87-ben?:wtf: elég jól tartod magad:D
hol az összefüggés az õ és a bor születési éve között?
87-ben?:wtf: elég jól tartod magad:D
Csinálj bortrezort!
Nekem egy 1987es Pinot Noir-em vagyon.. szerintem sose lesz felbontva
Majd a síromat meglocsoltatom valakivel a tartalmával.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ilyen a fala.Az úgy fasza!
Ha megjelenik a fehér és fekete nemespenész is, tarthatsz bérben borokat.
Iceshark, pontosan!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nyáron mértem a pincét, akkor 14 fok volt. Oda jártunk hûsölni.Nem maradt ki egy 9-es, BBB?
Edit: így má' jó!
Mindenképp fekve, hogy a dugót folyadék érje, különben 1-2 hónap alatt kiszárad és dugós lesz a bor.
Hûvös helyen, ha lehet sötétben (nap semmiképp ne érje) és állandó hõmérsékleten, ami jó ha 10-15 fök körül van.
Szinte bárhol van ilyen hely, nem?!
Jaja, az volt a terv.
Már a második zacskót eszem.
Kb mint egy sört inni a haverokkal...