Óóó, a régi szép idõk . Amikor még vizsgáktól fostunk. Mégis mi történhet? Majd aztán diploma után mindenki rájön, hogy kábé az elsõ hét a munkahelyen sokkal durvább mint az egész egyetem/fõiskola volt, s nem érti korábbi önmagát, mit parázott egy kis utóvizsgázáson, vagy hisztis tanáron.

es van akit meg kirugnak. mint pl engem is. most hogy melozok sokkal kevesebb nyomast erzek magamon, pedig vannak hisztis fonokeim, meg hisztis baratnom, meg szamlakat kell fizetni meg stb.
utaltam a foiskolat, elb@szott egy rendszer. idegenforgalom [a.k.a. bufe-ruhatar szak mert ugye ez lof@sz - legalabbis ezt kaptuk folyton az infosoktol meg a vegyeszektol] szakon a matek tanszekvezeto tart eloadast aki altalaban progmat szakon tanit. es rohadtul derogal neki mert ugye szinvonal az sehol. 90% bukas elso vizsgan. aztan 95% a masodikon. a faszi egy elmebgeteg akinek kozel nem kellene lennie tanintezmenyhez. keresztfelev masodik utovizsgajan mentem at kegyelem kettessel ugy hogy mast nem is tanultam a vizsgaidoszak utolso ket heteben.
ez nem mu-para, nem mu-hiszti, azert mentem foiskolara hogy idegenforgalmat tanuljak, jo is voltam belole, erdekelt is, de kirugtak az iskolabol, mert nem mentem at ilyeneken mint matek, meg szamvitel. hat apukaja faszocskaja.
es nem vagyok idiota.
tudom, van iskola topik, de ez rohadtul kikivankozott belolem...