Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

VDani?

Miii, lemaradtam róla :D Az elsõ bikemagfórumról kitiltott személyt nem engedtétek be újra ;) :D eltelt vagy 5 év, már csak felnõtt valamennyire, nem? (nem)

Nem.
A vita tárgya az, hogy az oroszok, arra hivatkozva, hogy az ukránok lopják a gázt, elzárták a csapot.
Az ukránok meg azért lopják, mert nekik az oroszok nem adnak, és fáznak.
Az oroszok meg azért nem adnak az ukránoknak, mert nem fizetik ki amit kapnak, pedig kb. féláron kapják mint az EU.

Szóval nehéz a helyzet, de legyünk optimisták, hogy hétvégére megoldódik.

Ez a gáz dolog, nekünk is gáz lesz ha sokáig gázolják egymást, mert a végén a lelkünkbe gázolnak... (na jó ez rossz volt, de jól esett. ;) )

Ride everywhere.

.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

...

És ha nem adtok gázt, akkor nem adunk nektek rohadt almát, meg semmi olyan
gyümölcsöt amibõl szeszt lehet fõzni.
Gázból nem tudtok pálinkát fõzni, meg vodkát sem.
...

:D
.... de ez nem fog mûködni, mert gázból és kõolajból is lehet etanolt gyártani

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Várj még picit, aztán hidegben olvasod...

:rocketman

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
aham igy man ertem
majd valamikor elolvasom a hireket

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Azért ha gyárak állnak sokáig (Suzuki, Tondach...) hidd el megérzed.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
még szerencse, hogy van otthon még vagy 10m3 fa tarcsiba :)
erdészetnél dolgozó anyuka rulez :)

igazából nem érzem a bõrömön, hogy ez akkora gond lenne, ezért nem is stresszelek miatta, de azért biztos elég gáz az érintetteknek...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

de most tulkepp nem az oroszok nem adnak gazot
hanem ukranok nem engedik at

nem?
de!
8!

Nem.
A vita tárgya az, hogy az oroszok, arra hivatkozva, hogy az ukránok lopják a gázt, elzárták a csapot.
Az ukránok meg azért lopják, mert nekik az oroszok nem adnak, és fáznak.
Az oroszok meg azért nem adnak az ukránoknak, mert nem fizetik ki amit kapnak, pedig kb. féláron kapják mint az EU.

Szóval nehéz a helyzet, de legyünk optimisták, hogy hétvégére megoldódik.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

*még
:)

Tetszik ez a levél, btw.
A kiesõ eurót nem hiányolják amúgy?

Egy ideig biztos érzõdik a hiánya, de hosszú távon az euróval rövidebb ideig lehet fûteni, mint a gázzal :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
de most tulkepp nem az oroszok nem adnak gazot
hanem ukranok nem engedik at

nem?
de!
8!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tudom. hogy aztan kozgazdasz diplomaval ulhessek egy sosehallott 2es fel csillagos recepciojan ejszakai muszakban brutto kilencvenotert. persze pesten, szoval videki gyereknek marad belole ho vegere netto ezerhatszaz. anno akikkel kezdtem [es kozben lediplomaztak] ezt csinaljak. adjunk erteket a diplomanak. szanalom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

es van akit meg kirugnak. mint pl engem is. most hogy melozok sokkal kevesebb nyomast erzek magamon, pedig vannak hisztis fonokeim, meg hisztis baratnom, meg szamlakat kell fizetni meg stb.

utaltam a foiskolat, elb@szott egy rendszer. idegenforgalom [a.k.a. bufe-ruhatar szak mert ugye ez lof@sz - legalabbis ezt kaptuk folyton az infosoktol meg a vegyeszektol] szakon a matek tanszekvezeto tart eloadast aki altalaban progmat szakon tanit. es rohadtul derogal neki mert ugye szinvonal az sehol. 90% bukas elso vizsgan. aztan 95% a masodikon. a faszi egy elmebgeteg akinek kozel nem kellene lennie tanintezmenyhez. keresztfelev masodik utovizsgajan mentem at kegyelem kettessel ugy hogy mast nem is tanultam a vizsgaidoszak utolso ket heteben.

ez nem mu-para, nem mu-hiszti, azert mentem foiskolara hogy idegenforgalmat tanuljak, jo is voltam belole, erdekelt is, de kirugtak az iskolabol, mert nem mentem at ilyeneken mint matek, meg szamvitel. hat apukaja faszocskaja.

es nem vagyok idiota.

tudom, van iskola topik, de ez rohadtul kikivankozott belolem...

Közgazdász diplomát kaptál volna.
(Nekem is idegenforgalmira kellett volna mennem, megcsinálni a büfé :) matekot és számvitelt, aztán egy 2 éves kieg. képzéssel kiegészíteni egyetemi diplomára.)

A sebesség mindent megold.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
nemhiszem, mert amivel most kevesebbet használunk, azt késõbb úgyis vissza kell tölteni a tározókba, úgyhogy nem most, hanem pár hónap múlva "megvesszük" ezt a mennyiséget is

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Azért az oroszokban az a "jó", hogy * mindig ki tudnak bszni az emberrel.

*még
:)

Tetszik ez a levél, btw.
A kiesõ eurót nem hiányolják amúgy?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Kérdezz rá, hogy:

Dear Mr. Táváris!

What about ezzel a gázüggyel?
Ha nem adtok gázt, rátok omlik a zépület, öcsém!
A WC bejárat a konyhából lesz, és a nappalinak nem lesz ablaka.
Kell ez nektek?
A függõfolyósó tényleg kötélen fog lógni, és a lépcsõház
egy külön épület lesz, amit nem kötünk az eredeti épülethez.
Kell ez nektek?
És ha nem adtok gázt, akkor nem adunk nektek rohadt almát, meg semmi olyan
gyümölcsöt amibõl szeszt lehet fõzni.
Gázból nem tudtok pálinkát fõzni, meg vodkát sem.
No Táváris?

Dante
a kemény építész csávó.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én oroszoknak csinálok munkát. Szerintetek? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Igen, az aktuális szörny mindig a legfélelmetesebb. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Óóó, a régi szép idõk . Amikor még vizsgáktól fostunk. Mégis mi történhet? Majd aztán diploma után mindenki rájön, hogy kábé az elsõ hét a munkahelyen sokkal durvább mint az egész egyetem/fõiskola volt, s nem érti korábbi önmagát, mit parázott egy kis utóvizsgázáson, vagy hisztis tanáron. :P :D

Szerintem az általános szabály az, mindig az az életkor/(munka)hely/iskola a leginkább para, követel a legtöbbet ahol éppen vagyunk :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Azért az oroszokban az a "jó", hogy mindig ki tudnak bszni az emberrel.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Óóó, a régi szép idõk . Amikor még vizsgáktól fostunk. Mégis mi történhet? Majd aztán diploma után mindenki rájön, hogy kábé az elsõ hét a munkahelyen sokkal durvább mint az egész egyetem/fõiskola volt, s nem érti korábbi önmagát, mit parázott egy kis utóvizsgázáson, vagy hisztis tanáron. :P :D

es van akit meg kirugnak. mint pl engem is. most hogy melozok sokkal kevesebb nyomast erzek magamon, pedig vannak hisztis fonokeim, meg hisztis baratnom, meg szamlakat kell fizetni meg stb.

utaltam a foiskolat, elb@szott egy rendszer. idegenforgalom [a.k.a. bufe-ruhatar szak mert ugye ez lof@sz - legalabbis ezt kaptuk folyton az infosoktol meg a vegyeszektol] szakon a matek tanszekvezeto tart eloadast aki altalaban progmat szakon tanit. es rohadtul derogal neki mert ugye szinvonal az sehol. 90% bukas elso vizsgan. aztan 95% a masodikon. a faszi egy elmebgeteg akinek kozel nem kellene lennie tanintezmenyhez. keresztfelev masodik utovizsgajan mentem at kegyelem kettessel ugy hogy mast nem is tanultam a vizsgaidoszak utolso ket heteben.

ez nem mu-para, nem mu-hiszti, azert mentem foiskolara hogy idegenforgalmat tanuljak, jo is voltam belole, erdekelt is, de kirugtak az iskolabol, mert nem mentem at ilyeneken mint matek, meg szamvitel. hat apukaja faszocskaja.

es nem vagyok idiota.

tudom, van iskola topik, de ez rohadtul kikivankozott belolem...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
délutánra én is vittem volna melósokat dolgozni, de még idõben szóltak, hogy nem dolgoznak valószínûleg jövõ keddig, mert elzárták a gázt itt is...
Suzuki is leállt meg még csomó más. Ferihegy átállt olajra, azzal még két hétig húzza, utána close...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu