De akkor mi lesz a zacsi tartalmával?Próbáltatok már egy pisztáciát enni?
Mert mégis frissen az igazi.
Aztán meggumisodik, vagy micsoda.
Ja, és nem próbáltam
De akkor mi lesz a zacsi tartalmával?Próbáltatok már egy pisztáciát enni?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A házipálinkából mi a jó? apunak hétfõn szülinap, anyu rendelt neki pálinkáspoharakat, már csak belevaló kellene...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
BolyhosHa könnyen beszerezhetõ, sok helyen kapható, akkor Szicsek.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
faternak van, saját fõzés 51 fokos. küldjek mélben ?pálinkából mi a jó? apunak hétfõn szülinap, anyu rendelt neki pálinkáspoharakat, már csak belevaló kellene...
minek 2 pár ?jee vegre van sima no bakim
mt-90
ket par figyel szobaban
Apám meg rakott el a '76-os fõzésbõl egy demizson pálinkát, hogy majd a lagzimon felbontjuk. Lehet nem véletlenül nem nõsülök?
NE ÍGY! NE ÍGY!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nem, ez olyan hogy az ember így 40 felé közeledve megdugott eddig mondjuk 200-250 nõt....és akkor tudod hogy "megkostólnál" a maradék 45-50 évben még legalább 20000 et de jó ha még 500-600ra lesz lehetõséged.:
kolok: ez a borkostolgatas: most oszinten minek? ez kb olyan mint megnezni 10.000 kulonbozo arnyalatu fekete szint. abbol is van sok, es az is mind egyforma