MÁV-os ki kellene baszni a melójából, és mehetne a híd alá.
Írta 2008. december 15. - 07:44
Van valakinek ötlete, hogy hol juthatnék hozzá minél valósághûbb Kalasnyikov-hoz? Ajándékba lesz, és nem szeretnék mûanyagot.
vegyél olcsó kínai airsoft fegyvert használtan, vaterán szokott 10-15e-ért felbukkani fémházas
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. december 15. - 05:31
Írta 2008. december 15. - 03:42
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 15. - 03:37
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2008. december 15. - 02:03
modernebb kocsik, tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
Írta 2008. december 15. - 01:49
...és a kiesett bevételbõl miért nem kérnek részesedést?
Én is részesedést akarok:
http://fontosdolgok....en_is_basszameg
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. december 15. - 01:20
komolyan mondom a pofam leszakad.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 15. - 00:54
"Ha teljesülnének követeléseik, akkor a reptéri dolgozók iránti szolidaritásból nem dolgoznának a vasutasok, mondta Gaskó. "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 15. - 00:35
Engem rögtön beengedtek csoport ide vagy oda. A hullákat szobroknak fogtam fel és egyik része sem volt gyomorforgató inkább tanuságos. Jó volt látni 3d ben a szerveket. Ha lehetne többet mennék ilyenre. (szeretem a bioszt).
A dohányos tüdõnél tényleg ott volt egy nagy doboz és az arra járó fiatalok közül jónéhány a teli cigerettás dobozát dobta be miközben fújoltak hogy milyen lehet az övéké. Tetszett a nyúzott emberi bõr és a CT-s metszet, ahogy az embert fél centis? darabokra vágták. Az embriók és a tüdõ ér hálózata fogott még meg nagyon.
Lehet pont kifogtam, de örültem hogy nem volt probléma sehol és ilyen hozzáállást láttam.
Szerintem.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére