Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Darts a DSF-en(már akit érdekel persze)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
az infláció a rendszerváltás óta a legkisebb lesz 2009-ben, kb 3-3,5% körül alakul majd ;)

a válság 2 jótékony hatása az olajár csökkenés(keresletvisszaesés miatt, fõként amerika miatt) ill. az infláció gyors csökkenése

jövõre ugyan a gazdasági növekedés negatív lesz, de az euró bevezésének szintjét valamikor az õsz végén elérjük...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

infláció?

biztos rettentõ hatalmas lesz... az év közepi emelést meg lenyelték... no mind1,, ez most csak így eszembejutott.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaj
nemátiis
ha kezdõdik a mér furunk alagutat a homokba drágán, kiregelek rögtön
ez egy ilyen szép ország oszt' csá
annyi a különbség, hogy ezelõtt 45 évvel, aki ezeket a kérdéseket felvetette, annak elmagyarázták az andrássy ut 60 alatt
most meg mindenkinek fél hétkor a kenálisok hiradójában
arra leszek kiváncsi, ki kezdi el egyszer az "Összeomlást" májköl dáglesz mintájára
mindegy, én megyek utánna felmosni :-))

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
infláció? :chin:
meg megszokásból is emelnek rajta mindig :)

(kenyér miatt mindenki aggódik. 1 éve kb. 150Ft-os kenyeret eszünk. finom. tejet a szomszédból hozzuk, frissen szintén 150 Ft, a húsnak valót meg ott neveljük hátul...)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

de ha hasonlóan demagóg akarok lenni akkor pl a gáz ára amivel sütik a kenyeret az pl nem lett ólcsóbb sõt.

értem én, hogy nem egyenes arányban vannak, DE miért érzem úgy,hogy januárban ismét csak emelni fognak ( õk is)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ott mosod össze a képet, hogy a benzinárra hivatkozva emeltek jókorát...

de ha hasonlóan demagóg akarok lenni akkor pl a gáz ára amivel sütik a kenyeret az pl nem lett ólcsóbb sõt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

nyárhoz képest 50ft-ot csökkent a benzinár, most akkor miért nem csökkentik a kenyér, hús, stb. árát?

Gondolom azért, amiért tavaly 40000 volt egy tonna búza, most 18000...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mert ezek nem összehasonlíthatók.
míg a kenyérre/húsra stb. merev kereslet van, az olajar rugalmas...

meg ugye a kenyérárat nem tudja olyan mértékben befolyásolni az amerikai gazdaság...

ott mosod össze a képet, hogy a benzinárra hivatkozva emeltek jókorát...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

nyárhoz képest 50ft-ot csökkent a benzinár, most akkor miért nem csökkentik a kenyér, hús, stb. árát?

mert ezek nem összehasonlíthatók.
míg a kenyérre/húsra stb. merev kereslet van, az olajar rugalmas...

meg ugye a kenyérárat nem tudja olyan mértékben befolyásolni az amerikai gazdaság...

mod
jah, zeezoltan jól beszél, közelebb van a 100-hoz...
kéne venni pár száz litert tartalékba a nyárra :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Jó lesz az 100-nak is:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ezt, és egyéb ilyen kérdéseket gyakran felvetek Apának... hát, szerintem Õ sem tudja pontosan a választ... pl.: megkérdezem, hogy a benzin ára miért csökkent ennyire, erre elkezdi számoltatni velem, hogy hány százalékkal csökkent többet a benzin, mint a gázolaj, meg hogy Amerikában mennyi a benzin:D Vagyis nekem körülbelül ennyi jött le a prédikációból:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek!

(ideje lenne tanulni PS)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

SOS SOS
kellene sürgõs segítség

egyszerû, színátmenetes háttérrõl kellene szöveget eltûnetnem, beszereztem Photoshop, csak még életben nem használtam, így tapasztalt ember rövid instrukciója jól jönne...

gondolom vmi olyasmi, h veszek mintát háttérbõl és azt ráteszem szövegre, de hogyan?

hála
K

Ha a szöveg környezetében van elég minta a háttérbõl, akkor a fapados Paint-tel is meg lehet csinálni:
kijelölöd a háttér megfelelõ részét és másolás, beillesztés módszerével fokozatosan lefeded a szöveges területet

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
thy: mi volt? mesélj ! ;) Priviben jöhet

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

SOS SOS
kellene sürgõs segítség

egyszerû, színátmenetes háttérrõl kellene szöveget eltûnetnem, beszereztem Photoshop, csak még életben nem használtam, így tapasztalt ember rövid instrukciója jól jönne...

gondolom vmi olyasmi, h veszek mintát háttérbõl és azt ráteszem szövegre, de hogyan?

hála
K

Megnyitod a képet. Kiválasztod a clone/stamp toolt, ami egy kis bélyegzõ. A karika méretét felül a brush négyzetben tudod állítani. Mintát venni CTRL+bal egér gombbal tudsz, majd szépen kisatírozod a változtatni kívánt részt. Ez akkor jó, ha nem bonyolult a háttér. Ha az, akkor vagy erõs nagyítás, plusz kicsi körméret, vagy mondjuk lombok közül kivenni valamit a Healing Brush Tool, ami a kis ragtapasz. Ennél is ugyanúgy járunk el, csak itt más a hatás, mert keveri a dolgokat. Arra figyelj, hogy a környezetet is viszi mindkettõ, tehát túl nagy területet egyszerre nem lehet megcsinálni.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem PhotoFilter volt, azzal így kellett, ahogy mondtad. Vettem színmintát, és azzal lehetett ceruzázni, festeni, fújni, minden.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
SOS SOS
kellene sürgõs segítség

hála
K

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Thy: gratulálok! Akkor mostantól lehet hozzád fordulni ilyenolyan fusi megrendeléssel? :)
(éppenséggel lenne)

--Trifo

Hát attól függ mirõl van szó:)