Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2008. december 21. - 23:19

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. december 21. - 23:13

a válság 2 jótékony hatása az olajár csökkenés(keresletvisszaesés miatt, fõként amerika miatt) ill. az infláció gyors csökkenése
jövõre ugyan a gazdasági növekedés negatív lesz, de az euró bevezésének szintjét valamikor az õsz végén elérjük...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. december 21. - 22:39

infláció?
biztos rettentõ hatalmas lesz... az év közepi emelést meg lenyelték... no mind1,, ez most csak így eszembejutott.
Írta 2008. december 21. - 22:37

nemátiis
ha kezdõdik a mér furunk alagutat a homokba drágán, kiregelek rögtön
ez egy ilyen szép ország oszt' csá
annyi a különbség, hogy ezelõtt 45 évvel, aki ezeket a kérdéseket felvetette, annak elmagyarázták az andrássy ut 60 alatt
most meg mindenkinek fél hétkor a kenálisok hiradójában
arra leszek kiváncsi, ki kezdi el egyszer az "Összeomlást" májköl dáglesz mintájára
mindegy, én megyek utánna felmosni :-))
Írta 2008. december 21. - 22:36

meg megszokásból is emelnek rajta mindig

(kenyér miatt mindenki aggódik. 1 éve kb. 150Ft-os kenyeret eszünk. finom. tejet a szomszédból hozzuk, frissen szintén 150 Ft, a húsnak valót meg ott neveljük hátul...)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. december 21. - 22:35

értem én, hogy nem egyenes arányban vannak, DE miért érzem úgy,hogy januárban ismét csak emelni fognak ( õk is)de ha hasonlóan demagóg akarok lenni akkor pl a gáz ára amivel sütik a kenyeret az pl nem lett ólcsóbb sõt.
Írta 2008. december 21. - 22:34

de ha hasonlóan demagóg akarok lenni akkor pl a gáz ára amivel sütik a kenyeret az pl nem lett ólcsóbb sõt.ott mosod össze a képet, hogy a benzinárra hivatkozva emeltek jókorát...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 21. - 22:33

nyárhoz képest 50ft-ot csökkent a benzinár, most akkor miért nem csökkentik a kenyér, hús, stb. árát?
Gondolom azért, amiért tavaly 40000 volt egy tonna búza, most 18000...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. december 21. - 22:31

ott mosod össze a képet, hogy a benzinárra hivatkozva emeltek jókorát...mert ezek nem összehasonlíthatók.
míg a kenyérre/húsra stb. merev kereslet van, az olajar rugalmas...
meg ugye a kenyérárat nem tudja olyan mértékben befolyásolni az amerikai gazdaság...
Írta 2008. december 21. - 22:29

mert ezek nem összehasonlíthatók.nyárhoz képest 50ft-ot csökkent a benzinár, most akkor miért nem csökkentik a kenyér, hús, stb. árát?
míg a kenyérre/húsra stb. merev kereslet van, az olajar rugalmas...
meg ugye a kenyérárat nem tudja olyan mértékben befolyásolni az amerikai gazdaság...
mod
jah, zeezoltan jól beszél, közelebb van a 100-hoz...
kéne venni pár száz litert tartalékba a nyárra

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. december 21. - 22:29

Jó lesz az 100-nak is:)nyárhoz képest 50ft-ot csökkent a benzinár, most akkor miért nem csökkentik a kenyér, hús, stb. árát?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2008. december 21. - 22:24

Írta 2008. december 21. - 22:18

Írta 2008. december 21. - 22:09

Írta 2008. december 21. - 21:49

SOS SOS
kellene sürgõs segítség
egyszerû, színátmenetes háttérrõl kellene szöveget eltûnetnem, beszereztem Photoshop, csak még életben nem használtam, így tapasztalt ember rövid instrukciója jól jönne...
gondolom vmi olyasmi, h veszek mintát háttérbõl és azt ráteszem szövegre, de hogyan?
hála
K
Ha a szöveg környezetében van elég minta a háttérbõl, akkor a fapados Paint-tel is meg lehet csinálni:
kijelölöd a háttér megfelelõ részét és másolás, beillesztés módszerével fokozatosan lefeded a szöveges területet
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2008. december 21. - 20:47

Írta 2008. december 21. - 20:46

SOS SOS
kellene sürgõs segítség
egyszerû, színátmenetes háttérrõl kellene szöveget eltûnetnem, beszereztem Photoshop, csak még életben nem használtam, így tapasztalt ember rövid instrukciója jól jönne...
gondolom vmi olyasmi, h veszek mintát háttérbõl és azt ráteszem szövegre, de hogyan?
hála
K
Megnyitod a képet. Kiválasztod a clone/stamp toolt, ami egy kis bélyegzõ. A karika méretét felül a brush négyzetben tudod állítani. Mintát venni CTRL+bal egér gombbal tudsz, majd szépen kisatírozod a változtatni kívánt részt. Ez akkor jó, ha nem bonyolult a háttér. Ha az, akkor vagy erõs nagyítás, plusz kicsi körméret, vagy mondjuk lombok közül kivenni valamit a Healing Brush Tool, ami a kis ragtapasz. Ennél is ugyanúgy járunk el, csak itt más a hatás, mert keveri a dolgokat. Arra figyelj, hogy a környezetet is viszi mindkettõ, tehát túl nagy területet egyszerre nem lehet megcsinálni.
Írta 2008. december 21. - 20:34

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. december 21. - 20:22

kellene sürgõs segítség
hála
K
Írta 2008. december 21. - 20:19

Thy: gratulálok! Akkor mostantól lehet hozzád fordulni ilyenolyan fusi megrendeléssel?
(éppenséggel lenne)
--Trifo
Hát attól függ mirõl van szó