elhintik a Forexet, amirõl az emberek még jó eséllyel nem hallottak, aztán beszélnek arról, hogy nagyobb a piac mint az összes tõzsde, és már csak a pénzt kell befizetni, hogy meg is legyen havi 20%... na persze...
ez egy brutál mlm rendszer, amíg sokan befizetik a 100 dollárt, addig úgy néz ki, hogy megy a bolt, aztán elõbb-utóbb ez is összecsuklik, csak itt nincs hova menni sírni, mert a Postabank-nál legalább az állam vállalt valameddig garanciát a betétekre.
aki ebben a helyzetben havi 20%-ot igér, az abban a pillanatban válik hiteltelenné
Értesüléseim szerint a FFX tényleg fizet. Bárki utánanyomozhat a neten nemzetközi vélemények után: csak pozitívat fog találni, és én magam is olyan ember segítségével tájékozódtam róluk, aki már vagyonokat kapott vissza a FinanzasForex-tõl. 
ja, még valami: csak én nem találom, hogy ennek a csodacégnek, ami kezeli az én befektetésemet mi a haszna ebbõl az egészbõl?

edit: namégvalami... megnéztem a honlapjukat, Panama a székhely, leírják hogyan építs hálózatot magad alá hogy te is "Igazgató" lehess, de a legkomolyabb rész ez a hierarchiában:
Each department is run by true professionals.